دوستان من 17 Aug مصاحبه شدم، تقریباً همون ساعتی که وقتم بود(9 صبح)، و بدون کلیرنس ویزام اوکی شد، گفت دوشنبه 22 Aug بیا بگیر، گفتم شنبه پروازمه امکانش هست جمعه بدین بینیم بااا؟!! گفت سعیمونو می کنیم، بعد فردا صبحش که پنج شنبه 18 آگوست باشه ایمیل زدن که آمادست بیا بگیر!! عصر رفتم گرفتم، در واقع 30 ساعت بعد از مصاحبه پاسمو با ویزا پس گرفتم!!!!!!
رشتم شهرسازی بود لیسانس، الان مستر مطالعات شهری میرم بدون فاند، تو مصاحبه هم بیشتر سعی کردم بحثهای اجتماعی و فرهنگی بکنم که هیچ حساسیتی نداشته باشه و از خداشونم هست تازه!!
ایشالّا از همتون به همین خوبی که نه!! ولی خوب انجام بشه!!![]()
بچه ها یک خبر جالبی براتون دارم. یک سایتی هست با آدرس national-academies.org/visas هدف این سایت کمک به متقاضیان تحصیلیه تا مشکل کلیر ویزاشون زودتر حل بشه این ها گویا قابلیت پیگیری case های ما را دارن و در ضمن آماری هم از وضعیت کلیر ها تهیه می کنن. فقط باید یک questionnaire براشون پر کنیم و یک آدرس e-mail هم بگذاریم تا باهامون تماس بگیرن. اینم از اطلاعیه خودشون که تو سایت درج کردن:Are you a scientist traveling to the U.S.? Has your visa case been delayed more than 21 days? If you're willing to share this information, please submit a questionnaire. Please note: visa processing may take up to 60 days. The IVO questionnaire collects information regarding visa-related issues from the scientific community. Data will be used for the purpose of tracking trends and to assist visa applicants whenever possible.ما که همه راهی را رفتیم بیاید اینم امتحان کنیم. نظرتون چیه؟ موافقین؟
The purpose of this database is to collect information on visa issues to enable the National Academies to respond to problems related to visas. This information will only be accessible to staff of the International Visitors Office. No personal information, including your email address or the name of the applicant, will be used for any other purposes. Your email address is required in order to confirm receipt of your entry and to contact you in the event that this office can assist in your case
ویرایش توسط soheil982 : August 21st, 2011 در ساعت 12:10 AM
کسی بوده بیشتر از 55 روز کلیر نشده باشه؟؟ دکتری با فاند و RP
دوستان یک سری به این web page بزنید. اطلاعاتی در رابطه با کلیرنس به خصوص condor security check که خیلی از ما باید از این نظر هم علاوه بر مانتیس چک بشیم داره. امیدوارم همگی موفق باشید.
http://www.the-aps.org/publications/...il03/visas.htm
AP مخفف administrative process هست و در واقع یعنی همون فرآیند کلیرنس... معمولا بیروت چیزی به بچه ها نمیده.. تا جایی که میدونم فقط یک کاغذ میده که روش میل سفارت هست و امضای افیسر و اکثرا به اونهایی داده شده که CV با خودشون نداشتن و قرار بوده بعدا میل کنند البته موارد نقض هم داره
تو بیروت این مرحله برای رشته به نسبت پر دردسری مثل مکانیک برای یکی از دوستان تو 3 روز انجام شده.
موفق باشید
سلام دوستان
من بالاخره امروز کلیر شدم.
مصاحبه: 20 جولای
کلیرنس: 22 آگوست
دکتری مکانیک, فول فاند, متاهل. به خانومم هنوز ایمیلی نیومده اما به نظر میرسه ایشونم کلیر شده (توی یه ایمیل به من مبهم اینجوری گفتن)
با ارزوی موفقیت برای همه دوستان.
علاقه مندی ها (Bookmarks)