صفحه 39 از 85 نخستنخست ... 293031323334353637383940414243444546474849 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 381 تا 390 , از مجموع 849

موضوع: نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در آنکارا در سال ۲۰۱۱

Board Member
    rashdy_chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physical Chemistry, University of Illinois at Chicago

پیش فرض پاسخ : نتایج و تجربیات مصاحبه‌ی ویزای آمریکا در آنکارا در سال ۲۰۱۱

سلام
    DS من رو بعد از مصاحبه به برگ زرد منگنه کرد ...
    ولی روی شماره ای که به پاسپورت منگنه کرده یک تیک با ماژیک زرد قبل از مصاحبه زده شده بود ... من بیش از 20 تا پاسپورت دیدم که برای اونها هم زده بودند ... ولی متاسفانه نتونستم پاسپورت اونی که ریجکت شده بود رو ببینم ...
    اصلا این بحث ها چه فایده ای داره!!!؟
    مشخصا DS مهمترین مرحله ویزا هست
    ... تمام سوالات آفیسر با توجه به DS مطرح میشود ...

و اما دوستانی که میگن بحث های این تاپیک استرس زا هست...
    به مصاحبه مثل یک امتحان نگاه کنید ... خودتونو خوب براش آماده کنید ....
    همه اینجا با نحوه امتحان دادن آشنا هستیم ... چندین روز میشینیم کلی مطالعه میکنیم که مثلا از یک کتاب 400 صفحه ای 10 تا سوال که شاید 1 درصد از حجم اونچه که مطالعه کردیم هم توش نباشه رو جواب بدیم ... خوب اگه کسی سوالای امتحان رو از قبل داشته باشه که نمیشینه کل 400 صفحه رو بخونه ... و هیچ کس بعد امتحان هم نمیگه کاش همون یک درصد رو خونده بودم ... مصاحبه هم همینطوره..
    تمام مطالبی که تو این انجمن هست تجربه دوستان هست و اگه حتی از یک نفر یک مدرک نا متعارفی خواسته باشن منطقی هست که بقیه دوستان هم با توجه به شرایطشون اون مدرک رو آماده داشته باشن ...
    آماده شدن با وسواس زیاد و استرسی بودن خیلی فرق داره... با آرامش و تمام دقت مدارک رو آماده کنید ... سوال و جوابها سالهای قبل رو مرور کنید ... خودتون رو بزارید جای آفیسر و ببینید کجای کارتون سوال بر انگیزه و سعی کنید جواب قانع کننده براش داشته باشین ... تمام فاصله ها بین مدارک رو سعی کنید تو ds کامل توضیح بدید... کسی قرار نیست به شما پذیرش بده ... میخوان ببینن شما شخصیت آکادمیک داری یا نه ...

یا حق

*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_since1986 نمایش پست ها
    من تا اونجا که یادمه یه دختر خانومی روز مصاحبه ما بود که خواهرش اونجا بود و گرفت... برای اطلاعات کاملتر از آقای رشیدی مدیر فروم بپرسین
    خيلي ممنون. البته اينا خيلي مشكلشون خواهر برادر آدم كه اونجا دانشجو باشه نيست. بيشتر مشكلشون با گرين كارد داشتنشون و نحوه گرفتن گرين كاردشونه. چون همون روزم كه من سفارت تو قبرس بودم يه خانومي با اينكه خواهرش اونجا دانشجو بود، ويزارو گرفت.
    ویرایش توسط negina : May 23rd, 2011 در ساعت 03:52 PM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط behzad3000 نمایش پست ها
    بچه ها من به سفارت آنکارا ایمیل زدم و گفت که اونایی هم قبل 20می مصاحبه داشتن ویزای مالتیپل میگیرن.
    ممکنه متن کامل نامه ای که به سفارت زدید و متن کامل جواب آنها را هم بزارید.
    آیا سوال عمومی پرسیده بودید و یا فقط راجع به کیس خودتون.
    کی مصاحبه داشتید و نسخه ۱۵ سوال یا ۸ سوال را باید جواب میدادید؟

Junior Member

درباره کیس خودم پرسیدم. من 18 می مصاحبه داشتم و رشتم هم مدیریت هست. هیچ سوالی را نیاز نبود جواب بدهم. ولی به نظر میاد واسه بقیه رشته ها هم مشکلی نباشه.

ApplyAbroad Veteran
    alireza.p آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering - Texas A&M University

در مورده خانواده داشتن تو US دیدم بچها سوال میکنن تجربیاته خودمو میگم:

اول اینکه اگر خانواده درجه ۱ دارین انجا بدونین که باید حتما یک توضیحه درست حسابی داشته باشید که بگید یعنی من خیلی عاشقه علمم و خانوادم تاثیری تو انتخابه امریکا نداشتن.. اگر خانواده همون ایالات هستن هم که دیگه شدیدتر میشه این موضوع و حتما باید ثابت کنین که بر میگردین و ربطی نداشته انتخاب اون دانشگاه به خانواده...

حالته دوم داشتن خانواده درجه ۲ به بالا مثه خاله عمو عمه و غیره که اصلآ هیچ تاثیری روی گرفتنه ویزا یا نگرفتنه اون نداره.. فقط میتونه یک بهونه باشه برای آفیسر اگر نخواد ویزارو به هر دلیلی بده به شما (بر اساس قانونه ویزای غیر مهاجرتی امریکا آفیسر ویزا موظف هست که به شما دلیل بده برای ریجکت به صورته مکتوب و در اکثر موارد این دلیل چیزی غیر از دلیل اصلی خواهد بود به دلیل فاش نشدن سیاست سفارت برای اعطای ویزا ) ... خود من با داشتنه ۲ خاله ویزارو گرفتم حتا ازم نپرسید که کدوم ایالات هستند خاله هات .... این مساله بارها طی یک Q & A در سایت های مختلف مربوط به امور مهاجرت توسط وکلا پاسخ داده شده..

البته بازم دقت کنید دوستان اگر آفیسر از هر طریقی بفهمه که شما میخواین برید دانشگاهه مقصد چون مثلا عموتون اونجاست بدونین که حتما ریجکت میشید.. تمام حرفای بالا منوطه اینه که شما ثابت کنین که دانشگاه رو به خاطره دلایل آکادمیک انتخاب کردین
    ویرایش توسط alireza.p : May 23rd, 2011 در ساعت 08:29 PM

من هم همین ایمیل را دارم و اینطور برداشت کردم که باید خیلی زودتر از وقتم انجا حضور داشته باشم. گفته که do not arrive 15 min before your scheduled appointment این یعنی اینکه خیلی قبلتر باید انجا باشی؟؟؟؟؟؟؟

ApplyAbroad Veteran
    alireza.p آواتار ها
    رشته و دانشگاه

یعنی نباید زودتر از ۱۵ دقیقه قبل از وقتتون اونجا باشی ... یعنی اگر ۱:۱۵ داری وقت باید ۱ اونجا باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط alirazzaghi نمایش پست ها
    من هم همین ایمیل را دارم و اینطور برداشت کردم که باید خیلی زودتر از وقتم انجا حضور داشته باشم. گفته که do not arrive 15 min before your scheduled appointment این یعنی اینکه خیلی قبلتر باید انجا باشی؟؟؟؟؟؟؟

Junior Member victor235 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering_Telecommunications

سلام.
    ببخشید اگر سوالم تکراریه (جواب مشخصی نگرفتم). بچه هایی که میرید مصاحبه ریز نمره seal شده می برید با خودتون؟
    تو سایت سفارت نوشته که باید seal شده باشه و لی دانشگاه من seal شده دست خودم نمی ده و فقط پست می کنه.
    با تشکر

ApplyAbroad Veteran
    alireza.p آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نه منم نداشتم و نبردم اصلآ آفیسر هم نخواست ازم ولی بچه هایی هم که خواسته بودن ازشون seal نشده بردن و نشون دادن ... در نهایت میتونی همینو که دانشگاهت نمیداده رو توضیح بدی کامل

نقل قول نوشته اصلی توسط victor235 نمایش پست ها
    سلام.
    ببخشید اگر سوالم تکراریه (جواب مشخصی نگرفتم). بچه هایی که میرید مصاحبه ریز نمره seal شده می برید با خودتون؟
    تو سایت سفارت نوشته که باید seal شده باشه و لی دانشگاه من seal شده دست خودم نمی ده و فقط پست می کنه.
    با تشکر

Junior Member victor235 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering_Telecommunications

از علیرضا عزیز تشکر می کنم. یه سوال دیگه هم دارم که یکم نگرانم کرده:

من فقط یک دانشگاه در USA و 3 تا در کانادا و یکی EPFL سویس درخواست دادم. تا حاالاUSA اکسپت شده و دو تا هم کانادا اکسپت (که یکیش با فانده) یکی EPFL ریجکت و منتظر جواب یکی دیگه تو کانادا هستم. در جواب چه بگم که فقط یک جا در USA اپلای کردم تا آفیسر شاکی نشه؟(پذیرش USA با 60% فاند و با استادم هم خیلی هماهنگم و روی یک مقاله هم کار کردیم)
    کلیه در خواست ها برای MSc برق بوده.

با تشکر.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)