صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

موضوع: سوال در مورد defer + I-20 + VISA

Junior Member

پیش فرض سوال در مورد defer + I-20 + VISA

سلام دوستان
    خیلی ممنون میشم هر کی بتونه کمکی کنه و نظر بده

من نامه I-20 برای ترم fall رو گرفتم و باید 17 آگوست اونجا باشم. ولی متأسفانه هنوز موفق به گرفتن وقت نشدم. میخواستم بپرسم که آیا من میتونم با این I-20 برای آگوست وقت سفارت بگیرم، دیفر کنم، بعد با I-20 جدید برم ویزا رو pickup کنم و برای ترم زمستان برم؟ آیا مصاجبه با I20 موجود در ماه آگوست ممکنه در صورتیکه مهلت مراجعه 17 آگوست درج شده؟ سفارت گیر نمیده؟ و آیا از لحاظ مدت اعتبار ویزا و زمان پیکاپ امکان داره که چنین کاری رو کرد؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین. باید سریعتر تصمیم بگیرم

پیش فرض پاسخ : سوال در مورد defer + I-20 + VISA

با این وضع فکر کنم که باید defer کنی. چون تو سایت سفارت هم نوشته که اگه مدتتون خیلی کم باشه نمی تونید ویزا بگیرید. با این شرایط یا باید بری دوبی یا اینکه چند روز وقت بزاری وقتای کنسلی قبرس برای جولای رو بگیری

ApplyAbroad Champion

رشته و دانشگاه
    Stanford, Mechanical Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط shoofi
    سلام دوستان
    خیلی ممنون میشم هر کی بتونه کمکی کنه و نظر بده

من نامه I-20 برای ترم fall رو گرفتم و باید 17 آگوست اونجا باشم. ولی متأسفانه هنوز موفق به گرفتن وقت نشدم. میخواستم بپرسم که آیا من میتونم با این I-20 برای آگوست وقت سفارت بگیرم، دیفر کنم، بعد با I-20 جدید برم ویزا رو pickup کنم و برای ترم زمستان برم؟ آیا مصاجبه با I20 موجود در ماه آگوست ممکنه در صورتیکه مهلت مراجعه 17 آگوست درج شده؟ سفارت گیر نمیده؟ و آیا از لحاظ مدت اعتبار ویزا و زمان پیکاپ امکان داره که چنین کاری رو کرد؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین. باید سریعتر تصمیم بگیرم
    مي توني با همين I-20 بري براي مصاحبه (به شرط اينكه تاريخش نگذشته باشه) و براي pick up نامه جديد رو ببري. البته اگه مي دوني كه نمي توني ويزا بگيري خب طبيعتاً بتره از اول defer كني و با I-20 جديد بري
    Don't be afraid that your life will end;
    be afraid that it will never begin

Junior Member

سلام
    راستش من هم شرایط مشابهی دارم. I-20 برای این ترم دارم که تاریخش 13 آگوست هست. اما زودترین وقتی که تونستم بگیرم، 29 جولای بود. من به توصیه برخی از دوستانی که اینجا هستن، می خوام با همین I-20 برم مصاحبه و اگه به این ترم نرسیدم (که خودم هم از خدا می خوام نرسم!!) برای pickup با یه I-20 جدید می رم که تاریخ ترم defer شده روش باشه.
    البته خیلی امیدوار بودم که دانشگاه یه late arrival letter بهم بده! ولی دانشگاه نا امیدم کرده. امیدوارم که تو سفارت بهم گیر ندن که اصلا مصاحبه نمی کنیم، برو بعدا برای ترم بعد بیا!! :-s

ولی شما اگه تاریخ روی I-20، بعد از تاریخ مصاحبه ات باشه، همونطور که دوستان گفتن و توی سایت سفارت هم نوشته، باید برای مصاحبه یه I-20 جدید بگیری.
    درباره وقت جدید گرفتن (که خودم می دونم چه کار پر زجریه!) من یه کمی روی فروم گشتم و دیدم که یه نفر با I-20 جدید خیلی زودتر از 120 روز مونده به شروع ترم رفته سفارت و ایرادی ازش نگرفتن. البته از خود سفارت با ایمیل پرسیده بوده و خودشون بهش گفته بودن که می تونی زودتر هم بیای! ممکنه شما هم بتونی همون آگوست با I-20 جدید بری مصاحبه و دیگه برای وقت جدید گرفتن معطل نشی. به نظرم از خود سفارت با ایمیل بپرسین بهتر و مطمئن تر باشه.

موفق باشین
    نسیم

Junior Member

بچه ها اگه لطف کنید به من راهنمایی کنید ممنون می شم:

من باید 18 August آمریکا باشم اما چون یک بار از آنکارا ریجکت شدم این بار 15 July از قبرس تونستم وقت بگیرم. به خاطر این که دارم رو مقالم کار می کنم خودم هم بیشتر دلم می خواهد ترم بهار برم. اگه ویزا رو بدن و زودم کلیر بشم (که احتمالش خیلی کمه) ولی دیرتر برای pick up برم و I20 جدید رو بهشون بدم موردی نداره یعنی نمی گن تو که می تونستی به همین ترمم برسی؟
    Everything you are against weakens you. Everything you are for empowers you

ApplyAbroad Champion

رشته و دانشگاه
    Stanford, Mechanical Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmit
    بچه ها اگه لطف کنید به من راهنمایی کنید ممنون می شم:

من باید 18 August آمریکا باشم اما چون یک بار از آنکارا ریجکت شدم این بار 15 July از قبرس تونستم وقت بگیرم. به خاطر این که دارم رو مقالم کار می کنم خودم هم بیشتر دلم می خواهد ترم بهار برم. اگه ویزا رو بدن و زودم کلیر بشم (که احتمالش خیلی کمه) ولی دیرتر برای pick up برم و I20 جدید رو بهشون بدم موردی نداره یعنی نمی گن تو که می تونستی به همین ترمم برسی؟
    من فكر نمي كنم سفارت همچين گيري بده.
    در ضمن بر فرض محال اگه بپرسن شما مي توني بگي وقت براي گرفتن ويزاي مجدد قبرس براي pick up نبود.
    Don't be afraid that your life will end;
    be afraid that it will never begin

Junior Member

سلام
    سوال شما تا همین امروز سوال من هم بود. من هم ماه May در دوبی reject شدم. تاریخ I-20 من 13 آگوست و تاریخ مصاحبه در قبرس، 29 جولای هست. من یه ایمیل زدم به سفارت قبرس و شرایطم رو توضیح دادم. ازشون پرسیدم که:
    1. باید دیفر کنم و یه I-20 دیگه بگیرم و بیام مصاحبه یا همین قبوله؟ اگه قبوله، آیا مجبورم نامه Late Arrival بگیرم از دانشگاه یا نه؟
    2. اگه به خاطر نزدیک بودن تاریخ مصاحبه به تاریخ دانشگاه "مجبورم" که ترمم رو دیفر کنم و با یه I-20 جدید برم مصاحبه، می تونم در همین وقت برم مصاحبه یا "باید" یه وقت دیگه بگیرم؟
    3. چون تاریخها به هم نزدیکند، می تونم تقاضای یه وقت emergency کنم یا نه؟
    امروز سفارت جواب ایمیل من رو داد. خدا عمرشون بده! خیلی دقیق و کامل جواب همه سوالاتم رو داده بود. عینا متن ایمیل سفارت رو براتون می گذارم. باشد که مثل من 2 هفته بی خودی استرس نکشید!

You may schedule a visa interview at any time prior to the start date
    listed on your I-20 form. If your application is accepted but your
    clearance is not received prior to your intended start date, you will
    need to obtain a new I-20 with a later start date or indicating deferred
    enrollment.

Unless your application is denied, you will not need to schedule another
    appointment.

We are unable to schedule an urgent appointment for you. You may
    continue to check our website for available appointments:
    https://evisaforms.state.gov/default...=NCS&appcode=3

Sincerely,

Consular Section
    U.S. Embassy Nicosia

موفق باشین!
    نسیم

به سهرابی:
    دوبی که همه وقتاش پره!! چطور میشه الان راحت رفت دوبی؟ من اول جولای وقت دارم و باید 17 آگوست امریکا باشم...الان بدم نمی اد که دوبی رو یه هفته عقب بندازم و یه سعی مجدد برای انکارا بکنم...ولی همونطور که گفتم دوبی تا آخر جولای پر هست...کنسل کردنش خطرناک نیست!!!
    Keep calm...Time will solve any problem

Junior Member

همسر من براي 20 june از دبي وقت داشت. با email تونست به 1 july عوضش كنه.
    .Hope for the best and prepare for the worst

Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Electrical Engineering

من چون اجازه نمیدن ارشدم رو زود تموم کنم، هنوز حتی جرات نکردم برم سمت ویزا
    برای اوناییم که میترسن دیر بشه، من باهاشون تماس گرفتم، تا هفته اول سپتامبر بهم وقت دادن اونجا باشم، ولی اونم نمیرسم، تازه بعد هفته اول سپتامبر گفتن میزاریم پروژت رو سابمیت کنی
    گفتم احتمال زیاد باید دیفر کنم به ترم بعد، اینطوری، اگر فاند داشته باشیم، من شنیدم از بین میره، درسته (البته من فاند ندارم، فقط از روی کنجکاوی پرسیدم)

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)