صفحه 47 از 139 نخستنخست ... 37383940414243444546474849505152535455565797 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 461 تا 470 , از مجموع 1386

موضوع: تحصیل به زبان انگلیسی (کلیه پست‌های مرتبط با شانس پذیرش از این قسمت حذف می‌شوند.)

پیش فرض پاسخ : تحصیل در ایتالیا

سلام
    من می خواستم بدونم کسی که رشته ش تو دبیرستان ریاضی بوده می تونه توی یکی از دانشگاه های ایتالیا فلسفه بخونه؟ کدوم دانشگاها هستند که این شرایطو قبول می کنن و فلسفشونم خوبه ؟
    ممنون

Junior Member vaghef آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial engineering at K.N.T.U

با شرکت تو مدرسه ایتالیایی می تونید.فلسفه دانشگاه بولونیا هم خیلی معروفه.

Junior Member

من میخوام برای فوق اقدام کنم.قصد دارم ایتالیایی رو یاد بگیرم. یعنی بازم لازمه مدرک آیلتس یا تافل داشته باشم؟

Junior Member vaghef آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial engineering at K.N.T.U

اگه قصد تحصیل به زبان ایتالیایی دارین نخیر لازم نیست.

نقل قول نوشته اصلی توسط atia نمایش پست ها
    من میخوام برای فوق اقدام کنم.قصد دارم ایتالیایی رو یاد بگیرم. یعنی بازم لازمه مدرک آیلتس یا تافل داشته باشم؟
    اگه بخواید رشته ای به زبان ایتالیایی انتخاب کنید ، باید حتما مدرک ایتالیایی داشته باشید. واسه این کار هم یا باید لول 1 و 2 مدرسه ایتالیایی هارو بگذرونید یا باید در امتحان استرنی که فقط سالی 1 بار در بهمن ماه برگذار می شه شرکت کنید. و نیاز به مدرک انگلیسی نخواهید داشت.

Member
    رشته و دانشگاه
    Mech. Eng. Polimi

نقل قول نوشته اصلی توسط halandoon نمایش پست ها
    پ.ن: لیسانس رو فقط به زبان ایتالیایی میتونید بخونید. لیسانس به انگلیسی رو ویزا نمیدن.
    چرا میشه خوند. شما اول باید به اسم رشته ی ایتالیایی ویزا بگیرید و بعد اینجا با دانشگاه هماهنگ کنید و رشته رو عوض کنید. موارد عوض کردن رشته در اینجا اتفاق افتاده سابقا ً.

ApplyAbroad Champion
    halandoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

چرا میشه خوند. شما اول باید به اسم رشته ی ایتالیایی ویزا بگیرید و بعد اینجا با دانشگاه هماهنگ کنید و رشته رو عوض کنید. موارد عوض کردن رشته در اینجا اتفاق افتاده سابقا ً.
    در این حالت هم باید مدرک زبان ایتالیایی به سفارت ارائه کنند وگرنه ویزا نمیدن.
    That is not your aptitude that is your attitude that make your altitude.
    For a greater goal, Sacrifices must be made.
    As you sow, so shall you reap

Junior Member hamidreza64 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Aerospace- turin

نقل قول نوشته اصلی توسط halandoon نمایش پست ها
    در این حالت هم باید مدرک زبان ایتالیایی به سفارت ارائه کنند وگرنه ویزا نمیدن.

در ایتالیا زیاد روی انگلیسی حساب باز نکنید. حتی اگه رشته تون رو هم انگلیسی انتخاب کرده باشید. در ضمن فکر نکنید مدرک زبان ایتالیایی رو گرفتن خیلی سخته. چون سطح امتحانات مدرسه واقعا پایینه و مطمئن باشید حتی اگه لول 3 هم بگیرید بازم وقتی میرید ایتالیا اولش حتی نمی تونید تشخیص بدید که مردم ایتالیایی دارن صحبت می کنن یا اسپاینیایی یا ... . من خودم ایتالیایی رو توی خونه با نرم افزار یاد گرفتم و تازه امسال میخوام لول 1 ثبت نام کنم. وقتی سوالهای امتحان لول 2 مدرسه رو دیدم واقعا راحت بودن.

ApplyAbroad Senior Veteran
    hatefrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Politecnico di Torino graduate in Networks Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط hamidreza64 نمایش پست ها
    در ایتالیا زیاد روی انگلیسی حساب باز نکنید. حتی اگه رشته تون رو هم انگلیسی انتخاب کرده باشید. در ضمن فکر نکنید مدرک زبان ایتالیایی رو گرفتن خیلی سخته. چون سطح امتحانات مدرسه واقعا پایینه و مطمئن باشید حتی اگه لول 3 هم بگیرید بازم وقتی میرید ایتالیا اولش حتی نمی تونید تشخیص بدید که مردم ایتالیایی دارن صحبت می کنن یا اسپاینیایی یا ... . من خودم ایتالیایی رو توی خونه با نرم افزار یاد گرفتم و تازه امسال میخوام لول 1 ثبت نام کنم. وقتی سوالهای امتحان لول 2 مدرسه رو دیدم واقعا راحت بودن.
    سطح امتحانات مدرسه البته خیلی هم پایین نیست
    به صورت میانگین یک سوم قبولی داره.. و مشکل اینجاس که زبان خاصی هست و خیلی‌ها وقتی میرن سمتش زده میشن ! از طرفی نسبت به انگلیسی شاید آینده‌دار هم نباشه خیلی
    لطفن پست خلاف قوانین فروم را گزارش فرمایید.
    از نوشتن پست‌های تقدیر و تشکر خودداری و به جای آن از گزینه اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده کنید.

Junior Member hamidreza64 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Aerospace- turin

منظور من این نیست که انگلیسی رو فراموش کنن و ایتالیایی بخونن. منظورم اینه که فکر نکنید شما باید برای اینکه مدرک زبان ایتالیایی رو بگیرید باید مثل بلبل ایتالیایی حرف بزنید فقط در همین حد که امتحان رو قبول شید کافیه. وقتی که برید ایتالیا و توی محیط قرار بگیرید مجبور میشید ایتالیایی رو یاد بگیرید. فکر نمی کنم زبانی سخت تر از زبان چینی باشه. من حدود 10 ماه چین بودم و الان از نظر من زبان چینی حتی از انگلیسی هم آسونتر میاد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)