نقل قول نوشته اصلی توسط saman2013 نمایش پست ها
سلام وقت همگی بخیر . درمور کار در مالزی سوال داشتم . من لیسانس مکانیک دارم ولی تمایل به ادامه تحصیل ندارم چون به رشتم علاقه ای ندارم . درواقع فقط یه مدرک داریم همین . تخصص خاصی هم ندارم . دارم زبان میخونم . میخواستم ببینم که میتونم اگه زبانم تکمیل بشه و بتونم خوب صحبت کنم . ایا امکان اینکه بتونم در مالزی کار حتی با حقوق 500 رینگیت پیدا کنم وجود داره‌؟‌ مثلا تدریس خصوصی زبان ..مثلا کار دریک هتل در یه قسمت خاص ... کار در یک فروشگاه به عنوان فروشنده ..کار دریک شرکت ایرانی که نیازی به تخصص خاص نداره ... و مثلا یه خونه هم با 800 رینگیت اجاره کنم و اونجا زندگی کنم ... حالا میخواد با ویزای توریستی باشه یا مثلا میگن ماهی 700 رینگیت به کالج زبان میدی برات ویزا صادر میکنه ... بدون اینکه بخوای تحصیلی کنی ..یا اینکه مثلا با ویزای کار ..اونشو نمیدونم .. فقط میخوام اونجا یه درامدی داشته باشم حتی 500 تا و از تهران هم یه ساپرتی بشم و یه خونه هم با 800 تا اجاره کنم و زندگی کنم اونجا و از این ممکلت برم ... درضمن قبلا یه ماه مالزی بودم و با شرایط اونجا اشنایی دارم ... درضمن ادم قانعی هم هسم و دنباله درامد بالا نیسم حتی ... درضمن یادمه اونجا تو مجلات ایرانی اگهی هایی میزدن که حتی بدون تخصص ما برای شما کار پیدا میکنیم ... درضمن دانشجو هم نیسم که بخوایین بگید وقت نمیکنی کار کنی یا مثلا به دانشجو اجازه کار نمیدن ..این مسئله رو هم ندارم ... ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه منو ... تشکر .
تقریبا سوال مشابهی رو اکثرا میپرسن . عزیزم شما قدر چیزهایی که داری رو نمیدونی مثالش : خودت گفتی لیسانس مکانیک گرفتی. حالا میخوای راه بدتد رو بری . مالزی و المان شده مقصد فراریها پر از ایرانیانی هستش که برای ادامه زندگی چاره ای جز دزدی و قاچاق ندارن . مگه اونایی که خوش شانس بودن . با ماهی 500 رینگیت میخوای اینجا چیکار کنی؟ جز اینکه به پدر و مادرت عذاب بدی . گناهشون چیه ؟ اگه شغل مرتبه پایین میخوای توی همون ایران هم پیدا میشه . اینجا به ایرانیها حتی اگه خیلی تاپ باشن با هزار التماس و بدبختی میانبر و آشنا و معرف و خلاصه هزار بدبختی کار پیدا میکنن و. مردم مالزی (نه فقط مالزی ،هر کشوری) به نیروی کار خارجی به چشم آفت نگاه میکنن .چون مثلا جوون خودشون دنبال کار میگرده و حسودی میکنه که یک ایرانی (یا هر خارجی) اینجا درس خونده و شغل خوبی پیدا کرده . کم نیستن کسایی که سوال مشابه شما رو میپرسن و هیچ کس هم علاقه ای نداره جواب بده