نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 58 از 805 نخستنخست ... 8484950515253545556575859606162636465666768108158558 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 571 تا 580 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

نقل قول نوشته اصلی توسط tondarchabok نمایش پست ها
    فكر ميكنم براي گرفتن وقت از قبرس نياز به شماره DS 160 داشته باشيد همونيكه مثلا اينطور شروع ميشه AA0011F45G و باركد هم بعد از اينكه فرم را سامبيت كرديد دقيقا منطبق با همين شماره هست پس لازم نيست كه الان فرم را كامل پركنيد فقط يكي ايجاد كنيد تا بهتون اون شماره را بده (دقت كنيد از زمان شروع ايجاد يك فرم DS 160‌ تا زمان تكميلش تنها 30 روز وقت داريد و بعد 30 روز اگر تكميل و سابميت نشه از بين ميره)
    اين كه شما مي گي كاربرد نداره. من يه فرم شروع كردم اما سابميت نكردم. براي قبرس وقت گرفتم اما كانفرم نشد. از سفارت ايميل زدن كه ما فرم شما رو پيدا نكرديم چون سابميت نشده و دسترسي بهش نداريم.

پس حتما بايد فرم سابميت بشه تا سفارت قبرس وقت رو كانفرم كنه
    كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa64 نمایش پست ها
    سلام. course of study برای دبیرستان می شه : رشته تحصیلیمون؟ ممنون
    اون بغل نوشته برای قبل از دانشگاه بنویسید: Academic و برای بعد از دانشگاه، مقطع و رشته را بنویسید

Board Member
    rashdy_chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physical Chemistry, University of Illinois at Chicago

نقل قول نوشته اصلی توسط babakrezaie نمایش پست ها
    اون بغل نوشته برای قبل از دانشگاه بنویسید: Academic و برای بعد از دانشگاه، مقطع و رشته را بنویسید
    تو فرم اینو نوشته:
    For middle school/junior high or high school course of study please indicate “Academic” or “Vocational.” For all other educational levels please indicate your major or concentration.
    کجاش نوشته که مقطع رو بنویسین؟ فقط رشته رو گفته...
    من مقطع رو ننوشتم... لازمه فرم رو دوباره پر کنم؟؟؟

*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***

Banned

من هم کار می کنم و هم درس می خونم!

Primary Occupation رو زدم Student و خوب Salary هم نداره طبیعتا! بعد رفتم توی Previous شغل خودم و . . . . رو نوشتم.
    1- آیا این درست هستش ؟

2- اون وقسمت که پرسیده هزینه Travel رو کی می ده منظورش چی هستش ؟ هزینه سفرم تا آمریکا یا کلا تحصیل و زندگی ؟ یعنی همون داستان فاند ! اگه فول فاند نباشی چی رو باید بزنم ؟ بزنم Self ؟ مثلا Tuition Waiver داشته باشی.

3- من یه سفر باید می رفتم لهستان برای یه کنفرانس که بهم مجوز خروج ندادند و من نرفتم اما ویزای شینگنش رو گرفتم و الان توی پاسپورتم هستش! حالا وردارم این رو هم توی سفرهای خارجیم بنویسم؟ آخه مهر ورود نداره که من بخوام بنویسم! اصلا نفرفتم سفر که بخوام بنویسمش!
    مرسی
    ویرایش توسط hosseinab : April 30th, 2011 در ساعت 02:44 PM

ApplyAbroad Champion
    hossein2266 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinab نمایش پست ها
    من هم کار می کنم و هم درس می خونم!

Primary Occupation رو زدم Student و خوب Salary هم نداره طبیعتا! بعد رفتم توی Previous شغل خودم و . . . . رو نوشتم.
    1- آیا این درست هستش ؟

2- اون وقسمت که پرسیده هزینه Travel رو کی می ده منظورش چی هستش ؟ هزینه سفرم تا آمریکا یا کلا تحصیل و زندگی ؟ یعنی همون داستان فاند ! اگه فول فاند نباشی چی رو باید بزنم ؟ بزنم Self ؟ مثلا Tuition Waiver داشته باشی.

3- من یه سفر باید می رفتم لهستان برای یه کنفرانس که بهم مجوز خروج ندادند و من نرفتم اما ویزای شینگنش رو گرفتم و الان توی پاسپورتم هستش! حالا وردارم این رو هم توی سفرهای خارجیم بنویسم؟ آخه مهر ورود نداره که من بخوام بنویسم! اصلا نفرفتم سفر که بخوام بنویسمش!
    مرسی
    1- اين بستگي داره بازه زماني كه شاغل هستيد رو چي نوشته باشيد. اگر همه اين بازه، تو بازه زماني قبل باشه و بخ زمان حال مربوط نشه درست نوشتيد.

2- اين سوال چندين بار تو همين بخش پاسخ داده شده!!!! منظور از هزينه، هزينه زندگي در طول اقامت شماست. اگه فول فاند هستيد Organization رو انتخاب مي كنيد و اسم دانشگاه رو مي نويسيد در غير اين صورت مي تونيد خودتون(اگه BS كافي داريد) يا خودتون و دانشگاهتون هر دو رو بنويسيد.

3- Have you traveled to any countries within the last five years?

سوال در مورد مسافرت به كشورهاي ديگست نه داشتن ويزاي كشورهاي مختلف! فكر كنم جوابتونو گرفته باشيد!

موفق باشيد.

ApplyAbroad Champion
    hossein2266 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط rashidy_chem نمایش پست ها
    تو فرم اینو نوشته:
    For middle school/junior high or high school course of study please indicate “Academic” or “Vocational.” For all other educational levels please indicate your major or concentration.
    کجاش نوشته که مقطع رو بنویسین؟ فقط رشته رو گفته...
    من مقطع رو ننوشتم... لازمه فرم رو دوباره پر کنم؟؟؟
    نه لازم به نوشتن مقطع نيست. سال تحصيلي خودش گوياي مقطع تحصيليتون هست.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط hossein2266 نمایش پست ها
    1- اين بستگي داره بازه زماني كه شاغل هستيد رو چي نوشته باشيد. اگر همه اين بازه، تو بازه زماني قبل باشه و بخ زمان حال مربوط نشه درست نوشتيد.

2- اين سوال چندين بار تو همين بخش پاسخ داده شده!!!! منظور از هزينه، هزينه زندگي در طول اقامت شماست. اگه فول فاند هستيد Organization رو انتخاب مي كنيد و اسم دانشگاه رو مي نويسيد در غير اين صورت مي تونيد خودتون(اگه BS كافي داريد) يا خودتون و دانشگاهتون هر دو رو بنويسيد.

3- Have you traveled to any countries within the last five years?

سوال در مورد مسافرت به كشورهاي ديگست نه داشتن ويزاي كشورهاي مختلف! فكر كنم جوابتونو گرفته باشيد!

موفق باشيد.
    درباره قسمت 1 باید بگم که هنوز ادامه داره! ولی من پارت تایم کار می کنم. یعنی در هر صورت بتزم Primary Occupation من همون Student هستش.
    اون یکی رو هم می زارم تا تاریخ روزی که می خوام سابمیتش کنم ! موافقی ؟

من Tuition Waiver ای که دارم فعلا قطعی هستش و توی I-20 زده شده و درباره RA ای که دارم توی ترم اول نظر قطعی داده می شه ! این طوری چه طوری بنویسم ! مخلوط با هم که نمی شه!

نظری داری؟

ApplyAbroad Champion
    hossein2266 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinab نمایش پست ها
    درباره قسمت 1 باید بگم که هنوز ادامه داره! ولی من پارت تایم کار می کنم. یعنی در هر صورت بتزم Primary Occupation من همون Student هستش.
    اون یکی رو هم می زارم تا تاریخ روزی که می خوام سابمیتش کنم ! موافقی ؟

من Tuition Waiver ای که دارم فعلا قطعی هستش و توی I-20 زده شده و درباره RA ای که دارم توی ترم اول نظر قطعی داده می شه ! این طوری چه طوری بنویسم ! مخلوط با هم که نمی شه!

نظری داری؟
    من براي خودم كارهاي پروژه اي يا پارت تايم را كه در دوران دانشجويي و يا سربازي انجام مي دادم رو نياوردم و فقط كار اصلي كه در حال حاضر (بعد از سربازي) دارم رو آوردم چون به نظر من اون كارها Occupation تلقي نمي شد. بستگي به خودت داره كه تاريخشو كي بزنيد اما من اگه بودم يا اصلا كارو نمي آوردم يا اگه تو قسمت previous work مي آوردمش طوري تاريخشو مي زدم كه به زمان قبل برگرده نه زمان حال!! اما دركل چيز مهمي نيست كه بخواي خودتو ناراحتش كني بيشتر نوع كاري كه مي كني (كار حساس يا ممنوعه نباشه) براشون مهمه.

با شرايطي كه راجع به Fund خودت گفتي هم ميتوني self بزني هم Organization اما فكر مي كنم منطقي تر اينه كه Organization بزني چون بيشتر هزينه (هزينه شهريه از زندگي معمولا بيشتره) رو دانشگاه داره ميده.

Junior Member

با سلام،

من یه فامیل دور توی آمریکا دارم، پسرعموی پدرم و دخترشون، که اسم فامیلشون هم با ما فرق داره. به نظرتون اگر توی فرم دی اس ۱۶۰ چیزی در موردشون نگم مشکلی پیش میاد؟
    کلا تا حالا ۲ یا ۳ دفعه دیدمشون اما توی دوستای فیس بوکم هستند، ممکنه از طریق فیس بوک چک کنند و بفهمند که توی امریکا فامیل دارم؟

Senior Member sara123 آواتار ها

دوستان عزیز من در این تاپیک خوندم که بعضی بدون آپلود عکشون، فرم را sign می کنن اما من وقتی واسه من حالا رسیده به اپلود عکس و گزینه های review و sign فعال نیستن! چیکار کنم؟ من الان عکس با استانداردهای لارم ندارم.
    ویرایش توسط sara123 : May 2nd, 2011 در ساعت 03:58 PM
    If you look at what you do not have in life, you don’t have anything. l
    If you look at what you have in life, you have everything. k

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)