پاسخ : سوالات در مورد نحوه ثبت نام،تغییر زمان،لغو کردن امتحان IELTS
نوشته اصلی توسط marigold84
سلام
با توجه به اینکه آزمون 17 آگوست آزاد کنسل شد من مجبور شدم 7 سپتامبر تهران رو رزرو کنم اما چند تا مشکل بزرگ دارم.اول اینکه بسیار عجله دارم و واقعا میترسم که اگر اینو قطعی نکنم یا نتونم برای 29 آگوست آزاد ثبت نام کنم یا باز امتحانش کنسل بشه که در هر دو صورت من از اینور مونده از اوون ور رونده میشم...(( از طرف دیگه همه میگن کیفیت برگزاری تهران بده...توروخدا یکی به من بگه چیکار کنم..صبر کنم برای آزاد یا تهران رو قطعی کنم اگر تونستم آزاد ثبت نام کنم تهران رو کنسل کنم..کسی میدونه چقدر هزینه کنسلی میگیره مرکز تهران؟ از بس ناامید شدم دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط...((
سلام
اولا این بدونین که پس از واریز هزینه و قطعی شدن ثبت نام در هیچ کدوم از مراکز نمیتونین کنسل کنین مگز اینکه دلیل پزشکی داشته باشید. چون قانون ایلتس اینه که باید 5 هفته قبل از ازمون کنسل کنین و با توجه به اینکه مراکز داخل ایران معمولا ثبت نامشون 3 هفته قبل ازمون هست در نتیجه نمیشه کنسل کرد.
دوما احتمال زیاد دانشگاه ازاد 29 اگوست برگزار میکنه و اگه موفق نشین اونجا ثبت نام کنید فکر کنم برای 12 سپتامبر هم ثبت نام میکنه. در سایت ielts.org چک کنین. لینک زیر: http://www.ielts.org//test_centre_se...8-532bebba058c
کلا کیفیت تهران ایلتس با توجه به اینکه خیلی تجربه در برگزاری ایلتس داره نباید خیلی بد باشه اما واقعیتش منم مثل شما این حرفها رو شنیدم و خودم برای دانشگاه ازاد ثبت نام می کنم.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم
شاد باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)