پاسخ : دبی (امارات) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴
سلام دوستان
من امروز توی دبی مصاحبه داشتم و بهم برگ سفید دادن
افیسر خیلی جدی بود و کلا روند خوبی رو توی مصاحبه طی نکردم
از من سه تا سوال پرسید
1- این دانشگاه رو از کجا پیدا کردی: که من گفتم یه پوزیشن آکادمیک بود که توی یه سایت academic positions تبلیغ شده بود و من هم براش اقدام کردم
2- با استادت تماس داشتی. من گفتم بله من با ایشون تماس زیاد داشتم و چند بار ایشون من رو تست کردن. گفتم ایشون مقاله هایی برا من فرستادن و من اونا رو شبیه سازی کردم این شد که ایشون به من اعتماد کردن و من رو پذرفتن
3- بعدش گفت که واسه دانشگاه های دیگه هم اپلی کردی و من گفتم بله. که یا ریجکت شدم یا فاند نتونستم از اونا بگیرم
4- گفت در مورد کاری که می خوای انجام بدی توضیح بده و من گفتم در این مورد زیاد اطلاعات ندارم و فقط می دونم روی optimaم control می خوام کار کنم. گفتم استادم گفته هر وقت نتیجه ویزات اومد اون موقع می تونیم مطالعتمون رو شروع کنیم. اما می تونم در مورد کارایی که تو ارشد کردم براتون توضیح بدم
اینجا شروع کرد به تایپ کردن و یه برگه سفید در اورد بهم داد
گفتم چرا؟ گفت ما انتظار داریم دانشجو بتونه در مورد کاری که قراره انجام بده creative explanation بده. تا اومدم حرف بزنم گفت sir, the interview is over
منم اومدم بیرون
رشته من مهندسی مکانیک هست و برای دکتر فول فاند بودم. راستش نمی دونم الان چی کار کنم. اگه دوستان کسی می تونه راهنماییم کنه ممنون می شم. می خوام از ترکیه وقت بگیرم و اقدام کنم اما نمی دونم شانسم چقدر هست. امروز خیلی ها صورتی گرفتن چند تایی هم زرد گرفتن.
ممنون می شم اگه کسی راهنمایی کنه .
علاقه مندی ها (Bookmarks)