نقل قول نوشته اصلی توسط amirmahdi2010 نمایش پست ها
با سلام خدمت تمامی دوستان من فایل نامبرم برای سپتامبر 2011 هست الان 7 اوت ایمیل آپدیت برام ارسال شده. چند تا سئوال داشتم: اول اینکه من مدارک را با مهر دادگستری که کار مترجم را در اصل گواهی می کنه و کپی برابر اصل توسط دفترخانه می خوام ارسال کنم. مشکلی نیست؟ دوم گواهی سابقه پرداخت بیمه توسط تامین اجتماعی تا پایان خرداد هست. مشکلی که ایجاد نمی شه؟ من اصلشو ارسال می کنم. در ضمن من امتیازم بدون زبان و انطباق پذیری 45 هست، با این اوصاف که متاهل هستم. بنظر شما مدرک زبان B1 A2 ای که دارم رو بفرستم یا نه منتظر بمونم که خودشون درخواست کنند چون با این دو مدرک و قانون جدید امتیازم به حد نصاب نمی رسه و من حتما باید دو تا B2 داشته باشم. اگه نفرستم شاید مشمول 18 ماه مدت انتظار ارسال مدرک بشم؟
اونجور که تو جواب اپدیت من اومده برای مجرد حداقل امتیاز که مهلت برای ارسال مدرک زبان میدن 39 امتیازه که با توجه به 10 امتیاز 2 نمره b2 میشه 49 که میتونه به مصاحبه دعوت بشه
حالا برای متاهل شما از حداقل امتیاز دعوت به مصاحبه اگه 10 امتیاز کم کنید میشه 47 که در اینجا شما 45 امتیاز دارید و اگه مدرک زبان نفرستید کارتون ریسکی میشه
به نظر من اگه میتونید امتحان ایلتس بدید تا اون کمبود 2 امتیازی رو جبران کنه