صفحه 45 از 171 نخستنخست ... 35363738394041424344454647484950515253545595145 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 441 تا 450 , از مجموع 1701

موضوع: مسائل مربوط به پروسۀ دریافت یا تمدید گذرنامه

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران - صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به پروسۀ در یافت گذرنامه

من فعلا در معافیت تحصیلی هستم و برای گرفتن پذیرش فقط پاسپورتمو می خوام (واسه ایتالیا که صفحه اول پاسپورت رو می خواد) امروز با یه گواهی اشتغال به تحصیل رفتم نظام وظیفه مسئولش گفت این گواهی قبول نیست و باید مقصد سفر ، علت سفر ، تاریخ سفر تو اون گواهی باشه. بعد من بهش گفتم که زیارتی اقدام کنم چی ؟ ( که وثیقه کمتر بذارم فعلا) گفت پاسپورتی که بهت میدیم فرق داره ... اولا راست گفت که پاسپورتی که بهم میدن فرق داره و ثانیا آیا دانشگاه همچین نامه ای به من میده؟ یعنی من یه مقصد الکی بزنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط arashjavidan88 نمایش پست ها
    من فعلا در معافیت تحصیلی هستم و برای گرفتن پذیرش فقط پاسپورتمو می خوام (واسه ایتالیا که صفحه اول پاسپورت رو می خواد) امروز با یه گواهی اشتغال به تحصیل رفتم نظام وظیفه مسئولش گفت این گواهی قبول نیست و باید مقصد سفر ، علت سفر ، تاریخ سفر تو اون گواهی باشه. بعد من بهش گفتم که زیارتی اقدام کنم چی ؟ ( که وثیقه کمتر بذارم فعلا) گفت پاسپورتی که بهت میدیم فرق داره ... اولا راست گفت که پاسپورتی که بهم میدن فرق داره و ثانیا آیا دانشگاه همچین نامه ای به من میده؟ یعنی من یه مقصد الکی بزنم؟
    شما کلی راه دارین هنوز.

باید پذیرش مشروط به داشتن ویزا رو ببرین وزارت علوم، از اونجا نامه میدن واسه نظام وظیفه تا وثیقه بذارین. بعد از این کار میتونین واسه گرفتن پاسپورت میتونین اقدام کنین.

===================

17 آذر مدارک پاسپورتم رو دادم پلیس +10 هنوز نیومده!
    تاریخ ساخت پروفایل و ورود به پول: 18/04/2019
    تاریخ دریافت (ITA) دعوتنامه: 01/05/2019
    مدیکال و بایومتریک: 04/07/2019

Banned
    رشته و دانشگاه
    Electeronic engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Kasra1366 نمایش پست ها
    شما کلی راه دارین هنوز.

باید پذیرش مشروط به داشتن ویزا رو ببرین وزارت علوم، از اونجا نامه میدن واسه نظام وظیفه تا وثیقه بذارین. بعد از این کار میتونین واسه گرفتن پاسپورت میتونین اقدام کنین.

===================

17 آذر مدارک پاسپورتم رو دادم پلیس +10 هنوز نیومده!
    شما باید به همون پلیس +10 ی که اقدام کردی برای پاسپورت مراجعه کنی تا ببینی برای چی انقدر طول کشیده! روی قبضی که بهت دادن هم نوشته که اگه تا 15 روز نیومد باید دست به کار بشی.
    اگه نقص پرونده داشته باشی همون فرداش بهت زنگ میزنن میگن که نقص داری. ولی بعضی از نقایص هستن که توی اداره ی گذرنامه بهشون گیر میدن. مثل: "چرا پسوند نام پدرت یه نقطه کم داره ! "

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mathematics, Sharif Uni

مو رو گوش دیگه چه صیغه ایه؟

بچه ها اگه تو عکس موهامون پر باشه و کمی بیاد رو گوش ایراد می گیرند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط AghaMashalla نمایش پست ها
    شما باید به همون پلیس +10 ی که اقدام کردی برای پاسپورت مراجعه کنی تا ببینی برای چی انقدر طول کشیده! روی قبضی که بهت دادن هم نوشته که اگه تا 15 روز نیومد باید دست به کار بشی.
    اگه نقص پرونده داشته باشی همون فرداش بهت زنگ میزنن میگن که نقص داری. ولی بعضی از نقایص هستن که توی اداره ی گذرنامه بهشون گیر میدن. مثل: "چرا پسوند نام پدرت یه نقطه کم داره ! "
    بعد از تقریبا 10 روز یه بار هم اداره گذرنامه رفتم، هم پلیس +10. گفتن مشکلی تو پرونده نیست، منتظر بمونین.

نقل قول نوشته اصلی توسط Hamid Naderiya نمایش پست ها

بله دوست عزیز، دیگه عکس پاسپورت یا گواهینامه و از این قبیل موارد رو که همه میدونن چجوری هست.

پاسپورت یکی از مواردی هست که بیشتر از همه سخت میگیرن. موی سر نباید هیچ قسمتی از صورت رو پوشونده باشه، گوش یا پیشونی باید کاملا مشخص باشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط Hamid Naderiya نمایش پست ها

سلام
    این (کمی روی گوش) نسبی است .در عکس گذر نامه باید دو سر گوش کاملا مشخص باشد تا در غیر این صورت بریدگی و یا نبود گوش اثبات شود.(دلیل امنیتی)
    الهی.../نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم/نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی/در اگر باز نگردد ، نروم باز به جایی/پشت دیوار نشینم ، چو گدا بر سر راهی/کس به غیر از تو نخواهم/چه بخواهی چه نخواهی/باز کن در ، که جز این خانه مرا نیست پناهی...

پاسپورت من امروز رسید دستم، بعد از 15 روز کاری.

ApplyAbroad Hero Hamid_110 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Midya نمایش پست ها
    سلام
    این (کمی روی گوش) نسبی است .در عکس گذر نامه باید دو سر گوش کاملا مشخص باشد تا در غیر این صورت بریدگی و یا نبود گوش اثبات شود.(دلیل امنیتی)

سلام
    آقا این دلیل امنیتیش فقط برا مرداست دیگه؟ چون عکس خانوما که باید با حجاب باشه فقط گردی صورت باید معلوم باشه !!
    گودلاک
    ناخواناترین نوشته ها از قویترین حافظه ها ماندگارترند

Member MrMind آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Information Security, Tehran University

پیش فرض برای گذرنامه کی اقدام کنم؟

سلام
    من الان ترم 7 هستم و ترم دیگه تمومم

قصد دارم برای پاییز 2012 اقدام کنم ، حالا به نظرتون برای گرفتن گذرنامه کی اقدام کنم؟
    چند نفری بهم گفتن از همین حالا اقدام کن که آماده باشه

نظر شما چیه و چه طوری اقدام کنم برای گرفتنش ؟

بچه ها اگر من 3 روزه مدارک دادم پلیس +10 . هیچ راهی نیست که من سریع تر بگیرم مدرکمو ؟ نمیشه رفت اداره گذر نامه ؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)