صفحه 111 از 627 نخستنخست ... 1161101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121161211611 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,101 تا 1,110 , از مجموع 6262

موضوع: درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

پیش فرض پاسخ : روادید دانشجویی کانادا - سوالات کلی و مدارک مورد نیاز (آنکارا)

سلام به همگی
    مدارک من امروز به دست سفارت رسید.
    مانده حساب خودم 49 میلیون با گردش 3.9 برای 3 ماه و مانده حساب پدرم 58.5 با گردش 10.8 برای 50 روز بود.
    من در مورد حساب خودم با مدرک ترجمه شده رسمی توضیح دادم که بخش اعظم این پول ازچه منبعی به حسابم واریز شده. ولی در مورد حساب پدرم توضیحی ندادم.
    در عین حال، فیش حقوقی خودم ، سند یک خونه که به نامم هست و اجاره نامه اون خونه رو هم برای اثبات تمکن مالی خودم فرستادم. به اضافه فیش حقوقی پدر و مادرم و ترجمه املاک آنها و اجاره نامه های این املاک. در عین حال برای دوره مستر به همراه فاند پذیرش دارم. سوالی که دارم اینه:
    1- حساب مالی خودم و پدرم که گردش پایینی داره و تعداد روز هاش کمتر از 4 ماهه ایجاد مشکل خواهد کرد؟
    2- اگر این مسئله ایجاد مشکل کنه و من نقص مدرک بخورم و قرار باشه که دوباره اعلام مانده و گردش حساب خودم و پدرم رو انجام بدم آیا لازمه که از الان پول توی حساب هردومون بذارم که احیانا اگه قرار شد دوباره گردش بگیرم این بار دیگه گردش پایین نباشه؟ در واقع میخوام بدونم طبق تجربه دوستان چقدر این احتمال وجود داره که من به خاطر گردش پایین حساب نقص مدرک بخورم؟ آیا این احتمال اینقدر بالا هست که من از الان دوباره شروع کنم به بالا بردن گردش حسابم برای گرفتن بی اس در یکی دو ماه آینده؟

ApplyAbroad Veteran
    hope آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط violet123 نمایش پست ها
    سلام به همگی
    مدارک من امروز به دست سفارت رسید.
    مانده حساب خودم 49 میلیون با گردش 3.9 برای 3 ماه و مانده حساب پدرم 58.5 با گردش 10.8 برای 50 روز بود.
    من در مورد حساب خودم با مدرک ترجمه شده رسمی توضیح دادم که بخش اعظم این پول ازچه منبعی به حسابم واریز شده. ولی در مورد حساب پدرم توضیحی ندادم.
    در عین حال، فیش حقوقی خودم ، سند یک خونه که به نامم هست و اجاره نامه اون خونه رو هم برای اثبات تمکن مالی خودم فرستادم. به اضافه فیش حقوقی پدر و مادرم و ترجمه املاک آنها و اجاره نامه های این املاک. در عین حال برای دوره مستر به همراه فاند پذیرش دارم. سوالی که دارم اینه:
    1- حساب مالی خودم و پدرم که گردش پایینی داره و تعداد روز هاش کمتر از 4 ماهه ایجاد مشکل خواهد کرد؟
    2- اگر این مسئله ایجاد مشکل کنه و من نقص مدرک بخورم و قرار باشه که دوباره اعلام مانده و گردش حساب خودم و پدرم رو انجام بدم آیا لازمه که از الان پول توی حساب هردومون بذارم که احیانا اگه قرار شد دوباره گردش بگیرم این بار دیگه گردش پایین نباشه؟ در واقع میخوام بدونم طبق تجربه دوستان چقدر این احتمال وجود داره که من به خاطر گردش پایین حساب نقص مدرک بخورم؟ آیا این احتمال اینقدر بالا هست که من از الان دوباره شروع کنم به بالا بردن گردش حسابم برای گرفتن بی اس در یکی دو ماه آینده؟
    عنوان ویژه درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

hope عزیز من کاملا جزییات ویژگی های حساب بانکی اثبات تمکن مالی رو میدونم . سوال من چیز دیگه ست. اینکه پایین بودن گردش حساب و تعداد روزهای گزارش شده چقدر احتمال داره موجب نقص مدرک بشه و اگر احتمالش بالاست آیا من از الان دنبال بالا بردن گردش واسه بی اس بعدیم باشم؟

ApplyAbroad Hero minoo.shahriar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Business

hope عزیز من کاملا جزییات ویژگی های حساب بانکی اثبات تمکن مالی رو میدونم . سوال من چیز دیگه ست. اینکه پایین بودن گردش حساب و تعداد روزهای گزارش شده چقدر احتمال داره موجب نقص مدرک بشه و اگر احتمالش بالاست آیا من از الان دنبال بالا بردن گردش واسه بی اس بعدیم باشم؟
    ببین یه کمی این قضیه بی حساب و کتابه. یعنی خیلیا بودن که با گردش های پایین و حتی مانده های کم بدون دردسر ویزا گرفتن و مشکلی براشون پیش نیومده. از اون طرف هم کسانی بودن که حساب های خیلی درست و حسابی با گردش های بالا داشتن ولی رد شدن. به خاطر همین من خودم نمیدونم چطور میشه این قضیه رو درست از نگاه آفیسر ارزیابی کرد.
    Never Stop Dreaming Of A Better Tomorrow

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hope نمایش پست ها
    من فکر می کنم جناب hope منظورشون این بوده که این طور سوالات که تاپیک مخصوص به خودشون را داره بهتره در اونجا مطرح بشه که همه توی همون موضوع صحبت می کنند. (امیدوارم درست حدس زده باشم)
    حالا برای اینکه در این تاپیک دوبار این سوالتون را پرسیدد من فکر می کنم باتوجه به اینکه سفارت کانادا (و خیلی سفارتهای دیگه) بسیار مشتاق هستند که شما پولدار باشید تا بهتون راحت تر ویزا بدن خیلی بهتره که حسابتون را بالا ببرید.
    درضمن احتمال نقص مدرک خوردن از آنکارا را هیچکس (واقعن هیچکس) نمی تونه تشخیص بده. ( حتمن این پست را که دوست عزیزمون toory نوشته را بخونید) پس حالا که احتمال داره به هر دلیلی به BS شما هم ایراد بگیرند احتیاط واجب اینه که به دنبال بالا بردن گردش حسابتون باشید.

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

پائین بودن گردش حساب یا اصولا هر مشکلی در BS قاعدتا باعث نقص مدرک نمیشه، هیچوقت دیدید به کسی بگند گردش حسابت کمه دوباره بفرست؟ نقص برای زمانی هست که شما یه مدرکی واجبی رو کلا نفرستاده باشی. تازه اون هم نه BS، اگر BS نفرستید اونها اینطور برداشت میکنند که نداشتید که بفرستید، از تون نمیخوان دوباره بفرستید! نقص ماله زمانی هست که شما مثلا مدرک تحصیلی نفرستادی، سوپیشینه نفرستادی یا موارید از این دست، مواردی که حتما وجود دارند ولی ممکنه سهوا ارائه نشده باشند.
    در مورد گردش حساب، حتم بدونید که مانده حساب کم ( کمتر از هزینه یکسال) و عدم ارئه گردش حساب یا گردش حساب ضعیف ( به این معنا که معلوم باشه یکشبه پول به حساب واریز شده) به نفعتون نیست، نمیگم 100% باعث رد شدن درخواست میشه اما اگر امکانش رو دارید که بهترش کنید ، یک ثانیه هم شک نکنید که اینکارو بکنید
    Do not be afraid of tomorrow; for God is already there

ستاره جان من مدارکم رو ارسال کرده م .
    با این حساب اگه حساب بانکی بخواد مشکل ایجاد کنه مستقیما موجب ریجکت میشه و نقص مدرک نمیزنند.

در ضمن ستاره جان بالا بردن گردش حساب زمان بره. باید حداقل دوماه صبر کرد که پول توی حساب بمونه تا گردشش بره بالا.وقتی لازم باشه ظرف دوهفته مدارک رو جمع آوری کرد و فرستاد سفارت ( منظورم عجله واسه ارسال مدارک قبل از 1 جولای هستش) فرصت نمیشه که گردش رو بالا برد. از طرفی همه ما حدود یک ماه بعد از اپلای کردن واسه دانشگاها نتیجه پذیرش رو میگیریم. وقتی هم پذیرش رو گرفتیم همگی عجله داریم که هر چه زودتر مدارک رو ارسال کنیم برای سفارت که زودتر ویزامونو بگیریم و مجبور به دیفر نشیم. بنابراین فرصت نمیشه که گردش حساب رو بالا ببریم. از طرفی برای بالا بودن گردش حداقل دو ماه باید پول با مبلغ بالا توی حساب باشه که خوب اصولا اغلب افراد این کارو نمیکنن. معمولا وقتی کسی پول زیاد و قابل توجهی در دست داشته باشه یا سکه میخره یا وارد بازار کار میکنه یا ملک میخره... خیلی کم پیش میاد که پولی دست نخورده دو ماه توی حساب بمونه. بنابراین فکر میکنم این مسئله گردش حساب در هر صورت برای اغلب بچه ها مشکل ایجاد میکنه.

ApplyAbroad Veteran
    setareh21 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Geology- University of Tehran

ستاره جان من مدارکم رو ارسال کرده م .
    با این حساب اگه حساب بانکی بخواد مشکل ایجاد کنه مستقیما موجب ریجکت میشه و نقص مدرک نمیزنند.

در ضمن ستاره جان بالا بردن گردش حساب زمان بره. باید حداقل دوماه صبر کرد که پول توی حساب بمونه تا گردشش بره بالا.وقتی لازم باشه ظرف دوهفته مدارک رو جمع آوری کرد و فرستاد سفارت ( منظورم عجله واسه ارسال مدارک قبل از 1 جولای هستش) فرصت نمیشه که گردش رو بالا برد. از طرفی همه ما حدود یک ماه بعد از اپلای کردن واسه دانشگاها نتیجه پذیرش رو میگیریم. وقتی هم پذیرش رو گرفتیم همگی عجله داریم که هر چه زودتر مدارک رو ارسال کنیم برای سفارت که زودتر ویزامونو بگیریم و مجبور به دیفر نشیم. بنابراین فرصت نمیشه که گردش حساب رو بالا ببریم. از طرفی برای بالا بودن گردش حداقل دو ماه باید پول با مبلغ بالا توی حساب باشه که خوب اصولا اغلب افراد این کارو نمیکنن. معمولا وقتی کسی پول زیاد و قابل توجهی در دست داشته باشه یا سکه میخره یا وارد بازار کار میکنه یا ملک میخره... خیلی کم پیش میاد که پولی دست نخورده دو ماه توی حساب بمونه. بنابراین فکر میکنم این مسئله گردش حساب در هر صورت برای اغلب بچه ها مشکل ایجاد میکنه.

بله متاسفانه منظورم دقیقا همینه...اگر بخواد اشکال ایجاد کنه، باعث رد شدن میشه نه نقص... اما همونطور که گفتم اگر ...
    معمولا مشکلی ایجاد نمیکنه
    از من میشنوید به چیزی که انجام شده و از کنترل شما خارجه فکر نکنید... شما مدارک و فرستادید ، تنها کاری که الان میتونید بکنید، صبره... سفارت خیلی هم سخت گیر نیست... احتمال ریجکتی بطور کل خیلی کمتر از گرفتن ویزاست. چیزی که من گفتم فقط برای توضیح روند کلی قضیه بود ، معنیش این نیست که لزوما این اتفاق می افته
    Do not be afraid of tomorrow; for God is already there

حق با شماست. تصور من این بود که ممکنه از بابت گردش حساب نقص مدرک بزنند از این جهت به این فکر بودم که از الان به دنبال بالا بردن گردش حساب واسه بی اس بعدیم باشم.
    ولی اینطور که شما میگید و نقص مدرک از بابت بی اس نمیدن پس دیگه الان هیچ اقدام خاصی لازم نیست بکنم و باید منتظر نتیجه باشم.
    ممنون از پاسختون

sorry for repetition
    من الان سوئد هستم. پروندههای اینجا میره دفتر لندن. گفت ۸ تا ۱۰ هفته طول می‌کشه. هنوز بانک استیتمنت هم نگرفتم. ۱۶ سپتامبر آخرین مهلت برای ثبت نام بدون جریمه است و ۶ نوامبر برای ثبت نام ترم زمستان. به نظرتون برای پائیز ویزام آماده نمی‌شه؟ صبر کنم برای ترم بهار؟ ترم زمستان می‌تونم ثبت نام کنم؟

مرسی‌

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)