نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Top 7 NOC application received by CIC Date Modified: 2011-09-27

رأی دهندگان
1775. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1122 Cap Reached

500 28.17%
  • 3152 Cap Reached

500 28.17%
  • 3131 Pharmacists

239 13.46%
  • 2121 Biologists and Related Scientists

120 6.76%
  • 0631 Restaurant and Food Service Managers

209 11.77%
  • 4152 Social Workers

72 4.06%
  • 3113 Dentists

135 7.61%
صفحه 210 از 589 نخستنخست ... 110160200201202203204205206207208209210211212213214215216217218219220260310 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,091 تا 2,100 , از مجموع 5886

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط mehna نمایش پست ها
    یعنی از ژانویه تا آخر مارچ طول کشیده که پرونده شما از دمشق به آنکارا منتقل بشه !!!! یا اینکه مشکل دیگری بوده؟
    اگر واقعا سه ماه انتقال پرونده ها طول کشیده، تاخیر آنکارا کاملا موجه است.
    فایل نامبر اول من 30 ژانویه است
    5 مارچ به آنکارا فرستاده شده
    28 مارچ در آنکارا ثبت شده
    هیچ کاری روی پرونده انجام نشده مگر همون شمارش امتیاز که روز 30 ژانویه در سیدنی انجام شده
    پرونده اول :ارسال پرونده اکتبر 2009 -اینپروسس مارچ 2012 - مدیکال 5 جون 2013- کد 7241 - پاس ریکوئست 19 فوریه 2014
    پرونده دوم : ارسال نوامبر 2011 - فایل نامبر 30 ژانویه 2012 - اینپروسس 11 آوریل 2013

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط try hard نمایش پست ها
    دوست عزیز شما اینپراسس واقعی هستید در حال حاضر؟ نامه ویزا آفیس برای رسید مدارک رو دریافت کردید؟

مسافر كاناداي عزيز من تو نقل قول كردن اشتباه كردم. اطلاعات شما رو تو جدول مي بينم
    in process واقعی که نه ولی decision made بودیم و الان in process . ایمیل هم برای رسید مدارک از ویزا آفیس در یافت نکردیم

Senior Member

یعنی از ژانویه تا آخر مارچ طول کشیده که پرونده شما از دمشق به آنکارا منتقل بشه !!!! یا اینکه مشکل دیگری بوده؟
    اگر واقعا سه ماه انتقال پرونده ها طول کشیده، تاخیر آنکارا کاملا موجه است.
    سي ژانويه تا 28 مارچ تقريبا دو ماه هست اميدوار باشيم
    از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....

Banned
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس سازه پلی تکنیک

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrzaz نمایش پست ها
    به نظر من اين نسبت به روش قبل (فرستادن از طريق كورير و سفارت به ورشو) يه حسن داره يه عيب، حسنش اينه كه بعد از PR شدن خيلي زودتر ميتونيد ويزاتون رو بگيريد و عيبش اينه كه هزينه بيشتري داره! ( هزينه سفر به آنكارا)، نظر شما چيه؟
    کل این پروسه برای من 4000 دلار هزینه داشت حالا 2000تا هم روش
    ویزا بدن هر چقدر بشه میصرفه الان اینوستور دورو بر 400 تا 450 میلیون تومان آب میخوره فقط دعا کنید زودتر بدن

سلام دوستان
    من دارم پرونده خواهرم رو تکمیل می کنم که انشا الله تا ظرفیت ها اعلام شد بفرستم ولی خواستم با شما مشورتی کرده باشم ممکنه مبلغ پراسسینگ فی تغییر کنه پس از الان نمیشه مانی اوردر گرفت - ریسک هست و با توجه به اینکه گرفتن مانی اوردر هم هزینه زیادی داره و هم زمان بره باز اگر الان می تونستم که مبلغ پراسسینگ فی تغییر نمی کنه الان میشه سفارش داد ولی همین هم نمی دونیم ... اگر کردیت کارت برادرم تو امریکا رو بزارم اشگالی داره . تا جایی که میدونم بعضی از بچه ها با کردیت کارت به مشگل بر خوردند میخوام بدونم چه نوع مشگلاتی غیر از نداشتن شارژ تو کردیت کارت. خوب این برادرم هست و من مرتبا می تونم مطمئن شم که مبلغ کافی رو تو کریت کارتش داره ... دیگه چه مشگلی می تونه پیش بیاد ....
    مرسی دوستان

نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza36 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من دارم پرونده خواهرم رو تکمیل می کنم که انشا الله تا ظرفیت ها اعلام شد بفرستم ولی خواستم با شما مشورتی کرده باشم ممکنه مبلغ پراسسینگ فی تغییر کنه پس از الان نمیشه مانی اوردر گرفت - ریسک هست و با توجه به اینکه گرفتن مانی اوردر هم هزینه زیادی داره و هم زمان بره باز اگر الان می تونستم که مبلغ پراسسینگ فی تغییر نمی کنه الان میشه سفارش داد ولی همین هم نمی دونیم ... اگر کردیت کارت برادرم تو امریکا رو بزارم اشگالی داره . تا جایی که میدونم بعضی از بچه ها با کردیت کارت به مشگل بر خوردند میخوام بدونم چه نوع مشگلاتی غیر از نداشتن شارژ تو کردیت کارت. خوب این برادرم هست و من مرتبا می تونم مطمئن شم که مبلغ کافی رو تو کریت کارتش داره ... دیگه چه مشگلی می تونه پیش بیاد ....
    مرسی دوستان
    جدای از امکان تغییر، تا آنجا که رسم بوده، در فدرال از تاریخ صدور مانی اوردر تا ارسال آن نباید بیش از یک ماه گذشته باشد بنابراین اگر شما از الان آن را تهیه کنید تاریخ آن خواهد گذشت. در مورد کارت هم اگر شماره حساب درست و مبلغ موجود باشد که مشکلی به نظر نمی رسد، شما باید مطمئن باشید مبلغ مورد نظر دقیقا در حساب هست و اصلا دست نمی خورد فرضا دو دلار آن هم کم باشد در لحظه ای که می خواهند هزینه را برداشت کنند، طبیعتا کار مشکل پیدا می کند.

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط am9 نمایش پست ها
    جدای از امکان تغییر، تا آنجا که رسم بوده، در فدرال از تاریخ صدور مانی اوردر تا ارسال آن نباید بیش از یک ماه گذشته باشد بنابراین اگر شما از الان آن را تهیه کنید تاریخ آن خواهد گذشت. در مورد کارت هم اگر شماره حساب درست و مبلغ موجود باشد که مشکلی به نظر نمی رسد، شما باید مطمئن باشید مبلغ مورد نظر دقیقا در حساب هست و اصلا دست نمی خورد فرضا دو دلار آن هم کم باشد در لحظه ای که می خواهند هزینه را برداشت کنند، طبیعتا کار مشکل پیدا می کند.
    قربانت مانی اردر از زمان صدور ۶ ماه اعتبار دارد .
    too much love will kill you

Junior Member

دوستان یک خبر خیلی جالب دارم

ایرانیها می توانند هزینه ای مهاجرت از این به بعد به ریال به حساب بانک تجارت!!! (تحت تحریم است !!) واریز کنند. با ارز 1255 تومان
    یعنی خداحافظ مانی اردر، خداحافظ صرافی های دز؟؟؟ سره گردنه، خداحافظ منت کشی مردم !!!!!!!!!

البته من تمام هزینه هایم را پرداخت کردم و هیچ ارتباطی به من ندارد ولی برای سایر دوستان خیلی خوشحالم.

لینک مربوطه را ببینید

http://www.canadainternational.gc.ca...is.aspx?view=d

دوست عزیز این داستان مربوط به ویزای توریستی بوده نه مهاجرت. پس دوباره سلام.

با سلام
    بنظر میرسه در ورشو بررسی پرونده هایی که در سال 2012ا PER گرفتن متوقف شده .دقیقا ارسال مدیکال بعد از دسامبر 2011 قطع شده

اتفاقا چند نفر که ژانویه فایل نامبر گرفته بودند(موکلین ک.پ) مدیکال گرفته بودند. حدود یک ماه پیش خبرشون در سایت بود. اما تارخ ارسال مدارکشون در سپتامبر بود.
    فکر می کنم بررسی مدارکی که بعد از سپتامبر رسیده رو به بعد موکول کردند. امیدوارم باشیم شاید می تموم شد دوباره شروع کنند به بررسی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)