صفحه 75 از 148 نخستنخست ... 25656667686970717273747576777879808182838485125 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 741 تا 750 , از مجموع 1473

موضوع: برنامه لاتاری سال 2019 (Diversity Immigrant Visa Program- DV 2019)

پیش فرض پاسخ : برنامه لاتاری سال 2019 (Diversity Immigrant Visa Program- DV 2019)

با سلام
    من هم شرایط شما را دارم. البته الان آمریکا نیستم. شما کدام شهر هستید و چه زمانی قصد دارید مدارک را به USCIS ارسال کنید؟

پیش فرض پاسخ : برنامه لاتاری سال 2019 (Diversity Immigrant Visa Program- DV 2019)

نقل قول نوشته اصلی توسط navid202020 نمایش پست ها
    با سلام
    من هم شرایط شما را دارم. البته الان آمریکا نیستم. شما کدام شهر هستید و چه زمانی قصد دارید مدارک را به USCIS ارسال کنید؟
    من تو میشیگان هستم و هفته ی دیگه مدارکم را می‌فرستم. شما چطور؟ شمارتون کارنت شده؟

That's the price you pay
    Leave behind your heartache, cast away
    Just another product of today
    Rather be the hunter than the prey

Junior Member

سلام خانواده من در خواست ویزا مهاجرتی F4 در سفارت مصاحبه شدن ... در سایت سفارت ویزا استاتوس رو زده 212fw در سایت Ceas.state.gov زده AP ( administrative processing در خواست برای 3 نفر بوده الان وضعیت پرونده ما چی هست ؟ ریجکت شدیم ؟ کجای کاریم
    ممنون میشم دوستان با تجربه کمکی بکنند ما خودمان خیلی ناشی هستیم و اطلاعات کمی هم داریم .... بیشتر کارهای این کیس در امریکا برای ما انجام شده بود و بعد از 14 سال تازه وقت مصاحبه بما دادند و خودمان از این کیس هیچی نمیدونیم ... تشکر

سلام نه دوست عزیز وضعیت تمامی دارندگان ویور همین است 212fw.بین 6 تا 11 ماه کارشون طول میکشد و تقریبا تمامی اشان پذیرفت میشوند مگر اینکه fbiچک آنها مشکل پیدا کند.آلبتهf4 اگر خواهر یا برادر باشد احتمال دارد کمی اذیت شوید فکر کنم وکیل لازم داشته باشین.چون ویور برای همسر-فرزندان-پدر و مادر است.البته پارسال دوستی که لاتاری برده بود خانم نسیم تو همین گروه ویور خواهرش را پذیرفته بودند.(البته لاتاری بوده) باز از خودشون بپرسین.یک نفر هم عموش اونجا بود لاتاری اش رو پذیرفته بودند.بهرحال حتما سفارتتونو ترکیه نزنید ایروان بزنید.کیس من که خوب همسرم lpr است و لاتاری هم بردم بعد از دوساعت بررسی تازه گفتند مشکل ندارد و ویور دادن.در حالیکه من خودم میدونستم اشکال نداره که دوتا کیس داشته باشم.منظورم اینه که خیلی سریع ریجکت میکنند.موفق باشین.

نقل قول نوشته اصلی توسط bestofbestzizi نمایش پست ها
    من تو میشیگان هستم و هفته ی دیگه مدارکم را می‌فرستم. شما چطور؟ شمارتون کارنت شده؟
    من کالیفرنیا هستم. برج دیگه کارنت می شوم و باید برگردم. ارسال مدارک برای هر نفر چقدر هزینه داره؟ می دونید هر مرحلش چقدر زمان می بره؟

Junior Member

ممنون از شما دوست عزیز این ویوور یعنی چی ؟ من مفهوم ویوور رو نمیدونم ... مرسی از پاسختون
    ویرایش توسط afshin110 : February 10th, 2019 در ساعت 09:36 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط afshin110 نمایش پست ها
    ممنون از شما دوست عزیز این ویوور یعنی چی ؟ من مفهوم ویوور رو نمیدونم ... مرسی از پاسختون
    یعنی مثلاً اگر یک قانونی هست که میگه به ایرانی ها ویزای آمریکا داده نمیشه افرادی تحت شرایطی می‌توانند از این قانون مستثنی باشند و بهشون ویزا تعلق میگیره

نقل قول نوشته اصلی توسط navid202020 نمایش پست ها
    من کالیفرنیا هستم. برج دیگه کارنت می شوم و باید برگردم. ارسال مدارک برای هر نفر چقدر هزینه داره؟ می دونید هر مرحلش چقدر زمان می بره؟
    اگر با ویزای غیر مهاجرتی میای آمریکا باید ۹۰ روز صبر کنی بعد ندارکت را بفرستی. تمام اطلاعات تو وبسایت USCIS هست

That's the price you pay

از کسایی که تو آمریکا هستن، کسی مدارک فرستاده؟ چقدر background check براشون طول کشیده؟ بچه های پارسال بین چهار ماه تا شش ماه BC داشتند. می‌خوام ببینم امستلم برای اونایی که تو خاک امریکا هستند همین مسیله هست؟

That's the price you pay

نقل قول نوشته اصلی توسط bestofbestzizi نمایش پست ها
    اگر با ویزای غیر مهاجرتی میای آمریکا باید ۹۰ روز صبر کنی بعد ندارکت را بفرستی. تمام اطلاعات تو وبسایت USCIS هست
    لطف می کنید اگر آدرس سایتی که گفته شده اول باید 90 روز صبر کنید را دارید بگذارید؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)