سلام دوستان …من سال ۲۰۰۸ از دوبی رجکت شدم ؛ پذیرش بدون فاند داشتم .امسال دکترا با فاند کامل دارم. به نظر شما با شرایط من عشق آباد گزینهٔ مناسبی هست؟ خطرناک نیست چون که یک رجکتی توی سابقم هست؟
سلام دوستان …من سال ۲۰۰۸ از دوبی رجکت شدم ؛ پذیرش بدون فاند داشتم .امسال دکترا با فاند کامل دارم. به نظر شما با شرایط من عشق آباد گزینهٔ مناسبی هست؟ خطرناک نیست چون که یک رجکتی توی سابقم هست؟
دوست عزیز همونطور که سابقه ی دوستان در این تاپیک نشون داده، این سفارت برای کسانی که قبل از این ریجکت شدند زیاد مناسب نیست. در عوض من کسی رو سراغ دارم که دو بار از دبی ریجکت شده بود اما از آنکارا ویزا گرفت، حتی ازش به خاطر اون دوباری که ریجکت شده بود تلویحا عذرخواهی هم کردند. ( البته ایشون ویزای F2 می خواست). به نظر من آنکارا برای شما مناسب تره. باز هم دوستان اگر اطلاعات بهتری دارند بفرمایند.
برای شرکت در پروژهی "شهر من را ببین" این پست را بخونید
مهاجرگرام -۹ سال آمریکا زندگی کردیم حالا داریم از تجربیاتمون میگیم - مهاجرگرام در اینستاگرام و یوتیوب
دوستانی که تجربه مصاحبه دارند من سوالی داشتم ،آیا داشتن مدرک جی .آر .ای در مصاحبه سفارت الزامی است؟ چون بعضی دانشگاههای آمریکا مدرک جی.آر. ای نمی خواهند یا اختیاری است . اگه جی .آر.ای نداشته باشیم به نظرتون مشکلی در گرفتن ویزا پبش میاد؟؟ یه سوال دیگه اگه بجای تافل مدرک آیلتس داشته بتشیم که تفاوتی برای آفیسر نداره؟
سلام
من وقت سفارت دارم و باوقت ویزای ترکمنستان خودمو میتونم بگیرم. کسی می دونه میتونم مامان بابامو به عنوان همراه ببرم یا اونا نیاز به دعوت نامه دارن؟
برای دعوتنامه راهی غیر از اژانس ها نیست؟
من 2009 ریجکت شده بودم، واسه توریستی، اما این بار واسه دانشجویی میرفتم، که نداد بهم! حی از اون دفعه هم پرسید. که کی اقدام کردی، آفیسر به چی گفت و..... شرح کاملش رو تو این پست نوشتم.
در نهایت من اصلا" توصیه نمیکنم.
موفق باشین.
دوستان عزیز
برای همراهاتون دعوت نامه نگیرید...چون اولا هزینه اش زیاده در حد نا جوانمردانه دوما اینکه اگر از آژانس ها اقدام کنند برای دعوت نامه ریجکت میشن نمیدونم چرا . فکر کنم دولت ترکمنستان فهمیده که آژانس ها دعوت نامه می فروشن و دو هفته بعد که پولو گرفتن میگن متاسفانه ریجکت شد و پولم پس نمیدن من خودم یه دختر تنهام که خواستم همراه پدرم برم که دعوت نامه اش ریجکت شد و مجبور شدم تنها برم. هفته ی زیگه هم مصاحبه دارم و سرشار از استرسم!!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)