نقل قول نوشته اصلی توسط grisly_hominid نمایش پست ها
نحوه برخورد با محیط جدید متفاوته. زوج میشناختم یکماه اول رفتن هتل بعد که محیط رو شناختن و به قول شما خوابشون طبیعی شده رفتن دنبال خونه و وسایل.
زوج دیگه ای هم هست که رفتن از این خونه های اجاره ای موقت فرنیش مرکز شهر با ماهی 1k تا جا بیوفتند و محله ها رو بشناسن و .. اتفاقا پی آر گرفتن و بر گشتن.
من فکر میکنم راه حل مشکل روزهای اول که شما میگید با فریت بار حل که نمیشه هیچ بیشترهم میشه چون احتمالا تازه اومدی و جا نداری بزاریشون هی باید پول انبار بدی و حرص بخوری.
اين داستان خيلي پيچيدست.

به نظر من شايد همه چيز در کانادا باشه و حتي ارزونتر از ايران ولي مواردي رو بايد مد نظر قرار داد:

شما يکبار براي اجناسي که داري تو ايران پول پرداخت کردي و ممکنه حتي اگر بخواي بفروشي کسي نخره ازت و بمونه رو دستت. حالا بايد اجناس رو ببخشي به کسي و بياي مجدد کانادا پول پرداخت کني. اونم چه پولي. حتي 1 دلار هم خرجش از لحاظ رواني تو روزهاي اول سخته. شما الان راحتتر ريال رو خرج مي کني تا دلار رو. البته که بعد از مدتي حل ميشه و راه ميوفتي ولي روزهاي اول با اون همه استرس خرج 1 دلارشم مشکله اونم وقتي فکر کني که اي بابا من فلان چيز رو داشتم و چرا نيووردم و مجبور شدم اينجا کلي دلار بي زبون رو بريزم به پاش. دوستان دقت کنيد منظور من دقيقا 2 يا 3 ماهه اوله و بعدش بايد بسوزيم و بسازيم.

من که تصميم گرفتم ببرم. حالا يا درست و يا غلط. تصميم گرفتم خودم رو تو دو راهي تصميم گيري گير نندازم.