نقل قول نوشته اصلی توسط arazwolf نمایش پست ها
سلام دوستان
من تازه ترم اول ارشد مهندسی کامپیوتر هستم. تو درسی به نام Semantic Web استاد ازمون خواسته تا در مورد یکی از موضوعات ذیل
1. semantic search and information retrieval
2.information extraction
3.entity linking
4.question answering
5.document classification
برای چاپ مقاله کار کنیم. با توجه به اینکه من چند سال از درس و تحصیل دور بودم، بنظر شما کدوم مبحث زیاد به بک گراند(الگوریتم، هوش مصنوعی) نیاز نداره؟ واینکه مباحث مطرح شده بیشتر تئوریک هستن یا باید کد نویسی هم داشته باشه؟ شما کدوم مبحث رو با توجه به زمان محدود توصیه می کنید و آیا لازمه کنار اون به دروس دیگه مثل الگوریتم و ساختمان داده نگاهی بندازم؟
خیلی ممنون
سلام

تمام مواردی که فرمودید به طور مستقیم با data mining در ارتباط هستند و text processing مسئله ای هست که از منظر برنامه نویسی خصوصا script نویسی در انتظارتون خواهد بود... در مورد document classification نه تنها data mining بلکه به دید الگوریتمیک از pattern recognition هم نیازمندید... تخصص من در این زمینه نیست ولی برای کار جدی دراین field اگر به Perl یا Python مسلط باشید کارتون خیلی بهتر پیش خواهد رفت چون این دو script language امکانات فوق العاده ای برای پردازش متن دارند...
اگه زیاد به کار الگوریتمیک علاقه ندارید باید گزینه 4 رو کنار بگذارید... چون آنالیز semantic network ها برای چنین مبحثی به شدت نیازمند کاربرد heuristic ها و کاوش ریاضیاتی هست...
کلا برنامه نویسی شتری هست که جلوی تمام این موارد خوابیده!!! جای کار در همه اونها هم هست... ولی موارد 1 و 5 گسترده تر هستند و می تونید با کمی مطالعه، راحت تر زیر زمینه تحقیقاتیتون رو مشخص کنید.
حضور ذهنی از ساختمان داده و طراحی الگوریتم هم واجب هست...

براتون آرزوی موفقیت دارم