آقا رشته های علوم پایه پزشکی و زیست شناسی اونجا چه جوریه وضعش؟
well begun is half done
سلام دوستان...توی دپارتمان مکانیک این دانشکده نوشته :Guideline for the GRE: verbal 400+, quantitative 750+, analytical 4.0+.سوالم اینه کسی با نمره کمتر از این تونسته پذیرش بگیره از اینجا (بلاخص دوستان مکانیکی یا فنی)...واقعا روی این نمره حساسند؟کسی از بچه های مکانیک هست که اینجا بخونه؟ مرسی
I love you USA
سلام من برای یکی از استادای این دانشگاه(Salim Hariri) ایمیل زدم و اونم نوشته که
please apply to our ph.d program and mention my name as a potential advisor
نظر شما چیه ؟ به نظرتون فاند میده؟ در ضمن من معدلم 14.7 از دانشگاه علم وصنعت و میخوام واسه phd computer science اقدام کنم.
به نظر شما باتجربه ها؟ این دانشگاه بهم پذیرش با فاند میده؟
بچه ها کسی از PhD معماری اونجا خبر داره؟ فاند میدن بهش؟
سلام
من واسه ASU اپلای کردم مدارکم هم رسیده و خودشون هم ایمیل زدن که Your degree/certificate program application for graduate studies at Arizona State University has been received
اما هنوز transcript در حالت pending!
کسی به همچین موردی برخورد کرده؟
ممنون
منم همین جا رو اپلای کردم اما تافلم که 9روز پیش ریپورتش کردم هنوز نرسیده(دیروز تازه پروسس شده بد مصب!) با توجه به اینکه ددلاینش دیروز بوده من الان بدبخت شدم و برای ادمیژن کانسیدر نمی شم؟
این جوابو دادن!!خیلی نامردیه سر یه تافل!!!
You may turn in your application without your official test scores and all supporting documents; however, your application will not be reviewed until all supporting documents are present and processed. This means that your application if late will not have priority and may be reviewed in a later group of applicants. If extremely late it may not even be reviewed. If accepted, this delay may cause your acceptance to be deferred until the following semester, depending on the amount of applicants accepted.
علاقه مندی ها (Bookmarks)