صفحه 162 از 589 نخستنخست ... 62112152153154155156157158159160161162163164165166167168169170171172212262 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,611 تا 1,620 , از مجموع 5888

موضوع: راهنمایی در مورد محتوای ایمیل ارسالی به اساتید

Banned

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد ارسال ایمیل به اساتید

دوستان معنی این جواب چیه؟ یعنی این استاد فاند نداره
    Sorry but I do not have any uncommitted research funds

ApplyAbroad Veteran
    vahid.chem آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط zhozef نمایش پست ها
    دوستان معنی این جواب چیه؟ یعنی این استاد فاند نداره
    Sorry but I do not have any uncommitted research funds
    متاسفانه فاند نداره. ولی نباید با این جوابا ناراحت شی. تمام بچه ها ازاین نوع ایمیل ها دریافت میکنن و کاملا طبیعیه. کلی زمان داری که میتونی ازش استفاده کنی. موفق باشی.

.Success is to get what you want,Luck is to keep what you get

Member
    رشته و دانشگاه
    Robotics (PhD) - University of Windsor

Question پاسخ : راهنمایی در مورد ارسال ایمیل به اساتید

سلام دوستان

در یک لابراتور در یکی از دانشگاه های انگلیس،تعداد نا معلومی پوزیشن برای دکترا اعلام شده که دارای تنوع عنوان زیادی هست که من رو در انتخاب عنوان مناسب سردرگم کرده، می خواستم بدونم آیا گفتن اینکه استاد برای من موضوعی مناسب با رزومم انتخاب کنه درسته ؟
    مثلا گفتن این مطلب به فرم زیر در ایمیل اول ارسالی به استاد مناسبه ؟

Since I’m interested in research in robotics and unsure about whether I have the right background to select a topic from the list, I want to know which projects are best suit to me. I would be glad to provide you with any further information and look forward to hearing from you

ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر

Junior Member

دوستان برای دکترا در اروپا باید حتما JOB VACANCY پیدا کرد یا اساتید هم می تونند SCHOLARSHIP بدنند؟

ApplyAbroad Veteran
    vahid.chem آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط roro نمایش پست ها
    دوستان برای دکترا در اروپا باید حتما JOB VACANCY پیدا کرد یا اساتید هم می تونند SCHOLARSHIP بدنند؟
    دوست من، همه استادا پوزیشن خالی رو تو سایتشون نمیزادن و شما باید همه اپشن ها رو چک کنید. به استاد ها هم ایمیل بزنید، تو سایت ها سرچ کنید و ...

.Success is to get what you want,Luck is to keep what you get

Junior Member berkeley آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    computer

سلام دوستان . الان دانشجوی ترم اول هوش مصنوعی یکی از دانشگاههای تهران هستم(دولتی).
    پایان نامه کارشناسیم رو مباحثی از شبکه بوده. و با این شرایطی که الان دارم میتونم مقالات خوبی در این زمینه بدم(هم تجربه و هم توانایی و هم امکاناتش رو دارم). حالا این سوال رو دارم که چگونه با اساتید خارجی ارتباط برقرار کنم و از راه همین ارتباط بتونم ازشون فاند بگیرم برا دکترا؟؟

کلا چطور اساتید رو پیدا کنم؟؟
    ممنون میشم جواب بدین

نقل قول نوشته اصلی توسط berkeley نمایش پست ها
    سلام دوستان . الان دانشجوی ترم اول هوش مصنوعی یکی از دانشگاههای تهران هستم(دولتی).
    پایان نامه کارشناسیم رو مباحثی از شبکه بوده. و با این شرایطی که الان دارم میتونم مقالات خوبی در این زمینه بدم(هم تجربه و هم توانایی و هم امکاناتش رو دارم). حالا این سوال رو دارم که چگونه با اساتید خارجی ارتباط برقرار کنم و از راه همین ارتباط بتونم ازشون فاند بگیرم برا دکترا؟؟

کلا چطور اساتید رو پیدا کنم؟؟
    ممنون میشم جواب بدین
    این مقاله رو از توی ویکی بخون
    http://www.applyabroad.org/wiki/inde...7_%D9%87%D8%A7

Junior Member

سلام.

دوستان مشکل ایمیلم چیه که هیچکی بهم جواب نمیده؟ کوتاه نیست یک خورده؟..اخه شانس خوندن رو بالا میبره
    Dear Dr. -------

I am applying for the Master’s program in Mechanical Engineering at the University of ---- for 2013 Fall and I wanted to know if there is any opportunity for research assistantship in your group. My CV is attached.

I'm following many papers in this field and I found a range of your interests and projects done in your lab in line with mine especially in the field of --- and ----. I extremely enjoy to study under your supervision at University of ----- So it would be really appreciated if you kindly inform me about open position and your plan to select a graduate student for your current or future related projects.

I am very eager to know your opinion regarding my case in applying to ----- University and my chance in joining your group.

I look forward to hearing from you

Best regards

name

ویرایش توسط sahnd89 : November 2nd, 2012 در ساعت 09:32 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط sahnd89 نمایش پست ها
    سلام.

دوستان مشکل ایمیلم چیه که هیچکی بهم جواب نمیده؟ کوتاه نیست یک خورده؟..اخه شانس خوندن رو بالا میبره
    Dear Dr. -------

I am applying for the Master’s program in Mechanical Engineering at the University of ---- for 2013 Fall and I wanted to know if there is any opportunity for research assistantship in your group. My CV is attached.

I'm following many papers in this field and I found a range of your interests and projects done in your lab in line with mine especially in the field of --- and ----. I extremely enjoy to study under your supervision at University of ----- So it would be really appreciated if you kindly inform me about open position and your plan to select a graduate student for your current or future related projects.

I am very eager to know your opinion regarding my case in applying to ----- University and my chance in joining your group.

I look forward to hearing from you

Best regards

name

خب خیلی ها جواب نمی دن مخصوصا اگه واسه مستر می خوای اقدام کنی اما هرگز امیدتو از دست نده.همیشه توی نا امیدی ها یکی یهو جوابتو می ده.2 تا از دوستای من دیگه نااا امییید شده بودن.بهم گفتن یه ایمیل زدیم و گفتیم اینم مث بقیه جوابمونو نمی ده اما همون جواب داد!در ضمن یکی از آشناهامون بعد از 950 ایمیل فقط 1 جواب خوب گرفت.اینو گفتم که بفهمی با چه کار مشکلی مواجه هستی.
    اما در مورد ایمیلی که می فرستی بهتره یه کم از نقاط قوت رزومت رو هم بزاری.فقط علاقه داشتن مهم نیست.باید نشون بدی که چرا فرد مناسبی هستی برای گروهش.باید کاری کنی که علاقه پیدا کنه رزومتو بخونه

دوستان من با یه استادی 3 هفته پیش مصاحبه داشتم امروز در مورد نتایج مصاحبه ازش پرسیدم ایم طوری جوابم رو داد! به نظرتون ایمیل زدن به سایر اساتید رو ادامه بدم یا نه؟ چون از یه جای دیگه هم اکی گرفتم یه کم ضایع است بگم نه با یکی دیگه میخوام کار کنم
    ممنون

Mehran,
    Thank you for your e-mail. Regarding our conversation I just was sharing what we are doing in our research program and it was reassuring to know that you are interested in that line of research. I already discuss with Dr. ---- that Dr -- and myself agreed to be your major adviser. Now the process for acceptance (which is mainly influence by acceptance of majors adviser) need to follow the normal process I know already pass the graduate committee. You will receive notifications from graduate office.

I will share some papers with you in the near future.