سلام،
If your enquiry is urgent due to factors outside of your control, send an e-mail clearly indicating “URGENT:” followed by the reason for the urgency.
منبع: سایت سفارت کانادا در تهران
من تا به حال دو دفعه کار فوری داشتم و هر دوبار با این سابجکت جوابمو دادند. بار دوم به سفارت در آنکارا فرستادم که بعد چند روز جواب دادند.
به دفعه هم به همون ایمیلی که سوال پرسیدند، نوشتم که نگران هستم و وضعیت پروندم چطوره و بعد چند ساعت جواب دادند. البته زمانی که سفارت در تهران بود و جوابشون هم این بود که فاینالایز نشده![]()
دوستان عزیز متاسفانه امروز عصر ایمیل ریجکت ما اومد.جدول رو نمی تونم باز کنم و آنتی ***** هم ندارم.لطفا هر کی میتونه من رو قرمز کنه.اسمم دوبار تو جدول ذخیره شده.saye2020 و M.Yousefi
بچه ها کسی میدونه ساعتهای کاری سفارت تو آنکارا از کی تا کی هستش؟ کاری به پیکاپ ندارم. منظورم ساعتاییه که احتمال میره ایمیل بدن.ز.دترین ساعت صبح و دیرترین ساعت عصر کی بوده؟ من تو سایتشون هیچی از ساعتهای کاری خودشون پیدا نکردم. نمیدونم چطوریه.
ضمنا همه دلایل رو برامون تیک زدن. purpose of visit,financial status,dual itent (immigration in process .با امید موفقیت همه شما.ما که انگار واقعا باید تحصیل رو بگذاریم کنار!!![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)