صفحه 145 از 397 نخستنخست ... 4595135136137138139140141142143144145146147148149150151152153154155195245 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,441 تا 1,450 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط reza82 نمایش پست ها
    اینجا (ادمونتون) به جز سبزی تازه, باقالی تازه و زعفرون همه چیز پیدا میشه. شهرهای بزرگتر که اونا هم پیدا میشن. یه مینی سوپر ایرانی هم هست که بگی نگی وسایل لازم مثل رب و سبزی و ...
    خلاصه ترجیحا لباس بیارین و چیزایی که اینجا ممکنه گیر نیاد.
    من شمالیم. جونم وابسته به باقالی قاتق و آلبالو اخته است. پرسیدم باقالی چون اون چیزی که ما درست میکنیم با اون باقالی پلو فرق فوکوله و گفتم یه چیزی رو بپرسم که شبهه به وجود نیاد که این جامده، گیاهه .... ؟ تهران هم پیدا نمیشه . چه برسه به ادمونتون.

Member reza82 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Engineering Management, University of Alberta

اونا رو بیار خب بابا! کار دیگه ای هم که میتونی بکنی اینه که اگه پست ایران تحریم نشه! بگی برات پست کنن. خیلیا الآن میفرستن. فکر کنم کیلویی 17 تومن باشه تا اینجا. دو سه هفته ای تو راهه, ولی سالم میرسه (به شرطیکه شیرینی زبون یا نون خامه ای توش نباشه!)
    Mess with the best, Die like the rest..

کسی در مورد قیمت لوازم آرایش اطلاع داره؟
    مقرون به صرفه تره که از اینجا ببریم یا همونجا تهیه کنیم؟

بعد یه چیز دیگه، واقعا پتو و بالشت لازمه که ببریم؟ من توی پست های اول این تاپیک خوندم که دوستان گفته بودن اگه قراره خونه بگیریم و خوابگاه نریم بهتره بیاریم. پتو و بالشت هم خیلی حجم داره هم حداقل 5،6 کیلو وزنش میشه!
    همین طور حوله بزرگ حموم. اونم بچه ها گفتن بهتره ببریم درحالی که هم سنگینه هم جاگیر.
    ویرایش توسط violet123 : November 21st, 2012 در ساعت 02:05 AM

ApplyAbroad Guru marjanmohajer آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

نقل قول نوشته اصلی توسط negarali نمایش پست ها
    من شمالیم. جونم وابسته به باقالی قاتق و آلبالو اخته است. پرسیدم باقالی چون اون چیزی که ما درست میکنیم با اون باقالی پلو فرق فوکوله و گفتم یه چیزی رو بپرسم که شبهه به وجود نیاد که این جامده، گیاهه .... ؟ تهران هم پیدا نمیشه . چه برسه به ادمونتون.
    خوب اگه به جونت بستگي داره بيار. دور نمي ريزند فقط به همون شرطي كه خودت مي دوني. حالا ببينم پاچه باقلاتونو را پوست كنيد و خشك كرديد مگه؟ آخه چه محلي اش چه كشاورزي اش همين طوري خشك مي كنند بدون پوست كندن و...

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط violet123 نمایش پست ها
    کسی در مورد قیمت لوازم آرایش اطلاع داره؟
    مقرون به صرفه تره که از اینجا ببریم یا همونجا تهیه کنیم؟

بعد یه چیز دیگه، واقعا پتو و بالشت لازمه که ببریم؟ من توی پست های اول این تاپیک خوندم که دوستان گفته بودن اگه قراره خونه بگیریم و خوابگاه نریم بهتره بیاریم. پتو و بالشت هم خیلی حجم داره هم حداقل 5،6 کیلو وزنش میشه!
    همین طور حوله بزرگ حموم. اونم بچه ها گفتن بهتره ببریم درحالی که هم سنگینه هم جاگیر.
    بستگي داره لوازم آرايش از چه ماركي استفاده كنيد. مقداري بيارييد تا آشنا بشيد چيزي نيست كه سر يكي دو ماه تموم بشه كه!
    حوله حمام هم از ١٢-١٠ دلار گيرتون مي آد. ست پتو با روبالشي و ملحفه هم براي تخت كوئين سايز ٦٥-٤٥ دلار.

Senior Member s30min آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط marjanmohajer نمایش پست ها
    بستگي داره لوازم آرايش از چه ماركي استفاده كنيد. مقداري بيارييد تا آشنا بشيد چيزي نيست كه سر يكي دو ماه تموم بشه كه!
    حوله حمام هم از ١٢-١٠ دلار گيرتون مي آد. ست پتو با روبالشي و ملحفه هم براي تخت كوئين سايز ٦٥-٤٥ دلار.
    اینجا لوازم ارایش مارک های خوب و امریکایی تو مال ها هست اما خوب قیمتشم زیاده دیگه....راستی یه چیزی که من به چشمم نخورده حوله روبداشمبریه...اینایی که دیدم از دور شبیه حوله است ولی وقتی از نزدیک نگاه کردم دیدم ربداشمبر نرمه !!ممنون میشم اگه کسی تا حالا اینجا از اینا پیدا کرده بگه از کجا میشه تهیه کرد....
    لندینگ در تورنتو July 2012
    Thank God

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط s30min نمایش پست ها
    اینجا لوازم ارایش مارک های خوب و امریکایی تو مال ها هست اما خوب قیمتشم زیاده دیگه....راستی یه چیزی که من به چشمم نخورده حوله روبداشمبریه...اینایی که دیدم از دور شبیه حوله است ولی وقتی از نزدیک نگاه کردم دیدم ربداشمبر نرمه !!ممنون میشم اگه کسی تا حالا اینجا از اینا پیدا کرده بگه از کجا میشه تهیه کرد....
    برند اصل تو ايران هم گرونه البته اگه اعتباري به اصالتش باشه

لوازم آرایش خارج از ایران گرونه، چون مارک‌های پرت و پلا توش پیدا نمی‌شه
    اما....
    کلی آفرهای خوب بهش می‌خوره
    من خودم یه بار رفتم نمایندگی لانکوم، نزدیک 150 دلار خرید کردم... بعد دیدم یه گونی -به خدا اغراق نمی‌کنم - بهم چیز داد... از لوازم آرایش و بهداشتی بگیر تا کیف و برس و این خرت و پرتا!!
    یه زمان‌هایی این آفر به صورت تخفیفه، یه زمانی مثل من، روش بهتون گیفت می‌دن
    خلاصه اگر دستتون بیاد کی خرید کنید، واسه خودتون که هیچ، واسه همه فک و فامیلتون هم می‌تونید با قیمت عالی لوازم آرایش درجه یک بگیرید

Member
    رشته و دانشگاه
    برق - صنعتی شریف

پیش فرض پاسخ : اطلاعات جامع در مورد استان آلبرتا

از همه دوستان که پاسخ سوالهای قبلی من را دادند ممنونم.
    کمتر از یک ماه دیگه مسافر کانادا (تورنتو) هستم ، در مورد اقلام خوراکی که میشه آورد هنوز شک دارم چون بعضی چیزا هنوز برام روشن نیست. مثلا سبزیجات تازه ممنوع است و خشک آن اشکالی ندارد ، ولی جایی (توی سایت کنپارس) خوندم که سبزی پخته ( مثل قرمه سبزی) هم ممنوع است. یا در مورد چیزایی ساده مث ماکارونی یا حتی پیاز داغ یا بادمجان کبابی و سرخ کرده ( که معمولا مادر ها و مادر بزرگ ها اصرار دارن با خودمون ببریم چون توی صحرا های !! کانادا از این چیزا پیدا نمیشه یا مزه مال ایران رو نداره !!!!! ) بالاخره میشه برد یا خیر. راستش میخوان کلی ازین چیزا بارم کنند واسه بردن !
    دوستانی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنند.

ApplyAbroad Guru zini_zinparast آواتار ها

پیش فرض پاسخ : اطلاعات جامع در مورد استان آلبرتا

نقل قول نوشته اصلی توسط mfeshfesh نمایش پست ها
    از همه دوستان که پاسخ سوالهای قبلی من را دادند ممنونم.
    کمتر از یک ماه دیگه مسافر کانادا (تورنتو) هستم ، در مورد اقلام خوراکی که میشه آورد هنوز شک دارم چون بعضی چیزا هنوز برام روشن نیست. مثلا سبزیجات تازه ممنوع است و خشک آن اشکالی ندارد ، ولی جایی (توی سایت کنپارس) خوندم که سبزی پخته ( مثل قرمه سبزی) هم ممنوع است. یا در مورد چیزایی ساده مث ماکارونی یا حتی پیاز داغ یا بادمجان کبابی و سرخ کرده ( که معمولا مادر ها و مادر بزرگ ها اصرار دارن با خودمون ببریم چون توی صحرا های !! کانادا از این چیزا پیدا نمیشه یا مزه مال ایران رو نداره !!!!! ) بالاخره میشه برد یا خیر. راستش میخوان کلی ازین چیزا بارم کنند واسه بردن !
    دوستانی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنند.
    دوست عزیز، فرض کنید که شما 100 کیلو از این موارد خوراکی با خودتون بردید، در نهایت چی؟ تموم میشه دیگه! آخه مگر این خوراکیها چقدر مهمه؟ یه چیزی با خودتون ببرید که هم ماندگاری داره و هم بدردتون بخوره. اگر میخواید در کانادا زندگی کنید باید به نبود سبزی تازه در اونجا هم عادت کنید. مردم اونجا مگه چی کاری می کنند؟ هر ماه براشون از این خوراکیها از ایران ارسال میشه؟ هرجایی واسه خودش خوبیها و بدیهایی داره قرار نیست که دیگه ....
    شاید هم من اشتباه می کنم با خودم از اینجور چیزا نمیبرم لطفا اونایی که اونور هستن راهنمایی کنند. آخه واقعا دوستانی که میخوان برن دغدغه دیگه ای به جز قورمه سبزی ندارن؟
    Impossible is impossible because someone did not put effort to make it true

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)