سلام دوستان
من یک سوال دارم که احتمالا تکراری هم هست. من الان در کانادا دانشجو هستم و پاسپورتم ۱ سال و ۵ ماه اعتبار داره. الان بنابر شرایطی نیاز دارم پاسپورتمو تجدید کنم تا بتونم برای اجازه کار ۳ ساله اقدام کنم. مشمول هم هستم. آیا می توانم بدون هیچ توضیحی به سفارت ایران در کانادا؛ مدارکم رو بفرستم و درخواست تجدید گذرنامه بکنم؟
آقایون خواهشا یکی بگه این روز ها گرفتن گذرنامه حداقل چند روز طول می کشه ؟ اگر کسی هست که همین تازگیا گذر نامشو گرفته لطف کنه بگه که چند روز از اقدام تا اومدن پاسپورتش طول کشید ؟
اگر هم بعد از ارسال مدارک تو پلیس +10 راهی برای تسریع این کار هست لطف کنید و بگید . من 5 شنبه درخواستمو ثبت کردم و تا 8 بهمن هم میخوام پاسمو . اصلا تو این روز ها ( تاکید می کنم تو این روزها ) شدنی هست ؟
ممنون میشم اگر سریع تر جواب بدین .
دوست عزیز منم شرایط شما را دارم
درخواست من 7/10 ثبت شد ولی تا امروز که 25/10 هنوز نیومده از 10+ پرسیدم خانومه گفت 1ماه طول میکشه
سلام. اقا من امروز رفتم پلیس +10 واسه پاسپورت گفت یک ماه طول میکشه.منم عجله دارم. ای خدا .یه کارو درست نمیتونن انجام بدن(اصفهان)
ظاهرا بخاطره حجاجه همه دارن گذر نامه میگیرن![]()
سلام اقا من یه مشکلی دارم که شاید تکراری باشه ولی جوابشو پیدا نکردم. اگر لطف کنید و جواب بدید ممنون میشم. من پاسپورتم 15 ماه اعتبار داره. پذیرش دکترا از کانادا دارم و الان میخوام مدارکمو بفرستم برای سفارت. اگر بخوام پاسپورتمو عوض کنم 1 ماه طول میکسه که خیلی زیاده.1- سفارت کانادا به این اعتبار پاسم گیر میده؟2-اگر بعد از فرستادن مدارک و کپی پاسپورت به سفارت بعدش درخواست پاس جدید بکنم که شمارشم عوض میشه مشکلی پیش نمیاد؟مرسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)