خوب! من مجبورم در راستای پستهای قبلی باز هم اینجا پست بدم تا با تجربیات من، بچه ها بتونن موفق تر عمل کنن.
نمیدونم با GRE Diagnostic آشنایی دارید یا نه ولی کسانی که امتحان Computer Based میدن، میتونن با داشتن Registration Number شون، ببینن در امتحان چند سوال صحیح و چند سوال غلط جواب دادن و هر سوال درجه سختیش به چه صورت بوده.
برای اینکار میتونید از این آدرس استفاده کنید:
https://grediagnostic.ets.org
من امروز Diagnostic خودم رو نگاه کردم و واقعا ضد حال خوردم. براتون اینجا کپیش میکنم که بتونید استفاده کنید ازش در صورت لزوم:
توضیح: در مقیاس سختی، 1 یعنی خیلی آسون و 5 یعنی خیلی سخت
برای وربال:
برای ریاضی:
چند نکته!
با توجه با این نمرات و نتایج بسیار درخشان (!) معلومه که اولین بخش وربالی که امتحان دادم و بسیار سخت بود، واقعا Experimental نبود!!!!! همونطوری که میبینید از Long Readingش، فقط 2 سوال رو صحیح جواب دادم!!! دیگه شما حال روحی رو ارزیابی کنید خودتون و بر ETS لعنت بفرستید!
مسئله بعدی اینکه سکشن دوم من Experimental بوده چون دقیقا یادمه که این چیزهایی که اینجا در مورد نوع سوالات نوشته، مربوط به سکشن سومی بود که امتحان دادم. دقت کنید سوالات Multiple Choice Select More تعدادشون داره بیداد میکنه در این سکشن!
در مورد ریاضی، خیلی جالبه که سخت ترین سوالات امتحان در قسمت Data Analysis بوده اون هم از نوع Numeric Entry. این سوالات برای من ترکیب احتمال و آمار بود. از روی نمودار میگفت فلان احتمال رو حساب کن. به نظر من سخت نبود ولی حتما خنگ بازی در آوردم که غلط زدم اونها رو. به زمان بندی ها هم توجه کنید تا خیالتون یه مقداری راحت تر بشه
مورد آخر اینکه من 18 تا غلط در کل بخشهای وربال دارم که با این ترتیب باید نمره من میشده 152 ولی شده 154! همچنین در ریاضی 5 تا غلط دارم و باید 165 میشدم ولی شدم 164! این یعنی فقط خدا و ETS از رابطه بین تعداد سوالات صحیح و نمره نهایی در امتحان خبر دارن و بس! این جواب خیلی از دوستانی که از نحوه ارتباط تعداد صحیح و امتحان میپرسن رو میده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)