صفحه 150 از 397 نخستنخست ... 50100140141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160200250 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,491 تا 1,500 , از مجموع 3969

موضوع: وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

Senior Member amin25m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering/University of Alberta

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر و زندگی در کانادا

نقل قول نوشته اصلی توسط pedramakaay نمایش پست ها
    خیلی ممنون...

تعداد رو نوشته...اما وزن هر قطعه چی؟
    اگر اکونومی گرفته اید نوشته 23 کیلوگرم

http://www.qatarairways.com/global/en/baggage.page
    اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    اگر اکونومی گرفته اید نوشته 23 کیلوگرم

http://www.qatarairways.com/global/en/baggage.page
    خیلی ممنون از راهنمایی شما...

توی همین صفحه که شما دادید در مورد Hand baggage نوشته است:

One piece, not to exceed
    7 kg and 50 x 37 x 25 cm

یعنی کیفی که می خواهیم ببریم توی هواپیما هم وزن می کنند؟

کیف لپ تاپ چی؟ اون جداست؟ یعنی میشه 2 کیف رو برد داخل؟ یک کوله و یک کیف لپتاپ؟

ممنون

ApplyAbroad Veteran
    Industrial88 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IE, Concordia University

سلام، من با پرواز لوفتانزا به کانادا رفتم.
    1. اضافه بار در حد یک کیلو مشکلی نداره. در مورد 2 یا 3 کیلو مطمئن نیستم.
    2. من با خودم بشقاب و چند تیکه کوچیک چینی آوردم که همشونو در روزنامه پیچیدم و لای لباسام، پتو و بالش در کیسه وکیوم جا دادم.
    3. در مورد ساک حتما دقت کنید که ابعاد طبق استاندارد لوفتانزا باشه مگر در مواردی مانند شماره 4 که تفاوت ابعاد ناچیز است.
    5. من یک کوله لپتاپ و یک چمدان همراه خودم داخل کابین بردم. معمولا کسی از شما نمی پرسه چرا داخل کوله، لپتاپ نداری!
    موفق باشید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط shibaak نمایش پست ها
    دوستانی که رفتن (مخصوصا کسانی که با پرواز لوفتانزا رفتن کانادا یا اطلاعات خوبی دارن) چند تا سوال دارم.

1. اگر وزن ساک لوفتانزا بشه 24 کیلو مثلا گیر میدن به اون 1 کیلو؟ بچه ها به من میگن تا 26،7 رو پر کن گیر نمیدن! ولی اگه اون وسط به من گفت خالی کن چکار کنم...؟!!؟!؟؟ اصولا به یکی دو کیلو گیر میدن؟ تا چه حدی رو گیر نمیدن؟

2. من یه قوری چینی و 2 تا لیوان شیشه ای دارم با خودم برمیدارم که اگر بذارم تو بار احتمال زیاد دیگه نمیبینمشون. میخواستم ببینم به نظرتون اگر اینا رو بذارم تو کیف دستی هواپیمام بهشون گیر میدن؟ نمیگن این پتانسیل اینو داره که به عنوان آلت قتاله استفاده بشه؟!؟!؟! (مثلا بشکنمش و بخوام گلو یکی رو ببرم برفرض....؟!)

3. بعد اینکه من هر جوری حساب میکنم چمدون بخوام بیارم اگر از اون محکما باشه که بیشتر از 6 کیلو وزنشونه. از اونا باشه که حالت پارچه برزنتیه دست کم 4 تا 5 کیلو میشه. (مدل سبکترم داشت که 3.100 بود ولی تقریبا 800 تومن بود که خیلی گرونه و نمیخوام اینقدر گرون بخرم!) پس من تصمیم گرفتم از اون ساکا ببرم که به ساک حاجی معروفه. البته نه اینکه واقعا ساکای حاجی که روش نوشته کاروان فلان باشه ها ولی از اون مدل میخوام نوشو بخرم و ببرم. وزنش تقریبا هست 1.8 کیلو که به نظر میاد از هر نظر به صرفه تره! این کار درستیه؟ یا باید حتما از اون دو مدل چمدونا بیارم؟

4. بعد اینکه اگر اون ساک کابین یکی از همین ساک حاجی ها باشه و یا سایز کوچیکشو بگیریم یا زیپای پایینشو کاملا ببندیم که جمع بشه و سایزش با یه اختلاف خیلی کمی بشه همونی که اونا تو سایت گفتن مشکلیه؟
    تو سایت لوفتانزا گفته 55 در 45 در 23. این ساکی که من میگم میشه 50*43*26. به نظرتون اینو ایرادی میگیرن؟

5. کسی در مورد پرواز لوفتانزا در این مورد اطلاعی داره؟ نوشته که میتونین یه کیف کابین داشته باشین اما حرفی از کیف لپتاپ یا کیف دستی خانمها نزده. میتونم یه کیف لپتاپ و یه ساک کابین داشته باشم و یه کیف دستی کوچیک؟ یا باید فقط یه کیف کابین داشته باشم؟ یا یه کیف کابین و یکی از اون دو تا (یا کیف دستی یا کیف لپ تاپ)؟ من میخوام اگر میشه کیف لپتاپ آورد کیف لپتاپ خدابیامرزمو بیارم و توش چند تا کتاب مهم رو که باید حتما بیارم، بذارم. اگر اینکارو بکنم به محتویات اون کیف لپتاپ هم گیر میدن؟ نمیگن باید حتما توش لپتاپ باشه!! چرا کتاب گذاشتی؟؟!!!؟!

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    computer/software

یعنی ولقعا اگه ابععاد از 158 بیشتر باشه قبول نمی کنن؟ حالا وزن منطقیه اما ابعاد چمدون یکم مسخره ست
    صدور فایل نامبر کبک:24 مارس 2010 --- تاریخ مصاحبه و فایل نامبر فدرال: 27 اکتبر 2010 --- ارسال پرونده به پاریس 28 فبریه 2013- رسیدن آپدیت 23 می 2013
    دریافت مدیکال 29 آگوست 2013- submit مدیکال در سایت 7 سپتامبر 2013--- ایمیل پاس ریکوئست 29 اکتبر 2013

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط shadi60 نمایش پست ها
    یعنی ولقعا اگه ابععاد از 158 بیشتر باشه قبول نمی کنن؟ حالا وزن منطقیه اما ابعاد چمدون یکم مسخره ست
    والا منم یه چمدون خریدم ابعادش حدود 170 می شد، پسش دادم یه کوچیکترشو خریدم...
    کسی تا حالا تجربه بردن چمدون بزرگ رو داشته که ابعادش بزرگتر از میزان مجاز اعلام شده باشه؟

ApplyAbroad Veteran
    Industrial88 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IE, Concordia University

در پرواز ما فقط یک چمدون 23 کیلویی به عنوان بار مجاز بود که من با خودم 2 چمدون هر کدوم 23 کیلو همراه داشتم. ابعاد یکی از چمدون ها بزرگتر از اندازه مجاز بود که در نتیجه بخاطر ابعاد جریمه مجزا خوردم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط shadi60 نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط amin25m نمایش پست ها
    والا منم یه چمدون خریدم ابعادش حدود 170 می شد، پسش دادم یه کوچیکترشو خریدم...
    کسی تا حالا تجربه بردن چمدون بزرگ رو داشته که ابعادش بزرگتر از میزان مجاز اعلام شده باشه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Calgary

سلام

میخاستم بدونم من که برای تحصیل میخام برم کانادا، آیا باید معاینات پزشکی انجام بدم و پرونده پزشکی داشته باشم؟

ممنون

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط MehPa نمایش پست ها
    سلام

میخاستم بدونم من که برای تحصیل میخام برم کانادا، آیا باید معاینات پزشکی انجام بدم و پرونده پزشکی داشته باشم؟

ممنون
    نه لازم نیست.

ابعاد چمدون‌ها کلن استاندارد هستن و اگر اشتباه نکنم چیزی که ما باید ببریم چمدون سایز 3 هست... سایز 4 خیلی بزرگه
    البته من تو چمدون سایز 2 هم با استفاده از کیسه‌های وکیوم و گذاشتن وسایل کم حجم و سنگین، تا 23 کیلو بار گذاشتم تا حالا!

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    computer/software

نقل قول نوشته اصلی توسط .:HoDa:. نمایش پست ها
    ابعاد چمدون‌ها کلن استاندارد هستن و اگر اشتباه نکنم چیزی که ما باید ببریم چمدون سایز 3 هست... سایز 4 خیلی بزرگه
    البته من تو چمدون سایز 2 هم با استفاده از کیسه‌های وکیوم و گذاشتن وسایل کم حجم و سنگین، تا 23 کیلو بار گذاشتم تا حالا!
    الان چمدونمو اندازه گرفتم دقیقا جمع ابعادش 158 بود! پس این سایز میشه سایز 3؟ اما 23 کیلو کمه برا این سایز! اگه بیشتر بشه همیشه 100 دلاره جریمه؟
    صدور فایل نامبر کبک:24 مارس 2010 --- تاریخ مصاحبه و فایل نامبر فدرال: 27 اکتبر 2010 --- ارسال پرونده به پاریس 28 فبریه 2013- رسیدن آپدیت 23 می 2013
    دریافت مدیکال 29 آگوست 2013- submit مدیکال در سایت 7 سپتامبر 2013--- ایمیل پاس ریکوئست 29 اکتبر 2013

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)