نقل قول نوشته اصلی توسط orang نمایش پست ها
سلام دوستان...من برای اجاره خونه نیاز به نوشتن یک کاور لتر مناسب دارم...کسی هست که نمونه خوب آماده داشته باشه؟ ما (من و خانمم) با ویزای دانشجویی هستیم و من دانشجوی دکتری هستم و تنها درآمدمون هم بورس دانشگاهه..میخوام یک کور لتر داشته باشم تا آژانس اجاره دهنده و صاحب خونه رو تشویق کنه خونه اش رو به من بده...چون من نه history rent دارم و نه قبض بیل های قبلی.....یک کاور لتری که مثلا نوشته باشه ما خونه رو تمیز نگه میداریمو و اجاره خونه رو از روی بورس میدیم و مشکل مالی نداریم
ممنون
سلام - من تابحال کاور لتر برای خونه ننوشتم - تو فرمی که برای اپلیکیشن پر میکنید میتونین اینها رو بنویسین - تا اونجایی که من میدونم و خودم هم تجربه کردم اگر تو فرم بنویسین که منبع درآمدتون بورس دانشگاهه اونها خوششون میاد و شاید احتیاج به تلاش مضاعف نداشته باشه اونها فقط میخوان مطمئن شن که منبع درآمد ثابت برای دادن اجاره خونه دارید و چه چیزی بهتر از بورس چون شما مثل کسایی که کار میکنید احتمال اخراج شدن و از دست دادن درآمد رو ندارین و درامدتون ثابته- من هم اولش که اومدم استرالیا فقط بورس داشتم و این رو تو فرم نوشتم و درجا خونه رو بهم دادن