تو اين لينكي كه براتون مي ذارم جواب سوالتون در پارگراف يه دونه مونده به آخر هست:
http://nesha.msrt.gov.ir/nesha/mosha...dent/index.jsp
طبق اين لينك موافقت يا عدم موافقت به صورت يكي از راههاي ارائه شده بايد اعلام بشه و بعد از اون بايد واريز صورت بگيره. منم نمي دونم مدت زمان پاسخگويي چقدر هست؟ دوستان كسي مي دونه چقدر طول مي كشه تا به درخواست جواب بدن؟
پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
دوستان من ثبت نامم کامل شده در سایت..اما الان که میخواستم درخواست نامه معرفی به بانک بدم تو این صفحه تاریخ مطلوب برای دریافت نامه رو زده جمعه 19 خرداد..مگه بازه وزارت علوم جمعه ها؟؟فقطم همین یه تاریخ رو میشه انتخاب کرد آخه
تو قسمت پذیرش یا گواهی اشتغال به تحصیل باید تاریخ صدور نامه پذیرشمون رو بزنیم یا تاریخ شروع ترم م رو؟ اخه واسه من تاریخ نامه پذیرشم 24 april هست اما تاریخ شروع ترمم 20 aug ..کدومو باید وارد کنم؟
yesterday is history..tomorrow is mystery..today is a gift..that `s why it is called present..so live in present time
سلام
من پذیرش Conditional از دانشگاه Aston دارم. برای دورۀ زبان دارم تا 30 روز دیگه میرم.
تو سایت نشاء تشکیل پرونده و درخواست وقت کردم. سؤالم این بود:
1)برای دورۀ زبان که ارزی تعلق نمیگیره. درسته؟
2)در مورد conditional بودن چطور؟ وقتی که بهم دادن واسه 19 خرداد. یعنی میتونم ارز واسه دوره تحصیلیم رو از الآن بگیرم؟
ممنون
پلنگی باش تیز و درنده ولی ، از کنار آهوی بی پناه به آرامی گذرکن..از پل نامردان عبور نکن، بگذار تو را آب ببرد
از ترس شیر ، به روباه پناه نبر ،... بگذار شیر تو را بخورد...
سلام دوستان. من پذیرش از کانادا دارم واسه سپتامبر. الان ترم 8 کارشناسیم. میتونم برم نشا ثبتنام کنم؟ این مدرک تصوير گواهي فارغالتحصيلي ( نامه دانشگاه به سازمان وظيفه ) چیه؟
من تابستونم یه واحد دارم. اگه بخوام شهریور برم به مشکل برمیخورم واسه ارز داتشجویی؟
ممنون
به نظر من 2 تا راه وجود داره
1- الان با ارز آزاد پرداخت کنید و بعداً رسید پرداخت شهریه را به عنوان سند Tuition به بانک ارائه بدین و ارزتون رو بگیرین
2- از اون قانون 20 درصد وثیقه استفاده کنید، یک تعهد بدین به بانک که شهریم اینقدر هست و بعد از پرداخت، رسید تایید شده توسط سفارت رو ارائه میدم و 20 درصد وثیقه رو آزاد می کنم.
( ممکنه مجبور بشین به چند تا بانک سر بزنین یا حتی چند تا شعبه از یک بانک )
با سلام،
1- درسته، این مطلب چندین بار مطرح شده که بدون ویزا هیچ نامه یا ارزی به کسی تعلق نمیگیره
2- بستگی به بانک و خودتون داره که برید دنبالش، قبلش با بانک هماهنگی کرده باشید یا نه. پروسه گرفتن ارز از بانک از 5 روز تا چند ماه ممکنه متغیر باشه.
3- هر چی کمتر بخوایید بانک خوشحالتر هم میشه.
ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...
به دانشگاه کامل توضیح بدید که مجبور هستید مبلغ شهریه رو به صورت جداگانه برای شما بفرستن. باید بفرستن و هیچ دلیلی نداره نفرستن. بگید شما به این مدرک برای انجام کارهای اداری نیاز دارید و باید براتون بفرستن در غیر اینصورت با مشکل مواجه خواهید شد.
البته قبلش با بانک هم صحبت کنید، بانک قبلا موارد زیادی بود که همون پرینت از سایت دانشگاه رو هم قبول میکرد. پس شما هم پرینت رو به بانک نشون بدید همراه با نامه ای که الان در دست دارید، شاید قبول کردن. فقط دقت کنید که هزینه ای که دانشگاه براتون نوشته یه جورایی میتونه به عنوان هزینه رندگی تعبیر بشه و اگه از ماهی 1000 دلار کمتره ممکنه بانک بهونه کنه و بگه هزینه زندگی شما از ماهی 1000 تا کمتره چون دانشگاهتون نوشته اینقدره و بهتون کمتر ارز بدن. این مشکل اجتمالی رو یه جوری حل کنید.
ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...
خواهش میکنم بگید این جمله یعنی چی؟
درخواست شما در لیست انتظار براي تاييد نهايي قرار دارد تاييد گرديد واز تيرماه مقرري تعلق مي گيرد
برای 5 خرداد ایمیل زدن که مثبت هست. چه مدارکی باید ببرم موسسه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)