صفحه 14 از 171 نخستنخست ... 45678910111213141516171819202122232464114 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 1708

موضوع: نتایج و تجربیات مصاحبه ی ویزای آمریکا در عشق آباد - ترکمنستان در سال ۲۰۱۲

Member rezarchitect آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Architecture and Urban Planning-KTH

پیش فرض پاسخ : نتایج و تجربیات مصاحبه ی ویزای آمریکا در عشق آباد در سال ۲۰۱۲

سلام دوستان …من سال ۲۰۰۸ از دوبی‌ رجکت شدم ؛ پذیرش بدون فاند داشتم .امسال دکترا با فاند کامل دارم. به نظر شما با شرایط من عشق آباد گزینهٔ مناسبی هست؟ خطرناک نیست چون که یک رجکتی توی سابقم هست؟

Member behrad3d1 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Cincinnati

نقل قول نوشته اصلی توسط rezarchitect نمایش پست ها
    سلام دوستان …من سال ۲۰۰۸ از دوبی‌ رجکت شدم ؛ پذیرش بدون فاند داشتم .امسال دکترا با فاند کامل دارم. به نظر شما با شرایط من عشق آباد گزینهٔ مناسبی هست؟ خطرناک نیست چون که یک رجکتی توی سابقم هست؟
    دوست عزیز همونطور که سابقه ی دوستان در این تاپیک نشون داده، این سفارت برای کسانی که قبل از این ریجکت شدند زیاد مناسب نیست. در عوض من کسی رو سراغ دارم که دو بار از دبی ریجکت شده بود اما از آنکارا ویزا گرفت، حتی ازش به خاطر اون دوباری که ریجکت شده بود تلویحا عذرخواهی هم کردند. ( البته ایشون ویزای F2 می خواست). به نظر من آنکارا برای شما مناسب تره. باز هم دوستان اگر اطلاعات بهتری دارند بفرمایند.
    برای شرکت در پروژه‌ی "شهر من را ببین" این پست را بخونید

مهاجرگرام
    -۹ سال آمریکا زندگی کردیم حالا داریم از تجربیاتمون میگیم -
    مهاجرگرام در اینستاگرام و یوتیوب

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil & Environmental ٍEngineering/ University of Alabama at Birmingham

اگه یک مرتبه ریجکت شدین، ( اون هم از دوبی) اصلا" عشق آباد نرید! درصد ریجکتتون زیاد (تجربه شخصی خودم و دیگر دوستان فروم)

موفق باشید.

دوستانی که تجربه مصاحبه دارند من سوالی داشتم ،آیا داشتن مدرک جی .آر .ای در مصاحبه سفارت الزامی است؟ چون بعضی دانشگاههای آمریکا مدرک جی.آر. ای نمی خواهند یا اختیاری است . اگه جی .آر.ای نداشته باشیم به نظرتون مشکلی در گرفتن ویزا پبش میاد؟؟ یه سوال دیگه اگه بجای تافل مدرک آیلتس داشته بتشیم که تفاوتی برای آفیسر نداره؟

Member rezarchitect آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Architecture and Urban Planning-KTH

نقل قول نوشته اصلی توسط Visible نمایش پست ها
    اگه یک مرتبه ریجکت شدین، ( اون هم از دوبی) اصلا" عشق آباد نرید! درصد ریجکتتون زیاد (تجربه شخصی خودم و دیگر دوستان فروم)

موفق باشید.
    سلام دوست عزیز … ممنون از نظرتون. یعنی میفرمأین اگر حتا سال ۲۰۰۸ رجکت شده باشیم، بازهم خطرناکه که بریم عشق آباد؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Dan نمایش پست ها
    دوستانی که تجربه مصاحبه دارند من سوالی داشتم ،آیا داشتن مدرک جی .آر .ای در مصاحبه سفارت الزامی است؟ چون بعضی دانشگاههای آمریکا مدرک جی.آر. ای نمی خواهند یا اختیاری است . اگه جی .آر.ای نداشته باشیم به نظرتون مشکلی در گرفتن ویزا پبش میاد؟؟ یه سوال دیگه اگه بجای تافل مدرک آیلتس داشته بتشیم که تفاوتی برای آفیسر نداره؟
    اگه خوب بتونی صحبت کنی اصلا آفیسر حرفی از امتحان زبانت نمیزنه و تو هم لازم نیست چیزی بگی. بین تافل و آیلتسم فرقی نیس
    موفق باشی

Junior Member

پیش فرض ویزا

سلام
    من وقت سفارت دارم و باوقت ویزای ترکمنستان خودمو میتونم بگیرم. کسی می دونه میتونم مامان بابامو به عنوان همراه ببرم یا اونا نیاز به دعوت نامه دارن؟
    برای دعوتنامه راهی غیر از اژانس ها نیست؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ویزا

نقل قول نوشته اصلی توسط FARA61 نمایش پست ها
    سلام
    من وقت سفارت دارم و باوقت ویزای ترکمنستان خودمو میتونم بگیرم. کسی می دونه میتونم مامان بابامو به عنوان همراه ببرم یا اونا نیاز به دعوت نامه دارن؟
    برای دعوتنامه راهی غیر از اژانس ها نیست؟
    سلام.بله با تاییدیه وثت سفارت آمریکا می تونید به سفارت ترکمنستان مراجعه کنید و ویزا بگیرید برای همراه حتما باید با دعوت نامه ویزا گرفته بشه حالا یا از طریق آژانس یا اگه احیانا آشنایی دارید که براتون دعوت نامه بفرسته.موفق باشید.

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil & Environmental ٍEngineering/ University of Alabama at Birmingham

سلام دوست عزیز … ممنون از نظرتون. یعنی میفرمأین اگر حتا سال ۲۰۰۸ رجکت شده باشیم، بازهم خطرناکه که بریم عشق آباد؟
    من 2009 ریجکت شده بودم، واسه توریستی، اما این بار واسه دانشجویی میرفتم، که نداد بهم! حی از اون دفعه هم پرسید. که کی اقدام کردی، آفیسر به چی گفت و..... شرح کاملش رو تو این پست نوشتم.
    در نهایت من اصلا" توصیه نمیکنم.
    موفق باشین.

Junior Member

دوستان عزیز
    برای همراهاتون دعوت نامه نگیرید...چون اولا هزینه اش زیاده در حد نا جوانمردانه دوما اینکه اگر از آژانس ها اقدام کنند برای دعوت نامه ریجکت میشن نمیدونم چرا . فکر کنم دولت ترکمنستان فهمیده که آژانس ها دعوت نامه می فروشن و دو هفته بعد که پولو گرفتن میگن متاسفانه ریجکت شد و پولم پس نمیدن من خودم یه دختر تنهام که خواستم همراه پدرم برم که دعوت نامه اش ریجکت شد و مجبور شدم تنها برم. هفته ی زیگه هم مصاحبه دارم و سرشار از استرسم!!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)