من براي بار دوم مجبور شدم كل اين رو تايپ كنم مسيولي به فكر اشتفاده موبايلي ازين سايت بشن لطفا
بر حسب وظيفه ريپورت درخواست ويزاي توريستسم از انكارا رو ميدم اميدوارم واسه هموطناي عزيز مفيد باشه،شرايط من تو پست قبليم هست
ساعت يك وقتم بود ،١ ساعت زودتر رفتم راه نداد گفت به وقتش بيا از نيم ساعت مونده يك صف كوچك تشكيل شد و من يك رفتم تو
همچي اصولي و با نظم
مصاحبم با يك دختر جوان بلوند مهربون
سوال ها
چرا ميري ،كجا ها ميري
،رشته تحصيلث چي بود چه كاره اي
پرسيد كي هزينه سفرت رو ميده گفتم خودم با كلي خجالت ازم خواست مدارك مالي نشون بدم
يك برگش رو سريع نگاه كرد گفت خوبه همشو برگردوند
درباره سربازيم پرسيد گفتم معاف بودم گفت چه نوعي ( يكًجوري ميپرسيد سوالارو كلا كه فقط پرسيده باشه) گفتم نخبگان گفت چي گفتم امتياز كنكور گفت چه خوب پس راحت شدي
بعد پرسيد پس چرا نوشتي ستوان دوم تو فرم اگه معافي گفتم چون تو كارت اونجوري نوشته منم گفتم اينجوري بنويسم بهتره( نوشته بودم ستوان دوم مكان بنياد ملي نخبگان)
بعد اصل كارت سربازيم رو خواست برد نشون داد اومد كلي معذرت هم خواست
بعد گفت همه چي خوبه فقط بايد پروسه شما طي شه چهار تا ٦ هفته طول ميكشه (انشالا)
نكات: موبايل و كيف جز كيف پوشه اي راه نميدن ،يه دكه روزنامه موبايلارو با پول نگه ميداره
به حرف غلط لاتين فاميليم تو ايميل سفارت گير ندادن
مهم بود كه قبلا رفتم امريكا

نتايجي كه ديدم:
يك مهندس عمران شريف درجا گرفت
دو تا مكانيك برگ زرد
يه فيزيكي ميخواست بره واسه ليسانس بيزنس با پارشال فاند ريجكت شد ( ٣٠٠ميليون سپرده هم برده بود بانكي)
دو تا خانم ميانسال كه مامان بابشون سيتيزن و اونجا بودن ريجكت شدن
يه خانواده با يه بچه كوچيك زرد
كلا اكثرا زرد و جو خيلي خوب و مثبت بود
سخني با نخبگان:
سربازي رو بنظرم بزنيد نرفتيد ميپرسه چه معافيتي ميگي نخبگان شايد مثل كيس من افيسر اصلا رد شه از موضوع يه دوست من زده بودد no و تو مصاحبه پرسيدن و همون را گفت