لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
به خاطر اينكه نرم افزار فقط وقتي اجازه مراحل بعدي بدون عكس رو مي ده كه شما نتونيد عكس رو آپلود كنيد. يعني سيستم عكس شما رو قبول نكنه. وقتي شما عكس رو امتحان نكرديد كه سيستم اجازه نمي ده به مراحل بعد بريد.
بعضي از بچه ها از عكس خالي سفيد با ابعاد مناسب استفاده كردن و تونستن برن مرحله بعد.
كساني كه در گرفتن وقت از سفارت عجله مي كنند، يا وقت هاي چند گانه مي گيرند، باعث ضايع شدن حق افراد بعدي مي شوند... وقتي يك دانشجو مي تواند وقت اضطراري بگيرد، با وسواس خود باعث جدايي اعضاي خانواده هاي ديگر و دور شدن همسران از هم يا از بچه هايشان مي شود.
ویرایش توسط sara123 : May 2nd, 2011 در ساعت 07:37 PM
If you look at what you do not have in life, you don’t have anything. lIf you look at what you have in life, you have everything. k
سلام
من دارم از نگرانی می میرم. من فرم رو سابمیت کردم و باهاش وقت گرفتم حالا متوجه شدم 2 رقم از sevis فرم همراهم و همچنین عدد سال ورود به دوره راهنمایی رو اشتباه نوشتم.
می شه بعدا در سفارت تصحیح کرد؟؟؟؟
لطفا جواب منو بدین!![]()
اول اینو بگم که خواهشاً دوستان از این نوع ادبیات پرهیز کنن
دارم میمیرم!
تو این ایام بچهها به اندازه کافی فشار روشون هست، سعی کنید فضارو بیش از این برای خودتون و بقیه ملتهب نکنید
من خودم sevis رو ۰۰۰۰۰۰۰۰۰ وارد کردم
اگه پستای قبلیو خونده باشین، دوستان گفتن که میشه فرمو تصحیح کرد، پستای قبلیو بخونید، حتما پاسخ کاملی برای سوالتون پیدا میکنید
زنده باشید!
دوست عزيز
ابعاد عكس بايد 5*5 باشه! براي اينكه كارتونو راحت كنم پيشنهاد من به شما اينه كه اگه يه عكس 4*3 يا 4*6 از خودتون داريد با دوربين همراه يا دوربين ديجيتال يه عكس از نزديك (حالت ماكرو) بندازين و بعد بريد تو فتوشاپ ابعاد عكس رو 5cm*5cm كنيد و رزولوشن عكس رو هم بين 600*600 تا 1200*1200 (مثلا 800*800) تغيير بدين. به همين راحتي مي تونين عكستونو آپلود كنيد. اگه هم مي خواهيد پول خرج كنيد مي تونيد به هر عكاسي كه دم دستتونه بريد و عكس بگيريد و ازش بخواين يه عكس 5*5 با رزولوشن مثلا 800*800 روي CD براتون رايت كنه.
موفق باشيد.
سلام
کسی تونسته عکسش رو آپلود کنه ؟
برای من یه گیر می ده که می گه نمی تونه پروسه آپلود رو شروع بکنه!
همه ویژگی های عکس هم همون هایی هستش که خودشون گفتند!
علاقه مندی ها (Bookmarks)