نقل قول نوشته اصلی توسط fereydoni نمایش پست ها
امیر حسین جان سلام
شاید با توجه به این همه توضیحی که دادی پرسیدن این سئوالا تکراری باشه اما لطفا جوابو به من بده ممنون میشم
من سال ۷۸ مدرک برقکار صنعتی درجه ۲ (۹۰۰ ساعتی) و سال ۷۹ برقکار ساختمان درجه ۲(معادل ۳۰۰ ساعتی) از فنی حرقه ای ایران گرفتم، قبل از گرفتن مدرک و بعدش ۵ تا ۶ سالی برقکاری ساختمان کار کردم بعد از اون از اینکار خارج شدم و کلا به خاطر دور شدن از فضا خیلی چیزا یادم رفته مخصوصا موارد مربوط به جعبه ها و کابلها فیوزها، میخواستم ببینم امیدی هست که من بتونم مدرک PLC بگیرم یا همون
309A پیشنهاد میکنی؟ تو امتحان چقد از سئوالات به موارد محاسباتی مربوط میشه؟ یه توضیح مختصر هم راجع به PLC بدی ممنون میشم.
سلام دوست عزیز
شما حتما میتونین که لایسنس رو اپلای کنین و قبول بشید . چرا که نه ؟
با مطالعه سوالات امتحان و تست زدن میتونین قبول بشید . بعد از اون شما بایستی هر طور شده تو یه شرکتی بعنوان شاگرد کار برقکاری کنین که با اطلاحات و کد های اینجا آشنا بشید . چون اگه با لایسنس و بدون اطلاع از اینکه کارفرما از شما چی میخواهد یا اصلا با اصطلاحات معمولی آشنا نباشید ، و جایی استخدام بشید مطمئن باشید به یک هفته نکشیده عذر شما را خواهند خواست . پس حتما حتما در کنار خواندن و قبول شدن برای لایسنس در یک شرکت که میتونه حتی ایرانی باشه بعنوان شاگرد (Apprentice) کار کنین .
در مورد PLC نیاز به لایسنس خاصی نیست . تجربه و مهارت مهمه . اینکه شما بتونین هر برنامه ای خواستید رو پروگرام کنین ، عیب یابی کنین ، تعمیر و نگهداری کنین مهمه .