سلام دوستان و همراهان عزيز
شماره كيس نامبر ٣٢٣٨
سابميت فرم ٢٦٠: ١٩ مي
دريافت نامه دوم:٢٤ نوامبر
تاريخ مصاحبه: ١٢ ژانويه
تعداد افراد كيس يك نفر
تحصيلات كارشناسي حسابداري و كارشناسي ارشد ام بي اي
من بعد از دريافت نامه دوم از فرم csc پر كردم پست yenishehir رو انتخاب كردم مداركم رو از طريق ت ان ت و با مبلغ ١٠٧٠٠٠ ارسال كردم ، از طريق سايت هواپيمايي ماهان دو فقره بليط براي خودم و پدرم گرفتم به مبلغ ١٥٣٥٠٠٠ تومان و از طريق سايت booking.com هتل دمورا را انتخاب كردم از تاريخ ٨ الي ١٨ ژانويه با احتساب گرفتن ويزا ده روز طول ميكشيد موندنم.
روز ٥شنبه پرواز به موقع و بدون تاخير انجام شد دم فرودگاه سوار اتوبوسهاي belkoair شديم كه تا ميدون kizilay مياره و ميلغ بايط اتوبوس نفري ٨ لير ميشود و حدود ٤٠ دقيقه به طول مي انجامد. از ميدون كيزيلاي تا هتل ١٠ دقيقه طول كشيد له قيمت ٨ لير.براي جمعه ساعت ٩ صبح وقت دكتر گرفته بودم ٤٧.٥ دلار هزينه ازمايش و عكس قفسه سينه دادم و ويزيت توسط همسر دكتر اونگان انجام شد كه پرسيد تا حالا جراحي داشتي، بيماري كليه و قلب و كبد و اسم داشتي؟ جواب سوالها نه بود. كارت واكسن پاستور را برده بودم و تمامي واكسنامو تزريق كرده بودم با اين وجود ٢ تا واكسن بهم زد و ٢٣٠ دلار دادم و شنبه ساعت ١١ جواب حاضر بود شامل يك بسته و يه سي دي.
دوشنبه ساعت ٧.٥ صبح دم در سفارت بودم و نفر سوم وارد سالن شديم بازرسي بدني بعد رفتيم reception كه يه خانمي بعد از ديدن پاسپورتم و چك كردن فرم گفت عكس بده كه عكس دادم گفت قبول نيست بايد گوشهات پيدا باشه برو عكاسي يه عكس ديگه بگير بگير بيا. اومدم بيرون ته اون خيابون يه عكاسي بود تا ٨.٥ واستادم تا باز بشه اومد عكس گرفت ٢٠ لير دادم و برگشتم سفارت رفتم تو عكسمو قبول كردن و رفتم وارد سالن انتظار شدم. شماره هاي ايرانيان از ١٤٠٠ شروع ميشه و من شماره ١٤٠٥ بودم رو تابلو شماره رو اعلام كردن رفتم براي تحويل مدارك پارسپورت دو قطعه عكس اصل شناسنامه اصل ديپلم و پيش دانسگاهي و فرم تعهد single بعد اثر انگشت گرفتن و دوباره تو سالن نشستم تا شماره رو براي واريز پول اعلام كردن و بعد حدود ١٠ دقيقه نوبت مصاحبه رسيد. آفيسر يه مرد بود و فارسي صحبت ميكرد ازم خواست قسم بخورم كه راست بگم بعد ازم پرسيد درس چي خوندي كه گفتم حسابداري و ام بي اي گفت كارت چيه گفتم حسابدار شركت ... هستم( اين شركت اينترنشنال هست) پرسيد قبلش چي كار كردي گفتم تو شركت ... حسابدار بودم گفت واسه دولت كار كردي گفتم نه گفت مسافرت به چه كشورهايي رفتي؟ گفتم تركيه و مالزي. پاسپورتمو گذاشت و پوشه مدارك يه برگه بهم داد كفت ٤ روز ديگه ويزات حاضره.
و اينگونه من ويزاي يك ضرب گرفتم. خدا قسمت همه دوستان بكنه ايشالله
علاقه مندی ها (Bookmarks)