سلام
خواستم بگم كه براي من دقيقا بعد از 14 روز اوومد
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم.
با توجه با این که بنده امسال عمل زیباییِ بینی انجام دادم و عکس پاسپورتم متعلق به سالِ پیشه و طبیعتا با چهره ی فعلیم متفاوته باید برای تعویض پاسپورتم اقدام کنم؟
مسافرت ضروری برام پیش اومده و وقت تعویض پاسپورت رو ندارم!
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره در اختیارم بذاره. : )
با سلام به همگی
م دانشجوی کارشناسی ام دارم با پروژه لفت می دم درسمو تا پذیرشم بیاد. چند تا سوال داشتم.
1- الان برم برای سفر تفریحی پاسپورت بگیرم بعدا می تونم از همون برای رفتن به سفارت حدود اردیبهشت و بعد هم خروج برای تحصیل استفاده کنم؟
2- از طریق دانشگاه اگر بخوام اقدام کنم میگن بعد از ثبت نام بیا اما ثبت نام حدود 20 روز دیگست! می تونم مستقیما برم از خود نظام وظیفه درخواست کنم نامه بگیرم؟ یا حتما باید از طریق دانشگاه اقدام کنم؟ با تشکر
دوستان ما یه خراب کاری کردیم نامه سابقه کارشرکت قبلی رو که دو سال پیش گرفتیم برای اطلاعات شخصی شماره پاسپورت رو نوشتیم حالا الان که پاسپورت عوض شده شماره پاسپورت هم عوض شده دیگه نه میشه از اون شرکت قبلی نامه دوباره گرفت نه دارالترجمه قبول میکنه که همین شماره جدید رو بزنه از طرفی سابقه کار از شرکتی که الان توش کار میکنl هم با شماره پاسپورت جدید هست یعنی دو تا سابقه کار با دو تاشماره پاسپورت مختلف حالا یک نفر راهنمایی کنه ما چه کار کنیم ؟
من که متوجه مشکلی نشدم، مگر شماره گذرنامه یونیکه unique که تغییرش مشکل ساز بشه؟! مشکلی نیست به هر کدوم پاسپورت همون موقع رو الصاق کنید. به نظرم البته در کل هم مشکلی نیست چون شماره گذرنامه که شماره شناسنامه یا کد ملی که نیست. در هر صورت اگر اضطراب یا استرس دارید کپی پاسپورت سابق و جدید رو به قدیمیه الصاق کنید.
کدها: 0213؛ امتیاز: 69 ؛ آخرین وضعیت: در انتظار PR
سیدنی (ارسال: 2010/06/19 فایل نامبر اول: 23-10-2010)
دمشق (ارسال: 2010/12/27 فایل نامبر دوم:28-02-2011)
آنکار ا ( آغاز پروسس: 12-03-2013، انجام مدیکال: 15-10-2014)
من خودم یک سوال دارم، من پسوند نام خانوادگیم عوض شده و شناسنامه و کارت ملیام رو دادم برای تعویض، تا 2 یا 3 هفتهی دیگه هم باید برم برای ترم جدید، نامهی پذیرشم هم بر مبنای گذرنامهی فعلی یعنی با پسوند هست، امروز هم از رادیو شنیدم مثل اینکه تغییراتی تو گذرنامهها دادن و زمان صدورش رو 45 رو میگفت تو رادیو، به نظرت با مجموع این شرایط برم قبرس اونجا از سفارت درخواست تغییر پاسپورت بدم؟ مشکلی پیش نمیآد؟ البته من اعتبار گذرنامهام 2 سال بیشتر باقی مونده.
ممنون میشم
کدها: 0213؛ امتیاز: 69 ؛ آخرین وضعیت: در انتظار PR
سیدنی (ارسال: 2010/06/19 فایل نامبر اول: 23-10-2010)
دمشق (ارسال: 2010/12/27 فایل نامبر دوم:28-02-2011)
آنکار ا ( آغاز پروسس: 12-03-2013، انجام مدیکال: 15-10-2014)
علاقه مندی ها (Bookmarks)