نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 300

موضوع: عیب یابی و مشکلات نرم افزاری | برای رفع این پیغام خطا چه کاری باید انجام دهیم؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ApplyAbroad Senior Veteran
    mohammad_k88 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : عیب یابی و مشکلات نرم افزاری | برای رفع این پیغام خطا چه کاری باید انجام دهیم؟

سلام
    میشه به من یاد بدید این my activity تو پروفایل من چی هست من بلد نیستم باهاش کار کنم
    یه گزینه ای داره این فروم به نام "موضوعات مشترک شده" زمانی که من تو بخشی اطلاعاتی مینویسم اسم این بخش توی اشتراک ها میاد و مینویسه که من جواب چه پست هایی رو دادم و اینکه آیا بعد از من کسی هم پاسخ اون پست رو داده یا نه. من شاید پاسخ چند نفر رو امروز و دیروز و پس پریروز داده باشم. ولی اینکه دوباره برگردم ببنیم اینا کی بودن که من جواب بهشون دادم و اینکه آیا بعد از من کسی چیزی نوشته یا نه در حال حاضر برای من کار سختی هست باید برم تو تمام پست ها ی کاربر خودم بعد دونه دونه پست های قبلی رو کلیک کنم ببنیم چه اتفاقی افتاده. ولی با این روشی که گفتم این کار خیییلی ساده می شه.
    من این گزینه توی این سایت تازه پیدا کردم و فکر می کنم شاید خیلی ها مثل من باشند که ندونن همچین گزینه ای هم وجود داره
    تشششششششششکر
    ویرایش توسط studentz : November 4th, 2013 در ساعت 06:47 PM دلیل: درخواست mohammad_k88
    If one can do it, you too can do it, if no one can do it, you must do it

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)