صفحه 35 از 36 نخستنخست ... 252627282930313233343536 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 341 تا 350 , از مجموع 354

موضوع: سوالات متداول در مورد بخش HONORS & AWARDS رزومه

Junior Member

پیش فرض پاسخ : سوالات متداول در مورد بخش HONORS & AWARDS رزومه

سلام
    تو این قسمت رزومه فکر میکنید فقط لوح تقدیر و رتبه های دانشگاه به بعدو باید نوشت؟مثلا المپیاد دوران دبیرستان،لوح تقدیر از رییس آموزش و پرورش دبستانیا رتبه یک مسابقات نقاشی دوران راهنمایی اینارم به نظرتون بگیم؟
    و اینکه من برای ارشد رتبه 3 و لیسانسم رتبه یک و استعداد درخشان شدم برای ارشد گواهیشو گرفتم ولی برای کارشناسی یه گواهی رتبه دارم که بین 41 ورودی رتبمو نوشته یک شدم ولی مربوط به زمانیه که مشغول به تحصیل بودم(ترم6) نه فارغ التحصیل!با توجه به اینکه همه ی اینا برای ترجمه نیاز به مهر وزارت علوم داره فکر می کنید دوباره یه گواهی رتبه دیگه واسه کارشناسیم بگیرم؟

سلام دوستان:
    برای عبارت "آزون ورودی کارشناسی ارشد دانشگاه های سراسری یا دولتی" چی بنویسم؟
    این خوبه:
    Master's entrance exam to fully funded national universities
    درسته تعهد خدمت داریم ولی در کل آموزش رایگان بوده و براشم کلی رقابت کردیم. اگه ذکر نکنیم که حمایت مالی کامل بوده اونا متوجه اهمیتش نمیشن که.

نقل قول نوشته اصلی توسط annaa نمایش پست ها
    سلام
    تو این قسمت رزومه فکر میکنید فقط لوح تقدیر و رتبه های دانشگاه به بعدو باید نوشت؟مثلا المپیاد دوران دبیرستان،لوح تقدیر از رییس آموزش و پرورش دبستانیا رتبه یک مسابقات نقاشی دوران راهنمایی اینارم به نظرتون بگیم؟
    و اینکه من برای ارشد رتبه 3 و لیسانسم رتبه یک و استعداد درخشان شدم برای ارشد گواهیشو گرفتم ولی برای کارشناسی یه گواهی رتبه دارم که بین 41 ورودی رتبمو نوشته یک شدم ولی مربوط به زمانیه که مشغول به تحصیل بودم(ترم6) نه فارغ التحصیل!با توجه به اینکه همه ی اینا برای ترجمه نیاز به مهر وزارت علوم داره فکر می کنید دوباره یه گواهی رتبه دیگه واسه کارشناسیم بگیرم؟
    سلام:
    As a general rule, do not list high school awards or
    achievements since they might diminish the importance
    of undergraduate and graduate honors, achievements,
    awards, and kudos. If, however, you have significant
    high school awards or achievements you want to highlight,
    discuss with your academic advisor, professor, or mentor whether or not to include them.

از کتاب How to Prepare Your CV - Mcgraw Hill - 2003

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط asrinrahimi نمایش پست ها
    سلام دوستان:
    برای عبارت "آزون ورودی کارشناسی ارشد دانشگاه های سراسری یا دولتی" چی بنویسم؟
    این خوبه:
    Master's entrance exam to fully funded national universities
    درسته تعهد خدمت داریم ولی در کل آموزش رایگان بوده و براشم کلی رقابت کردیم. اگه ذکر نکنیم که حمایت مالی کامل بوده اونا متوجه اهمیتش نمیشن که.
    سلام
    البته به نظر من مهم نیست ولی اگر مایل هستید بنویسید: Tuition fee waiver by Ministry of Science, Research and Technology (Iran)
    اگر وزارت بهداشت تحصیل کردید بنویسیدMinistry of Health and Medical Education(Iran)
    مقطع تحصیلی رو در داخل پرانتز بنویسید یا در ابتدا ذکر کنید بصورت Master Tuition و ادامه. آزمون ورودی هم که درست نوشتید national entrance exam و اگر رتبه خوبی داشتید بنویسید رنک چندم. از نظرات سایر دوستان استفاده کنید. موفق باشید

دوستان من پایان نامه برای ستاد توسعه فناوری نانو پذیرفته شد و تشویقی گرفت میشه جز HONORS & AWARDS آوردش؟

Junior Member

سلام دوستان بنده در دوره کارشناسی بورسیه بودم و تهعد خدمت پس از کار برای شرکت بورسیه کننده داشتم.میخواستم بپرسم آیا این موضوع رو داخل honors&rewards بیارم؟
    و اینکه اگه قراره بیارم نگارش انگلیسیش به چه نحوی میشه برای این نوع بورسیه؟
    ممنون

Junior Member

سلام
    من برای برگزاری یک مسابقه کشوری تقدیرنامه داره آیا اون رو هم مطرح کنم؟
    چطور باید به انگلیسی مطرح بشه؟

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط hvmariner نمایش پست ها
    سلام دوستان بنده در دوره کارشناسی بورسیه بودم و تهعد خدمت پس از کار برای شرکت بورسیه کننده داشتم.میخواستم بپرسم آیا این موضوع رو داخل honors&rewards بیارم؟
    و اینکه اگه قراره بیارم نگارش انگلیسیش به چه نحوی میشه برای این نوع بورسیه؟
    ممنون
    بله، می تونین بنویسینش. شما فقط بنویسین اسکولارشیپ داشتین از فلان موسسه. لازم نیست دیگه بنویسین در ازاش باید چه کاری براشون انجام میدادین که.
    از من بپرسید . من از اینکه بتونم به کسی کمک کنم خیلی خوشحال میشم .

ApplyAbroad Superstar

نقل قول نوشته اصلی توسط n_t نمایش پست ها
    سلام
    من برای برگزاری یک مسابقه کشوری تقدیرنامه داره آیا اون رو هم مطرح کنم؟
    چطور باید به انگلیسی مطرح بشه؟
    میتونین مطرح کنین.
    بستگی به این داره که رزومه تونو چطوری نوشته باشین.
    در هر صورت، می تونین تو قسمت فعالیت های جانبی یا غیر درسی (همون جا که بچه ها مثلا عضویتشون توی انجمن علمی یا شورای صنفی رو مطرح می کنن) بنویسینش.
    مثلا بنویسین عضو برگزارکننده ی کنفرانس/مسابقه ی فلان. جلوش باید سالش رو هم بنویسین دیگه.
    از من بپرسید . من از اینکه بتونم به کسی کمک کنم خیلی خوشحال میشم .

Junior Member Keiv4n آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Communications Engineering - NTHU

سلام من امسال کنکور ارشد دادم و رتبم جوری شده که میتونم دانشگاه های تهران قبول بشم ولی خب نمیخوام برم و ترجیحم اپلایه. اینو به نظرتون ذکر کنم؟ ارزش داره؟ چون بخش افتخاراتم زیاد پر نیست دارم میگم.
    Top 2% in nationwide-Entrance Exam (Konkour) for M.Sc. Degree in Iran, although I could join to top-tier universities in Iran for continuing my education, I rejected them and decided to study abroad

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)