صفحه 146 از 246 نخستنخست ... 4696136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155156196 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,451 تا 1,460 , از مجموع 2459

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در نیوزیلند ( سوالات کلی و متداول ) ( تا سال 2012 )

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrad1860 نمایش پست ها
    من از بچه های دکترا شنیدم کار پیدا کردن خیلی سخته و لیسانس ها و فوق ها راحت تر کار پیدا کردن.
    دوست عزیز حرف شما درست ولی آیا میتونی هزینه دوره مستر که فکر میکنم 30-40 هزار تاست را بدی پس برو .ولی اگر نمیتونی مثل من و باید هزینه در حد 4-5 هزارتا در سال را بدی پس برای دکترا اپلای کن. من در کنار دکترا میخواهم کار هم انجام بدهم همانطور که در کنار دوره مسترم کار میکردم در زمینه کامپیوتر. در نهایت در رزومم میزنم کار نیمه وقت داشتم که در این صورت بعد از اتمام دکترا زمانی خواستم دنبال کار غیر دانشگاهی بروم سابقه هم داشته باشم.
    در رشته من یعنی کامپیوتر ، نمونه کار حرف اول را میزنه یعنی در Interview ابتدا نمونه کار را نگاه میکنه بعد میره سمت سابقه کار. این شرایط که حداقل در مالزی همینطور بود.
    در هر صورت مشکل من و شما و بعضی از بچه های این فروم این هست که هم میخواهیم درس بخونیم و هم از ایران برویم ی جای دیگه بمونیم. یعنی در یک زمان هم چشمان به درس هست و هم مهاجرت. اگر درسه را نخونیم 1 مشکل را داریم وا گر بخوانیم ی مشکل دیگه.

این هم شده دوره خوش جوانی امثال من و بچه های این فرووم .. تحصیل >> مهاجرت>> دلار دولتی>> دلار آزاد>> آیلتس >> GRE>> پذیرش>> اسکولارشیپ >>>>> فقط خدا را هزار مرتبه شکر که اعتیاد فعلا نیست در این میان.

خدا بداد نسل بعدی ما برسه!!!!!!
    گاهــــــی گمـــان نمیکنـی ولی میشود ...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
    گاهـــی هـزار دوره دعا بی اجابت است...گاهـــی نگفتــه قرعـه به نام تو میشود

نقل قول نوشته اصلی توسط mahyar m نمایش پست ها
    سلام دوستان
    به یه استاد توی آکلند ایمیل زدم و جواب داد که بهترین کار توی این مرحله اینه که EOI پر کنی!!! می خوان ببینم که به نظرتون با این رزومه چه قدر شانس برای اسکالرشیپ دارم که ببینم وقت بذارم براش یا نه متمرکز بشم روی جاهای دیگه؟؟؟
    لیسانس شهرسازی دانشگاه سراسری گیلان: معدل 16.17/20
    مستر شهرسازی (گرایش GIS ) دانشگاه UTM: معدل 3.91/4
    مستر شاگرد اول بودم، الان هم اینجا TA هستم.
    لیسانس RA بودم توی یه پروژه که International بود
    2 سال عضو انجمن علمی بودم
    لیسانس هم چند تا درس TA بودم
    یه نشریه مرتبط با رشتمم با چند تا از دوستام تاسیس کردیم و الانم کار می کنیم (اگه مهم باشه!)
    1 کنفرانس خارجی دارم توی چین
    4 تا مقاله داخلی
    ژورنال ندارم، چون هنوز تزم تموم نشده، اما ازش می تونم 3 تا در بیارم اما خب به applocation برای امسال وصال نمی ده با توجه به deadline برای scholarship
    ممنون می شم سریعتر راهنماییم کنین که ببینم باید چه کار کنم
    دوست عزیز شما چرا انقدر بی حوصله هستی شما که نباید هزینه ای بدی و استاد هم که پیدا کردی حتمی EOIرا انجام بده و مدارک را تکمیل کن. حتمی در رزومه که درست کردی 1 قسمت برای این ها مهم هست که این قسمت Research Experiences هست که شما در این قسمت هر کاری که در UTMانجام دادی را بنویس اگر هم میتونی از اساتیدی که با آنها کار کردی معرفی نامه بگیر.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Psychology/ Massey University

واقعا ممنونم از این فروم عالی...همه رو خوندم. من که جواب کلی از سئوالامو گرفتم. دوستای عزیزم من شرایطمو میگم به نظرتون میتونم با این شرایط واسه PhD بورس بگیرم؟
    فوق لیسانس روان شناسی عمومی از دانشگاه گیلان با معدل 17/29
    لیسانس روان شناسی عمومی از دانشگاه پیام نور با معدل 14.86
    2 تا مقاله برای کنفراس خارجی دارم که قراره هر دوشون در ژورنال چاپ بشن. یک مقاله هم دارم که به قول اساتیدم حتما ISI میشه ولی هنوز دارم کاراشو می کنم.
    زبانم امتحان ندادم و تو تابستون امتحان دارم که فکر کنم حتما 6.5 میشه.
    بچه ها چکار کنم که شانس گرفتن بورس واسم زیاد شه؟ اصلا با این شرایط امیدی هست؟
    منتظر نظراتتون هستم...

نقل قول نوشته اصلی توسط monayii نمایش پست ها
    واقعا ممنونم از این فروم عالی...همه رو خوندم. من که جواب کلی از سئوالامو گرفتم. دوستای عزیزم من شرایطمو میگم به نظرتون میتونم با این شرایط واسه PhD بورس بگیرم؟
    فوق لیسانس روان شناسی عمومی از دانشگاه گیلان با معدل 17/29
    لیسانس روان شناسی عمومی از دانشگاه پیام نور با معدل 14.86
    2 تا مقاله برای کنفراس خارجی دارم که قراره هر دوشون در ژورنال چاپ بشن. یک مقاله هم دارم که به قول اساتیدم حتما ISI میشه ولی هنوز دارم کاراشو می کنم.
    زبانم امتحان ندادم و تو تابستون امتحان دارم که فکر کنم حتما 6.5 میشه.
    بچه ها چکار کنم که شانس گرفتن بورس واسم زیاد شه؟ اصلا با این شرایط امیدی هست؟
    منتظر نظراتتون هستم...
    دوست عزیز در رزومه شما چندین نکته هست که احتمال بورس را برای شما کاهش میده:
    1)معدل لیسانس
    2)رشته غیر مهندسی (البته من شنیدم که تعداد بورس های بچه های مهندسی بالاتر هست)
    3) نداشتن مقالات ISI
    آن مقالاتی که میگید که کنفرانس خودش چاپ میکنه فکر نکنم ISIبا Impact Factorباشه. به احتمال زیاد جزء خود کنفرانس است.

حالا شما باید ابتدا زبان را بخونید حسابی تا از حد مینیمم که 6.5 هست بالاتر باشه چون فکر کنم در رشته شما زبان خیلی مهم باشه . مقالات هم آماده کنید 1 مقاله با Impact Factorخوب از چندتا مقالات کنفرانسی بهتر است.سپس پروپوزالی آماده کنید و به دنبال استاد بگردید.
    من جای شما بودم حتمی دانشگا های اروپایی هم در نظر میگرفتم. متاسفانه گرفتن بورس در استرالیا و نیوزلند حسابی رقابتی شده.
    امیدوارم نظرم برای شما مفید باشه. حتمی بقیه دوستان هم نظرات را خواهند گفت.

Junior Member

سلام. بچه ها کسی می دونه واسه ویزای همراهی فرم 1146 قسمت E قضیش چی هست؟ باید ببریم توی سفارت پر کنیم؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrad1860 نمایش پست ها
    من از بچه های دکترا شنیدم کار پیدا کردن خیلی سخته و لیسانس ها و فوق ها راحت تر کار پیدا کردن.
    نقل قول نوشته اصلی توسط peiman_mr نمایش پست ها
    دوست عزیز حرف شما درست ولی آیا میتونی هزینه دوره مستر که فکر میکنم 30-40 هزار تاست را بدی پس برو .ولی اگر نمیتونی مثل من و باید هزینه در حد 4-5 هزارتا در سال را بدی پس برای دکترا اپلای کن. من در کنار دکترا میخواهم کار هم انجام بدهم همانطور که در کنار دوره مسترم کار میکردم در زمینه کامپیوتر. در نهایت در رزومم میزنم کار نیمه وقت داشتم که در این صورت بعد از اتمام دکترا زمانی خواستم دنبال کار غیر دانشگاهی بروم سابقه هم داشته باشم.
    در رشته من یعنی کامپیوتر ، نمونه کار حرف اول را میزنه یعنی در Interview ابتدا نمونه کار را نگاه میکنه بعد میره سمت سابقه کار. این شرایط که حداقل در مالزی همینطور بود.
    در هر صورت مشکل من و شما و بعضی از بچه های این فروم این هست که هم میخواهیم درس بخونیم و هم از ایران برویم ی جای دیگه بمونیم. یعنی در یک زمان هم چشمان به درس هست و هم مهاجرت. اگر درسه را نخونیم 1 مشکل را داریم وا گر بخوانیم ی مشکل دیگه.

این هم شده دوره خوش جوانی امثال من و بچه های این فرووم .. تحصیل >> مهاجرت>> دلار دولتی>> دلار آزاد>> آیلتس >> GRE>> پذیرش>> اسکولارشیپ >>>>> فقط خدا را هزار مرتبه شکر که اعتیاد فعلا نیست در این میان.

خدا بداد نسل بعدی ما برسه!!!!!!
    دوست عزیز حرف شما درسته، کل زندگی منم همین شده، هم رشته هم که هستیم.
    ولی این یه واقعیته که توی نیوزیلند یه دکتر کامپیوتر یا استاد دانشگاست یا تو مراکز تحقیقاتی که این موقعیت ها خیلی خیلی محدوده. فقط تو ایرانه که یه دکتر کامپیوتر میتونه از برنامه نویس و طرح سایت تا شهردار یا وزیر اقتصاد بشه !

Junior Member

بچه ها الان فصل اسکولارشیپ ها نزدیکه. کسی هست که امسال فاند گرفته باشه؟ لطف کنید بچه هایی که فاند گرفتن یا میخوان بگیرن یه سری هم به فرم بورس بزنید و سعی کنیم به هم کمک کنیم تا ایشالا فعلا همموم فاند بگیریم تا بعد 3 سال خدا بزرگه ایشالا کارهم پیدا میکنیم. دد لاین اسکولارشیپ ها نزدیکه ها بجنبین تازه بعضی هاشونو اینگار باید پست کنیم که زمان بیشتری می بره.

دوست عزیز شما چرا انقدر بی حوصله هستی شما که نباید هزینه ای بدی و استاد هم که پیدا کردی حتمی EOIرا انجام بده و مدارک را تکمیل کن. حتمی در رزومه که درست کردی 1 قسمت برای این ها مهم هست که این قسمت Research Experiences هست که شما در این قسمت هر کاری که در UTMانجام دادی را بنویس اگر هم میتونی از اساتیدی که با آنها کار کردی معرفی نامه بگیر.
    راستش برای TA مدرک دارم از دانشگاه، ولی برای این که RA بودم و کارهای تحقیقاتی دیگه نه! چون قراردادی امضا نشده بوده ...از طرفی می خوام از اساتیدی که ایران داشتم recom بگیرم! چون اینجا سوپروایزرم روم حساب کرده که می مونم! البته من قولی نداده بودم، ولی کلا شنیدم از بچه های دیگه هم که اینا اصلا خوب recom نمی دن و زیر آبتو می زنن اصطلاحا ...ایرادی داره که از اساتید مسترم نگیرم؟؟؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Psychology/ Massey University

دوست عزیز در رزومه شما چندین نکته هست که احتمال بورس را برای شما کاهش میده:
    1)معدل لیسانس
    2)رشته غیر مهندسی (البته من شنیدم که تعداد بورس های بچه های مهندسی بالاتر هست)
    3) نداشتن مقالات ISI
    آن مقالاتی که میگید که کنفرانس خودش چاپ میکنه فکر نکنم ISIبا Impact Factorباشه. به احتمال زیاد جزء خود کنفرانس است.

حالا شما باید ابتدا زبان را بخونید حسابی تا از حد مینیمم که 6.5 هست بالاتر باشه چون فکر کنم در رشته شما زبان خیلی مهم باشه . مقالات هم آماده کنید 1 مقاله با Impact Factorخوب از چندتا مقالات کنفرانسی بهتر است.سپس پروپوزالی آماده کنید و به دنبال استاد بگردید.
    من جای شما بودم حتمی دانشگا های اروپایی هم در نظر میگرفتم. متاسفانه گرفتن بورس در استرالیا و نیوزلند حسابی رقابتی شده.
    امیدوارم نظرم برای شما مفید باشه. حتمی بقیه دوستان هم نظرات را خواهند گفت.
    مرسی دوست خوبم. میرم در قسمت مقاله تا ببینم این IF چی هست. اون مجلاتی هم که قراره مقالم توشون چاپ بشه اسمش اینه، نمی دونم حالا بار علمیش چطوره. بازم ممنون

American Academic & Scholarly Research Journal. (AASRJ) ISSN2162-321X (print)ISSN2162-3228

Junior Member

من لیسانسم BBA است و الان که MBA رو تموم کردم توی 6 سال در هندوستان..الان هندن با ایلتس 6.5...یک سال سابقه کار تو شرکت معتبر هندی
    1- میتونم برای بورسیه دکتری اقدام کنم؟
    2-در مورد دوره های یکساله شنیدم اونجا دیپلم که حدود 5 هزار دلاره میتونید راهنماییم کنید؟
    ویرایش توسط nima_AA : April 30th, 2012 در ساعت 08:07 AM