بررسی دقیق دلایل طولانی شدن کلیرنس رشتههای مهندسی
با عرض سلام
از دوستانی که در رشته های مهندسی تحصیل کردهاند و فرایند کلیرنسشان طولانی تر از 2 ماه یا مدت زمانی که سفارت مطرح کرده به طول انجامیده خواهش می شود سوالات زیر را با حوصله جواب دهند. جوابهایی که به این سوالات داده میشه میتونه به خود شما، کاربران و یا کسانی که در سال های آینده از این سایت استفاده می کنند کمک فراوانی بکنه و احتیاج به خواندن و گشتن صفحات طولانی که بعضاً به بحث های نا مربوط و خسته کنند می کشه رو از بین ببره! امیدوارم این تاپیک کمک کنه که یک دید کلی نسبت به فرایند کلیرنس پیدا بشه. همین طور کمک می کنه که دوستان با شرایط مشابه همدیگرو سریعتر و راحت تر پیدا کنند.
من تقریباً در دو هفته گذشته تمام تاپیکهای کلیرنس رو از 2008 تا به حال، پست به پست خوندم و نکات مهم و الگوهایی رو که پیدا کردم رو به زودی توی یک تاپیک جدا می نویسم. در حین خوندن تاپیک ها یوزرهایی رو که کلیرنس طولانی داشتند یا به مشکل خوردند رو هم تا جایی که می شد پست هاشون رو پیدا کردم و خوندم ولی بعضی ها اطلاعات کافی از خودشون نداده بودن. برای مثال کسایی بودن در مکانیک و برق که 30 40 روزه کلیر شده بودن، یا بعد از کلیرنس طولانی رد شده بودند ولی حتی زمینه کاریشون رو هم تو پست های قبلیشون عنوان نکرده بودند. برای همین این تاپیک کمک می کنه که یوزر های سال های آینده هم بتونند خیلی سریع دید کلی نسبت به فرآیند کلیرنس پیدا کنند
لطفاً جواب سوالات رو تا حد امکان کامل بدهید و حتی اگر سوالی جواب نداره اون رو پاک نکنید.. اگر سوالی جواب نداشت جلوی اون رو با ---- پر کنید. در صورتی که جزئیاتی رو از عمد نمی خواهید پر کنید مشکلی نداره ولی بهتره که تا حد امکان توضیحات را بدهید. اگر نمی خواهید با ID خودتون پرکنید می تونید به من یا آقای Harrison (یا دوستان دیگر) بفرستید و ما بدون نام شما اینجا می گذاریم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)