صفحه 17 از 36 نخستنخست ... 789101112131415161718192021222324252627 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 358

موضوع: توصیه به دوستانی که در حال بستن چمدانها هستند

Member
    رشته و دانشگاه
    Deakin University-Geelong-Australia

پیش فرض پاسخ : توصیه به دوستانی که در حال بستن چمدانها هستند

سلام به همه دوستان
    آقا در مورد فریت بار من این سایت رو که مال فرودگاه هست پیدا کردم.
    http://ikia.airport.ir/HomePage.aspx...ort&Lang=fa-IR
    اما در مورد هزینه ها چیزی نگفته. کسی میدونه مثلا برای حمل 100 کیلو بار شامل فرش یا وسایل دیگه چقدر باید پول داد؟
    ممنون

Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in International Business Law - Australia

از من یکسال و نیم پیش کیلویی ۳.۸ دلار گرفتن
    نقل قول نوشته اصلی توسط mojtabamostafa نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    آقا در مورد فریت بار من این سایت رو که مال فرودگاه هست پیدا کردم.
    http://ikia.airport.ir/HomePage.aspx...ort&Lang=fa-IR
    اما در مورد هزینه ها چیزی نگفته. کسی میدونه مثلا برای حمل 100 کیلو بار شامل فرش یا وسایل دیگه چقدر باید پول داد؟
    ممنون

Member
    رشته و دانشگاه

به نرخ دلار دولتی یا آزاد؟آخه یکی از دوستانم میگفت 5000تومان برای هر کیلو هست.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sabokkbal نمایش پست ها

Member
    رشته و دانشگاه

یادش بخیر اونموقع دلار امریکا ۱۰۲۰بود و خیلی فرقی نمیکرد بین مرکزی و بازار. ولی الان فکر نمیکنم دولت بیاد سوبسیت بده به بار های فریتیه شما
    به نرخ دلار دولتی یا آزاد؟آخه یکی از دوستانم میگفت 5000تومان برای هر کیلو هست.

نقل قول نوشته اصلی توسط Sabokkbal نمایش پست ها
    سلام ، من از یه نفر توی اصفهان که کار فرین بار میکنه سوال کردم بهم کفت اگه بارت 100 کیلو بشه ما همینجا تحویل میگیریم و کارای گمرکیشم با خودمونه. هر کیلو 8000 تومان! به نظر من خود فرودگاه باید ارزونتر یاشه البته من هنوز تماس نگرفتم.

Member
    رشته و دانشگاه

بسته بندی هم میکنه؟انگار بسته بندی خیلی مهمه و هزینه داره و اگر کارایی مثل رفع آلودگی بصورت استاندارد انجام نشه بسته ترخیص نمیشه.درسته؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط Reza_reza2002 نمایش پست ها
    سلام ، من از یه نفر توی اصفهان که کار فرین بار میکنه سوال کردم بهم کفت اگه بارت 100 کیلو بشه ما همینجا تحویل میگیریم و کارای گمرکیشم با خودمونه. هر کیلو 8000 تومان! به نظر من خود فرودگاه باید ارزونتر یاشه البته من هنوز تماس نگرفتم.

Member
    رشته و دانشگاه

اگر تهران هستید برید میدون اعدام سمت مولوی. یه راسته هست که فقط جعبه مقوایی میفرشن. بگید جعبه فریت میخوام. بهتون سایز استاندار, ;کیفیت خیلی ضخیم و قیمت خوب بهتون میدن که مورد تایید ایرلاین ها و گمرک هاست
    بسته بندی هم میکنه؟انگار بسته بندی خیلی مهمه و هزینه داره و اگر کارایی مثل رفع آلودگی بصورت استاندارد انجام نشه بسته ترخیص نمیشه.درسته؟

Junior Member

سلام دوستان،

من به راهنمایی دوستانی که چمدوناشون رو بستن احتیاج دارم. وسایلم رو جمع کردم ولی خیلی بیشتر از 30 کیلو میشه!! تازه وسایل شخصی ... بدون هیچ خوراکی یا وسیله ای برای خونه ( البته باید بگم با اینکه من کلی گشتم چمدون سبک بگیرم چمدونه خودش 7 کیلوه! (

حالا چندتا سوال، اگر از اون ساک های برزنتی که مثل گونیه فقط چرخ داره ( از اونها که برای مکه استفاده می شه) استفاده کنم وسایلم صدمه می بینه؟

اگر بخوام روی کوله و ساک دستی که سایزش برای داخل هواپیما مجازه برنامه ریزی کنم چطور چیزایی رو می تونم ببرم داخل هواپیما. ممنوعیت مایعات رو می دونم ولی مثلا سشوار یا قابلامه بزارم توی کولم بهم ایراد نمی گیرند؟ نمی گن سشوار مثل اسلحست من کتاب نمی برم، بجز اون چه چیزهایی رو توصیه می کنید بزارم توی ساکهای دستی؟

ممنونم

Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط NEW_RSH نمایش پست ها
    سلام دوستان،

من به راهنمایی دوستانی که چمدوناشون رو بستن احتیاج دارم. وسایلم رو جمع کردم ولی خیلی بیشتر از 30 کیلو میشه!! تازه وسایل شخصی ... بدون هیچ خوراکی یا وسیله ای برای خونه ( البته باید بگم با اینکه من کلی گشتم چمدون سبک بگیرم چمدونه خودش 7 کیلوه! (

حالا چندتا سوال، اگر از اون ساک های برزنتی که مثل گونیه فقط چرخ داره ( از اونها که برای مکه استفاده می شه) استفاده کنم وسایلم صدمه می بینه؟

اگر بخوام روی کوله و ساک دستی که سایزش برای داخل هواپیما مجازه برنامه ریزی کنم چطور چیزایی رو می تونم ببرم داخل هواپیما. ممنوعیت مایعات رو می دونم ولی مثلا سشوار یا قابلامه بزارم توی کولم بهم ایراد نمی گیرند؟ نمی گن سشوار مثل اسلحست من کتاب نمی برم، بجز اون چه چیزهایی رو توصیه می کنید بزارم توی ساکهای دستی؟

ممنونم
    بهتره توي ساك حجاج فقط لبساتونو بذاريد. سعي كنيد هر چي بتونيد توي ساكي بذاريد كه توي بار مي گذاريد؛ مخصوصا خوراكيها و مايعات. پيشنهاد ميدم اصلا قابلمه نياريد. چون با همون قيمت ايران راحت اينجا گير مياريد
    آنكه پرنقش زد اين دايره مينايي كس ندانست كه در گردش پرگار چه كرد

نقل قول نوشته اصلی توسط iman1718 نمایش پست ها
    بهتره توي ساك حجاج فقط لبساتونو بذاريد. سعي كنيد هر چي بتونيد توي ساكي بذاريد كه توي بار مي گذاريد؛ مخصوصا خوراكيها و مايعات. پيشنهاد ميدم اصلا قابلمه نياريد. چون با همون قيمت ايران راحت اينجا گير مياريد
    ما هم همین مشکل را داریم...چمدونامون خودشون 7-8 کیلویی هستن هر کدوم به تنهایی...بعد قطری که رسما میگه 23 کیلو نفری...کتاب ها را هم قراره با پست زمینی بفرستیم...با اینهمه خیلی جا کم داریم... و واقعا معضلیه برای خودش....

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)