سلام.سال نو همه مبارک
من ایران کارشناسی خوندم و تافل با نمره خوب دارم..اما جی آر ای و جی مت که لازمه رشته ام بی ای هست رو ندارمومتاسفانه در ایران تا جون جی آر ای برگزار نمیشه .جی مت هم که کلا نیستش اینجا. حالا من تصمیم گرفتم برای یه دانشگاه ریجنال سطح متوسط اقدام کنم. این دانشگاه فقط تافل میخواد و ازشون پرسیدم.فاند و اسیستنت شیپ و اینجور کمک های مالی هم ندارن..
فکر کردم اینطوری وارد امریکا بشم برای ترم پاییر 2013 و اونجا جی آر ای (اگر در ایران تا اون موقع نگرفته باشم) و جی مت امتحان بدم و قبول شم و بعدش برای یه دانشگاه بهتر اقدام کنم.
من تمام صفحات این فروم رو خوندم و راجع به انتقال، اطلاعات فوق العاده خوبی پیدا کردم.از همه ممنونم..سوالم اینه
1- آیا من باید حتما ترم اول ثبت نام کنم در این دانشگاه و بعدش با مدارک جدیدم برای دانشگاه دوم برای ترم زمستان اقدام کنم؟ دوباره مراحل I-20 نداره اونجوری که من فهمیدم ؟ آیا این مشکلی از لحاظ قانونی نداره ؟ آیا دانشگاه اول یا دوم اشکالی نمیگیرن ؟
2- من نیاز به فاند دارم چون هزینه تحصیل خیلی بالاست.آیا دانشگاه دوم از اول تحصیل به من فاند یا تی ای میدهد ؟
3 راجع به تی ای ، آیا در صورت تی ای شدن هزینه دانشگاه رایگان مییشود و ماهانه مبلغی هم به دانشجو داده میشود؟
4-نمرات بالای تافل و جی آر ای و جی مت تا چه حد در پذیرش و تی ای و فاند دادن موثر هستن ؟
5-..آیا میشه رفت دانشگاه اول و بعدش برای ترم اول مرخصی گرفت ؟ یعنی یک ترم دیرتر شروع کرد ؟ آیا اینطوری اگر در ابتدای ترم دوم از همون اول ترنسفر گرفت یه دانشگاه دیگه خیلی بد میشه ؟ ممکنه بگن از اول میخواستم برم یه دانشگاه دیگه و حق انجام این کارو نداشتم ؟
6- آخریش : اگر کسی وسط تحصیلش به هر دلیل دانشگاه رو رها کنه مشکلی در آینده پیدا میکنه برای کارهای بعدیش ؟ و آیا اجازه داره تا پایان تاریخ ویزاش در آمریکا باشه یا ویزاش فورا باطل میشه ؟
یک دنیا ممنونم..میدونم خیلی سوال پرسیدم ولی فقط به جوابایی که اینجا میگیرم اعتماد دارم...خیلی ممنونم بازم
علاقه مندی ها (Bookmarks)