پاسخ : درخواست به روزرسانی (Update) مدارک پیش از مصاحبه کبک
نوشته اصلی توسط mahmoodkermani
دوستان سلام .جواب آپدیت ما هم اومد . من اسنادی رو که احتمال تغییر داشت به تاریخ روز کپی برابر اصل کردم و تمام مهرها رو ترجمه کردم، بعلاوه امور خارجه و دادگستری . نامه سابقه کارمو دادم ترجمه و ترجمشو روی برگه سر برگ شرکت پرینت گرفتم و مهر اصل شرکتو زدن برام و ارسال کردم . در مورد بقیه مدارک از قبل ترجمه 3 سال پیشو داشتم ،بردم دفتر اسناد و مهر برابر اصل فارسی زدم . بعد مجددا بردم دارالترجمه به همون تاریخ مهرهای برابر اصل انگلیسی رو برام زد .فیش حقوقی رو هم خودم ترجمه کردم و پرینت گرفتم و روی فیش خوم هم امضا داشت هم مهر شرکت ولی فیش خانومم فقط امضا داشت.رشته من 12 بود ( لوله کش و نصاب دستگاههای حرارت مرکزی) ولی الان 6 امتیازی هستم . که به من تو جدولشون صفر دادن .نمیدونم چرا اگه کسی میدو نه بهم بگه .سنمم امتیازشو کامل دادن یعنی الان من 39 سال دارم ولی اونا به تاریخ 2011 امتیاز سنو دادن . من هیچ مدرک زبانی بهشون ندادم ولی امتیاز پغلرو از7 به من 5 دادن . زمان ارسال مدارک می 2011 رشته همسر من(مدیریت دولتی) صفر بود ولی الان ایشون رییس امور کارکنان هستند وشرح وظایفشونو طبقه بندی مشاغل ورسیدگی به امور کارکنان ارسال کردیم از 4 بهشون 2 دادن.امتیازمون شده 48 و ازما دوتا B2خواستن(طی 18 ماه) . امید وارم این اطلاعات کمکتون کنه.ارسال می 2011- رشته 12 الان 6- فایل اوت 2011- درخواست آپدیت می 2014
- ارسال آپدیت 26اوت 2014- جواب 27سپتامبر2014-
سلام ممنون از راهنمائی کاملتون.
امکانش هست ریز امتیازاتتون را بگذارید؟و درباره امتیاز زبانتون بیشتر توضیح بدین؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)