پاسخ : استانبول، محل مصاحبه، تورهای مطمئن، آژانسهای مسافرتی، زمینی یا هوایی
نوشته اصلی توسط nimait
سلام دوستان شاید این موضوعی که اینجا عنوان می کنم ربطی به این موضوع نداشت با شه ولی چون اکثر اشخاصی که اینجا هستن در استامبول مصاحبه داشتن بتونن کمکم کنن من در تاریخ 13 agust یعنی 22 مرداد مصاحبه شدم و متاسفانه در زمان مصاحبه چند تا از سوالای آفیسر رو متوجه نشدم و علی رقم امتیاز بالا در آخر مصاحبه در کمال تعجب آفیسر به من گفت که من الان نمی تونم قبولت کنم ولی بهت سه ماه وقت می دم تا مدرک زبان جدید با نمره یک LEVEL بالاتر برام بفرستی مدرک قبلی زبان من A2 , B1 بود . و من اینجوری متوجه شدم که گفت من سه ماه اینجا هستم ، و بعد از این موضوع هیچ مدرکی برای این موضوع بهم نداد و متاسفانه من اسم آفیسر رو هم یادم نمود در حال حاضر من نا چار هستم که مدرک رو به کانادا بفرستم ولی متاسفانه اسم افیسر و نمی دونم از دوستانی که اونجا مصاحبه داشتن کمک می خوام تا اولا اسم ایشون رو بشناسم تا تو ایمیلم ذکر کنم دوما اگه راه حلی به ذهنتون می رسه کمک کنید . مشخصات ظاهری آفیسر ( مردی میان سال بور با هیکل نسبتا چاق چشمای آبی رفتاری دوستانه ) کلا صورتش رو shave کرده بود ممنون می شم بهم کمک کنید
با توجه به اینکه من 2 هفته بعد از شما مصاحبه داشتم و مشخصاتی که شما میدید ایشان آقای jonnet Heans هستند(آفیسر من)
علاقه مندی ها (Bookmarks)