صفحه 60 از 191 نخستنخست ... 10505152535455565758596061626364656667686970110160 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 591 تا 600 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

ApplyAbroad Veteran

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط kimiapakfar نمایش پست ها
    برای پاستور رفتن بردن اصل پاسپورت واجبه یا با کپی اش هم کار راه میفته؟
    از ما که اصل رو گرفت، پاسپورت رو برای این میخواد که اسم انگلیسیتون رو بنویسه از روش و همچنین تاریخ تولد. فکر میکنم با کپی هم کارتون راه بی افته، بعید میدونم گیر بدن.
    ویرایش توسط milad1988 : July 10th, 2012 در ساعت 11:24 PM

بچه ها برای مننژیت که باید بریم هلال احمر، دقیقا کجا هست در تهران؟ مراکز مختلف داره یا فقط یه جاست؟! کسی به تازگی این واکسن رو زده؟

Member Farinaz62s آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Msc. International business -Nottingham Trent university

نقل قول نوشته اصلی توسط mojgan_az نمایش پست ها
    بچه ها برای مننژیت که باید بریم هلال احمر، دقیقا کجا هست در تهران؟ مراکز مختلف داره یا فقط یه جاست؟! کسی به تازگی این واکسن رو زده؟
    من پریروز رفتم هلال احمر فرمانیه برای مننژیت. گفتن واکسنامون تموم شده در حال حاضر فقط هلال احمر تهرانپارس واکسن داره. رفتم تهرانپارس خیلی شلوغ بود. مسئولش گفت هیچ جا الان واکسن نداره همه اومدن اینجا. واکسن مننژیت رو چون اونایی که مکه می خوان برن هم میزنن واسه همین زود تموم میشه. بهم گفتن ساعت 8 صبح اگه بیای خلوته. آدرسش تهرانپارس- خیابان جشنواره. این سایت هم لیست تمام مراکز هلال احمره که واکسن مننژیت میزنن. اول تماس بگیرید باهاشون اگه گفتن داریم واکسن برین. ولی هلال احمر تهررانپارسو توصیه میکنم اگه تماس نگیرین و حضوری برین فکر کنم بهتر باشه. http://www.rcs.ir/?page_id=1180

ApplyAbroad Hero moonlight آواتار ها

دوستان یه سوال-امیدوارم تکراری نباشه-این قضیه واکسیناسیون فقط برای دانشگاه جدیه؟
    یعنی موقع ورود به آمریکا که نباید گیر بدن؟
    خود دانشگاه تو پیجش نوشته اومدین اینجا باید همینجا واکسن بزنین اما یه فرم هم تو سایتش گذاشته برای اینکه ببرین دکتر محلتون اون رو ولیدیت کنه!!میشه راهنمایی کنین؟پروسه استانداری هست برای این قضیه؟
    ممنونم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط kimiapakfar نمایش پست ها
    برای پاستور رفتن بردن اصل پاسپورت واجبه یا با کپی اش هم کار راه میفته؟
    کپی کافیه، منم کپی بردم
    Be careful what you wish for

ApplyAbroad Hero moonlight آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط milad1988 نمایش پست ها
    شما باید به محض ورود و قبل از ثبت نام به مرکز بین الملل دانشگاهتون برید و فرم تاریخچه سلامت تکمیل شده دانشگاهتون رو به همراه کارت بین الملل تزریق واکسین ها به اونها ارائه کنید. هر دو اینکارها رو انستیتو پاستور براتون انجام میده. اگر اینکار رو انجام ندید باید تمامی واکسن های ضروری رو با هزینه های گزاف اونجا بزنید تا اجازه ثبت نام در دانشگاه بگیرید.
    دوست عزیز اون فرم پی دی اف هم که دانشگاه تو سایتش گذاشته برای اینکه ببریم اینجا بدیم یه دکتر امضا کنه هم انیستیتو پاستور تکمیل می کنه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط dash_metti85 نمایش پست ها
    دوستان این کارت واکسن بین المللی که میگین همون کارت زرده هستش که نسبت طول به عرضش تقریباً دو به یکه؟
    آقا من از مرکز بهداشت شهرستان پیگیر شدم، اونا گفتن ما این کارت رو بهت میدیم و یه سری واکسنای لازم رو برات میزنیم، بقیه رو هم که قبلاً زدی تاریخشو تبدیل می کنیم و وارد این کارت می کنیم و بعدش این کارت رو ببر انستیتو پاستو که مهر نهایی بزنن. حالا دو تا سوال من دارم:
    1- روند کار درسته؟ آخه من شنیدم بیشتر بچه ها کارت رو از خود انستیتو پاستور گرفتن. من کارت رو ببرم واسم مهر می کنن؟
    2- این انستیتو پاستور پنج شنبه ها هم بازه؟

دوست عزیز کدوم شهر هستین شما؟

Member behrad3d1 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Cincinnati

نقل قول نوشته اصلی توسط moonlight نمایش پست ها
    دوست عزیز اون فرم پی دی اف هم که دانشگاه تو سایتش گذاشته برای اینکه ببریم اینجا بدیم یه دکتر امضا کنه هم انیستیتو پاستور تکمیل می کنه؟
    نه پر نمی کنند. من پرسیدم گفتند ببرید پزشک خانوادگیتون، منم گفتم بابا پزشک خانوادگی کجا بود !!! گفت ببرید پیش پزشکی که معمولا پیشش میرید (پزشک عمومی هم کافیه).
    ضمنا دوستانی که در کودکی سرخک سرخجه و .. رو زدند حتما سعی کنید مدرکشو با خودتون ببرید که دیگه دردسر رفتن به بهگر یا مهراد یا دانشگاه تهران رو برای واکسن MMR نداشته باشید. به احتمال زیاد دیفتیری کزاز رو براتون مجدد میزنن (برای من که زدند با اینکه قبلا زده بودم)‌. میمونه هپاتیت که اگه نزدید زودتر برید بزنید که سه بار باید زده بشه. بار دوم حتما حداقل ۳۰ روز بعد از دفعه اول هستش و به هیچ وجه زودتر زده نمیشه. پس زودتر اقدام کنید که بار دوم رو بتونید اینجا بزنید و فقط دفعه سوم بمونه برای بعد از رفتنتون
    برای شرکت در پروژه‌ی "شهر من را ببین" این پست را بخونید

مهاجرگرام
    -۹ سال آمریکا زندگی کردیم حالا داریم از تجربیاتمون میگیم -
    مهاجرگرام در اینستاگرام و یوتیوب

Member behrad3d1 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Cincinnati

در مورد تست سل هم حتما دقت کنید که دانشگاهتون قبول داره یا نه! یا اصلا نیاز داره یا نه.

برای مثال من توی سایت دانشگاهمون در مورد تست سل چیزی پیدا نکردم. اما توی نامه هایی که همراه I20 برام اومده بود یه نامه بود که داخلش تاکید کرده بود تست سل نگیرید اومدید اینجا ما خودمون مجانی تست سل و ایکس-ری قفسه سینه رو براتون میگیریم !!‌
    پس دقت کنید که الکی هزینه نکنید.
    ضمنا در صورتی که دارو یا شامپو یا هر چیز دیگه ای مصرف میکنید. در مورد اینکه این داروها یا شامپوها یا ... اونجا موجود هستند از کلینیک دانشگاه سوال کنید بد نیست.

مثلا من در مورد یه سری دارو سوال کردم و دکتر کلینیک بهم جواب داد که مثلا ۲ تاش اینجا هست و بدون نسخه میتونی تهیه کنی اما یکیش اصلا تو آمریکا نیست و حتما به اندازه کافی با خودت بیار و نسخه هم کنارش بزار تو چمدونت که بهت گیر ندن !!‌
    برای شرکت در پروژه‌ی "شهر من را ببین" این پست را بخونید

مهاجرگرام
    -۹ سال آمریکا زندگی کردیم حالا داریم از تجربیاتمون میگیم -
    مهاجرگرام در اینستاگرام و یوتیوب

Junior Member

سلام بچه ها. من 30 سالمه. واکسن های هپاتیت A و B رو حدود 4 سال پیش زدم. البته چون خارج از ایران بودم یه کارت دارم که نشون میده اینارو زدم تاریخ هم داره. چون خدمت رو هم انجام دادم واکسن مننژیت رو هم زدم ولی مدرکی ندارم. میمونه سرخک و سرخجه که اونا رو هم زدم ولی بی مدرک (((.. تهران هم زندگی نمی کنم. یکی به من یه راهنمایی اسیدیییییییییی بکنه ببینم چی کار کنم. ممنون از همه

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)