نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 105

موضوع: امکان درخواست Green Card در حین تحصیل

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : امکان درخواست Green Card در حین تحصیل

نقل قول نوشته اصلی توسط alamdar_313 نمایش پست ها
    ممنونم
    فقط این قسمت آخر که کارفرما باید 3 سال منتظر بمونه تا از خدمات فرد استفاده کنه رو متوجه نشدم! از چه خدماتی یعنی؟ از خدماتی که دولت باید به کارفرما بده منظورتونه؟ مثل چی؟

چیزی که تا الان فکر میکردم این بود "برای دکترا میرم آمریکا و بعدش هم میرم به یک شرکت درخواست کار میزنم و نهایتا 3 سال براش کار میکنم و بعدش که گرین کارت رو گرفتم دستم باز میشه تا شرکت خودم رو تاسیس کنم(این فکر کنم میشه از طریق ویزای EB3)".
    ولی با توضیحات شما به این نتیجه رسیدم که گویا کار به همین سادگی ها نیست و شرکت به جای EB3 برای H-1 درخواست میده و ما هرسال باید تمدید کنیم و قضیه گرفتن گرین کارت از این طریق 5 سال فکر کنم طول بکشه درسته؟

همچنین فکر کنم EB3 یک گرین کارت موقت 3 ساله باشه و مثلا بشه باهاش راحت سفر کرد به خارج و .... اما H-1 یه چیزی شبیه ویزای دانشجویی باشه درسته؟
    با سلام

۱. دوست عزیز وزارت امور خارجه در کت EB3 در حال حاضر در حال بررسی تقاضاهایی هست که در ژوین ۲۰۱۲ داده شده و این یعنی ۲ سال و پنج ماه عقب ماندگی
    یعنی اگر یک کارفرما همین امروز برای شما درخواست ویزای مهاجرتی EB3 کند ، منهای زمانی که پرونده شما باید در اداره کار بررسی شود ، فقط ۲ سال و ۵ ماه باید شما و کارفرمایتان منتظر باشید تا پرونده EB3 شما بررسی شود .

۲. گرین کارت یا همان PR یا همان اجازه اقامت دایم ٬‌ دایم است و در کل "ویزای مهاجرتی" و "ویزای غیر مهاجرتی" دو دنیای کاملا متفاوت هست

۳. کلا اکثر دانشجوهای ایرانی ، هدف اصلیشون از اخذ ویزای غیر مهاجرتی تحصیلی (F1) اینه که در نهایت بتونن تبدیلش کنن به ویزای مهاجرتی ؛ ولی خب این یک واقعیت هست که عده کمی از اون ها در نهایت موفق میشوند
    من در زیر به چند روش اشاره میکنم :
    الف. دانشجو با ویزای F1 میره و هدفش اینه که تا مقطع دکتری یکسره ادامه بده و سپس بتونه با درجه علمی عالی از مقطع دکتری خارج بشه و برای ویزای مهاجرتی EB1 اقدام کنه
    ب. دانشجو با ویزای F1 میره و هدفش اینه که بتونه پس از فارغ التحصیل شدن ، کارفرمایی رو در رشته خودش پیدا کنه که حاضر بشه براش ویزای مهاجرتی EB3 رو درخواست بده
    ج. دانشجو با ویزای F1 میره و هدفش اینه که در مدت حضورش در امریکا بالاخره یک سیتیزن امریکا رو برای ازدواج پیدا کنه و بتونه درخواست ویزای مهاجرتی FB بده
    د. دانشجو با ویزای F1 میره و هدفش اینه که بتونه پس از فارغ التحصیل شدن ، یه کار به هر شکلی پیدا کنه تا لااقل بتونه یکی از انواع ویزای غیر مهاجرتی کار رو مثل H1 بگیره و زمان بخره . زمان برای چی ؟ برای اینکه بالاخره بتونه یک کیس برای راه دوم یا سوم پیدا کنه
    البته غافل نشیم از اون دسته ای که اصلا هدفشون مهاجرت نیست و بعد از تحصیلشون هم برمیگردن

موفق باشید

چند تا نکته :
    ۱. وزارت امور خارجه امریکا در صدور ویزای H1 ، سقف سالانه داره و این یعنی اینکه لزوما به همه ویزا نمیرسه
    ۲. کسی که متقاضی ویزا در کت EB3 هست ، پس از دریافت ، نسبت به کارفرمای خودش تا مدتی تعهد خدمت نداره یعنی نمیتونه شغلش رو عوض کنه
    ۳. کل اطلاعاتی که ممکنه در رابطه با گرین کارت در جهان هستی وجود داشته باشه در این سایت هست :
    http://www.uscis.gov
    حتما یک سر بزنید و مطالعه کنید
    ویرایش توسط ahr270 : November 7th, 2014 در ساعت 04:11 AM
    شماره کیس:2015AS22XX ، رویت قبولی:2014/May/02 ، سفارت:ANKARA ، تعداد:2 ، سابمیت فرمهای DS-260:تاریخ 2014/Aug/02 ، کارنت شدن: 2014/Aug/12 ، نامه دوم: 2015/Jan/23 ، مدیکال: 2015/Feb/27 ، مصاحبه: 2015/Mar/02 ، نتیجه: AP ، کلیر همراه: 2015/Apr/10 ، کلیر برنده: 2015/Jul/01 ، تمدید مدیکال: 2015/Jul/21 ، ویزا: 2015/Jul/24 ، اولین ورود: ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)