صفحه 428 از 974 نخستنخست ... 328378418419420421422423424425426427428429430431432433434435436437438478528928 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,271 تا 4,280 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

نقل قول نوشته اصلی توسط nobody1383 نمایش پست ها
    سلام دوستان

مدت اعتبار ویزا رو براساس اعتبار کپی پاسپورت که همراه مدارک می فرستیم می زنند یا بر اساس مدت اعتبار پاسپورت که نهایتا در صورت هخذ ویزا بهشون می دیم؟

موفق باشید
    بر اساس پاسپورتی که تحویلشون میدید. اگه عوض کردید باید حتمن بهشون اطلاع بدید که عوض کردید. به صورت مکتوب. من توصیه می کنم شفاهی هم بگید.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

دوستان من امروز پاسپورت تحویل گرفتم از سفارت. افرادی که نگرانی این رو دارند که اصل مدرک مهمی رو فرستادند سفارت، اگر ویزاتون ایشالا بیاد، می تونید موقع تحویل پاسپورت بهشون بگید فلان مدرک رو می خوام یادداشت می کنه و فرداش که رفتید تحویل بگیرید پاسپورتتون رو، بهتون میده. من امروز بهش گفتم برای این دوستم که پاسشو تحویل میگرفتم مدرک شغلی پدرش رو نیاز داره می خوام بگیرم، گفت چرا دیروز نگفتی؟، گفتم نمی دونستم باید دیروز بگم!، گفت اگه می تونی منتظر بمونی بهت میدیم، گفتم باشه... رفتم توی سالن انتظار و مشغول چک کردن ویزاها و معرفی نامه ها شدم، که یه خانم مؤدب غیر از اون منشی ها، اومد اسم خوند و مدارک رو با خوشرویی پس داد. مدارک ترجمه شده + سو پیشینه و BS ها توش نبود اما گواهی شغل والدین و ریز نمرات و نامه ی پذیرش و ریپورت نمره تافل بود.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_hb نمایش پست ها
    دوستان من امروز پاسپورت تحویل گرفتم از سفارت. افرادی که نگرانی این رو دارند که اصل مدرک مهمی رو فرستادند سفارت، اگر ویزاتون ایشالا بیاد، می تونید موقع تحویل پاسپورت بهشون بگید فلان مدرک رو می خوام یادداشت می کنه و فرداش که رفتید تحویل بگیرید پاسپورتتون رو، بهتون میده. من امروز بهش گفتم برای این دوستم که پاسشو تحویل میگرفتم مدرک شغلی پدرش رو نیاز داره می خوام بگیرم، گفت چرا دیروز نگفتی؟، گفتم نمی دونستم باید دیروز بگم!، گفت اگه می تونی منتظر بمونی بهت میدیم، گفتم باشه... رفتم توی سالن انتظار و مشغول چک کردن ویزاها و معرفی نامه ها شدم، که یه خانم مؤدب غیر از اون منشی ها، اومد اسم خوند و مدارک رو با خوشرویی پس داد. مدارک ترجمه شده + سو پیشینه و BS ها توش نبود اما گواهی شغل والدین و ریز نمرات و نامه ی پذیرش و ریپورت نمره تافل بود.
    مرسی از خبر خوبت. فقط یک سوال: برای گرفتن مدارک افراد دیگه نیاز نیست که تقاضا و امضای جدای اون رو داشته باشیم یا همون وکالت پاسپورت کافیه؟

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط desa_zade نمایش پست ها
    مرسی از خبر خوبت. فقط یک سوال: برای گرفتن مدارک افراد دیگه نیاز نیست که تقاضا و امضای جدای اون رو داشته باشیم یا همون وکالت پاسپورت کافیه؟
    نه همون authorisation letter کافیه.

. من از دانشگاه مکمستر پذیرش دارم با فاند ۱ سال که فقط برا ماه سپتامبر است، یعنی‌ نمیتونم بندازمش برا ترم زمستان یا بهار. الان دارم مدارکمو برای تحویل به سفارت کانادا در لندن آماده می‌کنم که دیره. یه پذیرش دیگه از regina دارم که فاند نداره.

۱-به نظرتون سفارت کانادا اگه بدونه دیرتر از سپتامبر کار ویزای من درست نمی‌شه، رجکت می‌کنن منو یا نه؟ البته دانشگاه تا اکتبر بهم وقت داده که استیودنت پرمیت را ببرم و در کانادا باشم.

۲- بهتره برا regina بدون فاند اپلی‌ کنم؟ گواهی عدم سؤ پیشینه حد اقل ۱ ماه طول میکش که از ایران برام بیاد.

ممنون میشم اگه یه جواب سریع بم بدین.

Member bahmanabc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT

من با استادم نگرانیم رو درباره دیر امدن ویزا در میون گذاشتم (پیشنهاد میکنم دوستان هم همینکارو بکنین...) و در مورد دیر امدن احتمالیم پرسیدم و گفت هیچ نیازی به دیفر نیست و هر وقت از فصل بتونی برسی مسئله ای نیست... آخرش هم گفت سفارت کاملا در جریان مشکل شما هست و حتما قبل از مهلت دانشگاه ویزاتو میده... این استادها نفوذشون بالاست... مقرارات دانشگاه رو بیخیال شید... مخصوصا در دوره پی اچ دی کورس های چندانی هم ندارید که بخواید نگران دیر رسیدن به کلاس ها باشید... کلاس ها هم مثل کلاس های لیسانس نیست سیستمش ...
    • Eternal vigilance is the price of liberty!

Junior Member

از دوستانی که ویزاشون رو گرفتون کسی بوده که representative form پر کرده باشه و با مدارک ارسال کرده باشه؟ اگه هست میتونید بگین برای پیکاپ ویزا با خودشون تماس گرفتن یا نمایندشون؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

سلام دوستان، امروز و فردا امیدی به امدن پاس ریکوئست هست یا نه؟

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط montesquieu نمایش پست ها
    ...

۱-به نظرتون سفارت کانادا اگه بدونه دیرتر از سپتامبر کار ویزای من درست نمی‌شه، رجکت می‌کنن منو یا نه؟ البته دانشگاه تا اکتبر بهم وقت داده که استیودنت پرمیت را ببرم و در کانادا باشم.
    ....
    1) اگر نامه ی دیفر یا نامه ای از دانشگاه دارید که به شما وقت داده استادی پرمیت را دیرتر تحویل بدید یا هر مدرکی که نشون بده بعد از سپتامبر هم اگه ویزاتون درست بشه مشکلی پیش نمیاد توی مدارک بگذارید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط montesquieu نمایش پست ها
    . ...
    ۲- بهتره برا regina بدون فاند اپلی‌ کنم؟ گواهی عدم سؤ پیشینه حد اقل ۱ ماه طول میکش که از ایران برام بیاد.
    ...
    2) اقدام برای ویزا با فاند بهتره. (گرجه بدون فاند هم ویزا گرفته شده) ولی بهتره که فاند داشته باشید. گواهی عدم سوء پیشینه هم خیلی زودتر از این حرفا می شه گرفت. براحتی می شه زودتر گواهی عدم سوء پیشینه بگیرید.

ApplyAbroad Hero Pedarbozorg آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط MM_Industrial نمایش پست ها
    سلام دوستان، امروز و فردا امیدی به امدن پاس ریکوئست هست یا نه؟
    چرا امیدی نباشه؟
    امید دریافت ویزا همیشه هست(غیر از روزهای تعطیل) ولی آفیسرهای تنبل آنکارا کمی نگرانی ایجاد می کنند.