نوشته اصلی توسط
khan11
دوستان نشستن يكي يه پست بزاره زود حذفش كنن پس تا پستم حذف نشده بخونيد من براي مصاحبه دوم امدم آنكارا دفعه اول اشتباه كردم رفتم ارمنستان واقعا سفارت آنكارا براي وقت مناسبه چون بزرگه و نفرات بيشتري رو هر روز مصاحبه ميكنه ساعت ١٠ وقت داشتم ديروز ساعت٩:٣٠ اونجا بودم بعد از ورود و تحويل مدارك و انگشت نگاري يه يكساعتي رو نشستم چون خيلي نفرات زياد بودن ساعت ١١:١٥ صدام كردن باجه ٧ يه خانم جوان كه چهرش به هنديا ميومد بود خيلي منظم و روتين همه سوالاتو پرسيد چرا اين دانشگاه؟ چرا اين رشته؟ سربازي رو پرسيد؟ از كارم و حوزه فعاليت شركت پرسيد ؟ بعد در مورد اينكه كار دولتي كردم پرسيد؟ آيا آشنايي دارم آمريكا پرسيد؟ بعد رفت سراغ درآمدم چون خودم اسپانسر خودم هستم و اينكه حساب بانكيم رو بهش دادم بعد منو تنها گذاشت و يه پنج دقيقه ايي رو رفت فك كنم مشورت كرد بعد كه برگشت از اين پرسيد هـدفم چيه؟ بعد از احصيل ميخوام چيكار كنم؟ و بعد گفت كه ويزاي شما اپروو شده و گفت ٤ روزه ديگه پاستو برو پست بگير خيلي به نظرم سفارت منطقي بود و خوب همه چيزو بررسي ميكرد و با دقت برعكس ارمنستان كه ٢ دقيقه آفيسر فقط پلان منو پرسيد و با بند سوشيال تاي ريجكتم كرده بود درسته يه مقدار آنكارا بيشتر ازت سوال ميكنن اما براي من كه مشكلي براي حرف زدن ندارم بهتره اينجوري حالا موندم كه لينكی كه دادن تا الان هيچ اطلاعاتي نداده بهم كه كي برم كسايي كه تجربه دارن ميشه بگن كه به نظرشون كي پاس من ميرسه پست آيا بايد اون سايت اول بزنه كه رسيده بعد برم پست يا طبق گفته آفيسر چهار روز دقيقا چهار روزه؟ من ١٦ دسامبر بايد برم تاريخ I20 من كمكم داره نزديك ميشه ممنون اگه راهنمايي كنيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)