نقل قول نوشته اصلی توسط abi110 نمایش پست ها
منم مثل شما فکر می کنم در این مورد. با این قیمت ها گزینه های خیلی بهتری هست. نظر وزارت علوم برای من خیلی مهم نیست. ممنون از رنکینگها از فایل رنکینگی که من قبلا گذاشتم خیلی بهتره و فقط در مورد دانشگاه های مکزیکه. اتفاقا می خواستم ازتون بپرسم راجع بهش. در سال 2012-2013 رنکینگ دانشگاه National autonomous university of Mexico طبق این لینک http://www.timeshighereducation.co.u...ge/351-400در جهان 353 بوده ولی الان که سرچ می کنم بین 400 تا و شاید 500 تای اول هم نیست! نمی دونم چرا؟! مثلا دانشگاه UNIVERSIDAD AUTÓNOMA METROPOLITANA رنکینگش 742 ، دانشگاه UNIVERSIDAD DE GUADALAJARA رنکش 1059 ، دانشگاه UNIVERSIDAD DE GUANAJUATO رنکش 1229 و ... حالا من کلا می خواستم راجع به این رنکینگها نظرتونو بگید، شما که توی مکزیک درس خوندید چقدر این چیزا مهم بود براتون، اگه ممکنه بگید تو کدوم دانشگاه و شهر درس خوندید و چه رشته ای؟ سطح علمیش چطوره؟ (البته تا اونجایی که یادمه گفتید سطح علمیش حتی از خیلی از دانشگاهای آمریکا و اروپا هم بهتره و اساتید خیلی برجسته ای هم داره که سواد علمیشون واقعا بالاست و بعضی مواقع شما باهاشون تماس میگیرید در مورد درسهاتون) به نظر من هیج کس مثل کسی که از نزدیک اونجا بوده و همه چیزو لمس کرده نمی تونه این چیزا رو توصیف کنه، خوب قدر مسلم شما چندین سال اونجا بودید و ما داریم از این موهبت استفاده می کنیم.
این دانشگاه UNIVERSIDAD AUTÓNOMA METROPOLITANA رنکش حداکثر 590 بوده و در حال حاضر رتبه سوم مکزیک را دارد