صفحه 120 از 246 نخستنخست ... 2070110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130170220 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,191 تا 1,200 , از مجموع 2459

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در نیوزیلند ( سوالات کلی و متداول ) ( تا سال 2012 )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : new zealand

نقل قول نوشته اصلی توسط azinaria نمایش پست ها
    سلام من یه سوالی دارم. واسه دکترا میخام اقدام کنم . استرالیا هزینش خیلی بالا ست.همون سال اول 40 50 تومان میشه. اما دکترا تو نیوزیلند انگار مناسبتره؟ درست شنیدم.؟؟ فوق لیسانس تکثیر پرورش (شیلات) دارم از دانشگاه ازاد. معدل فوقم 17/86. یه مقاله ای اس ای در جورنال کانادا البته ایمپکت فاکتور نداره.2تا همایش بین المللی. ایلتس هم 2 ماه دیگه امتحان میدم. ازمایشی 6 شدم. اما معدل لیسانسم کمه. چند درصد من شانس پذیرش دارم ؟؟؟؟ خاهشا جواب منو بدین ؟؟ مرسی
    هم استرالیا و هم نیوزلند از سال 2006 قانون گذاشتن که هم انداره دانشجویان محلی از دانشجویان اینترنشنال هزینه تحصیل دکترا بگیرن. که 5000 تا 6000 دلار هستش

نقل قول نوشته اصلی توسط Pezhal نمایش پست ها
    هم استرالیا و هم نیوزلند از سال 2006 قانون گذاشتن که هم انداره دانشجویان محلی از دانشجویان اینترنشنال هزینه تحصیل دکترا بگیرن. که 5000 تا 6000 دلار هستش
    استرالیا همچین قانونی نداره فقط نیوزیلند
    دشوارترین قدم، همان قدم اول است.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط AGHSIN نمایش پست ها
    استرالیا همچین قانونی نداره فقط نیوزیلند
    ایشون درست می گن من الان دوباره چک کردم اما امسال بورسیه قرار بره بالا در استرالیا برای دکترا http://www.nicvisa.com/%D8%B4%D8%B1%...AA%D8%B1%D8%A7

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

نقل قول نوشته اصلی توسط Quebec2011 نمایش پست ها
    من اینکه اگر کسی لیسانس ایران را داشته باشد مستقیم به مستر قبول میشه را میپورسم. فرق بین post graduate diploma , graduate diploma اینست که شما اولی را میتوانید بعداز پیش دانشگاهی ادامه یدید اما دومی را بعداز لیسانس.
    درسته، graduate diploma مثل فوق ديبلم خودمون هست. از ليسانس به مستر هم ميشه رفت در صورتي كه نمره ها خوب باشه. اما اينكه مستر يك ساله باشه من جايي در دانشكاه هاي نيوزلند برخورد نكردم. اكثرا يه دوره يك ساله دارن به نام post graduate diploma و يه دوره ي دو ساله ي master.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Pezhal نمایش پست ها
    من برای مستر اقدام کردم. بهم گفتن اول باید Graduate diploma بخونی 1ترم یا 2 ترم بستگی به نمرات داره بعد بری مستر بخونی. البته شاید چون من معدل لیسانسم کم بود. خلاصه به من اینجوری پذیرش دادن.
    اكه كفتن graduate diploma و نه post-graduate diploma به اين معني هست كه شما بايد يك سال بخوني تا اماده بشي براي مقطع فوق ليسانس. يعني ليسانس شما تقويت بشه. كه اين به صرفه نيست. هزينه شهريه در مجموع زياد ميشه. به نظر من شما اكر معدلت كم هست به جاي master براي postgraduate diploma اقدام كن. اونجا يك سال كه خوندي ميتوني ادامه بدي براي master. كلا پذیرش براي دوره هاي يك ساله راحت تر ميدن تا اينكه از ابتدا بخواي يه دوره ي مستر دو ساله برداري.

Junior Member

سلام
    من هم post graduate diploma بر میدارم چرا که میگن اگر معادل شما بعداز این دیپلوم خوب بود شما میتوانید 1 سال مستر بخوانید و دیپلوم مستر خود را بگیرید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط etavelog نمایش پست ها
    درسته، graduate diploma مثل فوق ديبلم خودمون هست. از ليسانس به مستر هم ميشه رفت در صورتي كه نمره ها خوب باشه. اما اينكه مستر يك ساله باشه من جايي در دانشكاه هاي نيوزلند برخورد نكردم. اكثرا يه دوره يك ساله دارن به نام post graduate diploma و يه دوره ي دو ساله ي master.
    تمامی مسترهای دانشگاه اوکلند برای اینترنشنال ها که باید full time بخونن 1 ساله است و برای محلی ها هم می تونن full time 1 ساله بخونن و هم part time دو ساله بخونن. می تونم اگه می خواید پیج هاشم براتون بفرستم.

Junior Member

سلام
    من یه سوال خیلی فوری داشتم اگر جواب بدین ممنون میشم.
    من میخام از هند برای ویزای دانشجوهی اقدام کنم. توی حساب پدرم 20000 دلار آمریکاهی است که میشه تقریبآ 24000 دلار نیوزیلندی و این پول تقریبآ 3 ماه میشه توی حساب هستش. امروز 20000 دلار آمریکاهی دیگر هم وارد حساب کردیم که مجموعآ میشه 48000 دلار نیوزیلندی. tuition fees یک سال دانشگاه من میشه 24000 NZD و هزینه یک سال هم که به اساس قانون باید 10000 NZD برای یک سال داشته باشم. خانم من هم یک جا میخواهد با من اقدام کند. باید برای هزینه یک سال خانمم چند توی این حساب نشان بدم؟
    آیا همین 48000 NZD برای یک سال هر دومان رو نشان بدم مشکل پیش میاد؟
    اینکه من 20000 دلار رو تازه توی حساب ریختم برای نشان دادن 15 روز بعد برای سفارت مشکل ساز نمیشه؟ ممنونم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Quebec2011 نمایش پست ها
    سلام
    من یه سوال خیلی فوری داشتم اگر جواب بدین ممنون میشم.
    من میخام از هند برای ویزای دانشجوهی اقدام کنم. توی حساب پدرم 20000 دلار آمریکاهی است که میشه تقریبآ 24000 دلار نیوزیلندی و این پول تقریبآ 3 ماه میشه توی حساب هستش. امروز 20000 دلار آمریکاهی دیگر هم وارد حساب کردیم که مجموعآ میشه 48000 دلار نیوزیلندی. tuition fees یک سال دانشگاه من میشه 24000 NZD و هزینه یک سال هم که به اساس قانون باید 10000 NZD برای یک سال داشته باشم. خانم من هم یک جا میخواهد با من اقدام کند. باید برای هزینه یک سال خانمم چند توی این حساب نشان بدم؟
    آیا همین 48000 NZD برای یک سال هر دومان رو نشان بدم مشکل پیش میاد؟
    اینکه من 20000 دلار رو تازه توی حساب ریختم برای نشان دادن 15 روز بعد برای سفارت مشکل ساز نمیشه؟ ممنونم
    شما به جای گردش مالی می تونید تمکن حساب بگیرید و بفرستید و فقط مقدار پول توی حساب و نشون می ده و کافی هست. برای خانمتون هم فکر کنم اگر صفحه های قبلی رو بخونید جواب سوالتون و بگیرید.

Junior Member

ممنونم از جوابتان.
    فقط اینکه چند ماه باید این پول توی حساب باشه؟ من تازه 20000 دلار توی حساب که 20000 از قبل داشت ریختم. آیا این مشکل ساز نیست برای bank statement ؟