آقا این قضیه ش چیه که پذیرش میدن اما فاندش معلوم نیست؟ راستی اینکه Deposit می خوان میشه گفت که فاند دادن؟ الان ضایع نیس اگه پذیرش دادن ازشون بپرسیم که فاندش چی میشه؟
آقا این قضیه ش چیه که پذیرش میدن اما فاندش معلوم نیست؟ راستی اینکه Deposit می خوان میشه گفت که فاند دادن؟ الان ضایع نیس اگه پذیرش دادن ازشون بپرسیم که فاندش چی میشه؟
Dear friends,
I received my acceptance email today from UBC
PhD in rehabilitation sciences
I accepted the same field in McGill university too
which one is better?
I dont know anything about funding , their letters will be sent this week
regards,
sorayya
قضیه اش واسه ی من حداقل اینه که، مثل امریکایی ها اینا تو ایمیل فایل آفر رو attach نمی کنن! واسه همین من الان همه اش منتظر آقای پست چی هستم که ببینم فاند چقدر می دن!
البته خدا رو شکر full support هستم؛ ولی چقدرشو نمی دونم.
ولی اصلَن به نظر من ضایع نیست. مخصوصن اگه می خواین accept کنین. من خودم چون هنوز قطعی نیست که بخوام اون جا برم نپرسیدم.
سلام دوستان
من مدارکمو فرستاده بودم-سوئد هستم
دفعه ی اول که ای میل زدن و گفتن مدارک رسیده به جز ریز نمرات و یه رفرنس(رفرنس رو هم میگفت که آکادمیک نیست در حالیکه براشون توضیح دادم که استادم فول پرفسور هست و خیلی معروفه و تو دو تا دانشگاه هست و صفحه هاشو در دو تا دانشگاه براشون تو ای میل فرستادم)ولی باز ای میل دادن:
Please be advised the official transcripts for the University of Tehran and SLU Sweden are required. The transcripts arrived unsealed in one envelope, UBC Okanagan Graduate Studies does not accept non-official photocopies, academic records that have been opened or do not come in sealed envelopes endorsed by the issuing institution, or those that arrive without the official seal of the university. All transcripts (and degree certificates) must arrive at UBC Okanagan in sealed and endorsed envelopes issued by the home institution to be considered official.
The reference from XXX YYYYY will not be considered as it reads to be a professional reference, please check with the referee as he is aware. A replacement reference is required for your application.
من یادم نمیاد اینا اشاره به این کرده بودن که حتما باید در پاکت دانشگاه باشه...من که دیگه ایران نیستم که برم به دانشگاه بگم...در ضمن تا جایی یادمه دانشگاه مون(تهران)این کارو نمیکرد...وقتی من ریز نمرات اصلی رو دارم و نسخه ی دارالترجمه رو که براشون فرستادم اینا چرا اینجوری می کنن...
برای فوقم هم که دیگه خیلی ساده هست و تو یه برگه جا میشه و درسارو توش نوشتن و ازشون پرسیدم گفتن به هیچ وجه نمی فرستن و چنین امکانی ندارن...
حالا باید چکار کنم؟
با توجه به اینکه موقع اعلام نتایج هست و حتی دوستان خوشبختانه چند نفری جواب گرفتن و منتظر نامه شون هستن به نظر میاد شانسم رو از دست دارم میدم یا شایدم دادم![]()
نه همه ی رشته ها که اعلام نشده. شما بهتره از دوستی، کسی، بخواین بره دانشگاه تهران و براتون کارنامه ی در پاکت بسته بگیره. شنیدم که تهران هم مثل شریف و پلی تکنیک کارنامه انگلیسی صادر می کنه. اگه هم اصرار کردن خودشون باید ارسال کنند و دست کسی نمیدن (مثل پلی تکنیک)، آدرس اون جا رو می دین دیگه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)