نقل قول نوشته اصلی توسط samaneh6605 نمایش پست ها
سلام دوستای عزیز
من چند تا سؤال داشتم ممنون میشم جواب بدین
من 28 سالمه متولد 66 هستم و لیسانس کشاورزی دارم و میخوام برای پزشکی بلاروس اقدام کنم به چند تا موسسه زنگ زدم و گفتن با این سن یا باید بی خیال بشی یا باید به زبان روسی بخونی،درسته؟
و اینکه دوره های پافتک از کی شروع میشه؟ اینجا گفتن از شهریور؟ و اینکه من یک سال باید پافتک بخونم و بعد از منابعی که خودشون دادن ازم امتحان میگیرن دیگه یا اینکه بدون گذروندن این دوره خودم منابع رو پیدا کنم و بخونم و امتحان بدم؟
امتحانش سخته یا اگه همون منابع رو بخونم میتونم قبول بشم؟ و بعد ازون میتونم تازه برای دانشکده پزشکی اقدام کنم؟ یعنی باید تازه بیوفتم دنبال کارای پذیرش یا در صورت قبولی دوره ی پافتک از دانشکده خودشون بهم پذیرش میدن؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
راستی من سالی 40 تومن میتونم هزینه کنم با این هزینه میتونم اونجا پزشکی بخونم و زندگی کنم یا کمه؟ مرسی دوست گلم
سلام
مشکلی از لحاظ سن نیست تا همین پارسال و حتی امسال بین بچه های پاتفک زبان انگلیسی سنین 31 داشتیم
اما اگر می خواهید پاتفک دانشگاه بخونید یا این موسسه منظورش پاتفک دانشگاه هست اون شرایط سنی و امتحان ورودی زبان انگلیسی برای کورس انگلیسی داره که توی تاپیک های قبلی هم زیاد صحبت شده که می توانید مطالعه بفرمایید
پاتفک خود دانشگاه امتحانش اواخر اگوست برگزار میشه و در صورت قبولی تو امتحان زبان انگلیسی اوایل سپتامبر شروع میشه البته پاتفک دانشگاه ارزان تر هم هست و مزیتی که داره اگر در طول دوره پاتفک امتحانان دوره را به خوبی بگذرونید و قبول بشید نیاز به رقابت با بقیه متقاضیان ندارید و بدون امتحان ورودی پزشکی می توانید وارد کورس بشید که البته تعداد مجدودی پذیرش می کنه و باید قبل از اون توی امتحان زبان حتما قبول شده باشید
اما پاتفک سایر موسسات بستگی به قرارداد خودشان با کالجی که اینجا می خواهد براتون دوره پاتفک برگزار کنه داره که معمولا سپتامبر پذیرش می گیرند یا حداکثر اکتبر که موسسات هزینه بالاتری را می گیرند و در پایان دوره هم باید با بقیه متقاضیان تو امتحان ورودی شرکت کنید ودر صورت قبولی میتوانید وارد کورس بشید که از امسال بیشتر رقابتی هست و بستگی به نمرات قبولی شما توی سه تا درسی که باید امتحان بدید داره(انگلیسی-زیست-شیمی)
در مورد منابع نمیشه مطمئن صحبت کرد چون هر سال منابع تغییر میکنه و بجز یکی از موسسات که تقریبا منابع نزدیک به امتحان را دقیق می دونند بقیه موسسات معمولا منابع زیادی را درس می دهند که شما باید همه رو بخونید که شاید امتحاناتون شبیه اینا باشه در ضمن اون موسسه ای که گفتم منابع بهتری را ارائه می دهد دلیلش این هست که تو اساتید امتحان که سالیانه امتحانات رو طرح می کنند و استاد دانشگاه هم هستند برای این موسسه کار می کنند که البته هزینه زیادی هم می گیرند مثلا امیال حدود 5000 دلار بود
اگر توی امتحان ورودی قبول بشید شما خودبخود کارای پذیرشتون شروع میشه و می توانید بقیه کاراتون رو از طریق دانشگاه شروع کنید
هزینه پاتفک دانشگاه کورس انگلیسی 2000-2500 دلار هست هزینه پزشکی انگلیسی 4700 دلار هست
هزینه ماهیانه ار 300 الی 500 دلار بستگکی به خودتون داره هزینه خوابگاه که ترمی ازتون گرفته میشه ماهیانه 60 دلار هست
در ضمن با توجه به اینکه هرسال تعداد متقاضی پزشکی و دندان پزشکی انگلیسی داره زیاد میشه و ضریب قبولی پایین میاد توصیه من این هست که برای کورس روسی اقدام کنید و از همون اول به خوبی زبان روسی را فرا بگیرید که بتوانید توی درساتون موفقتر باشید هزینه دوره پاتفک و کورس پزشکی روسی هم پایین تر هست
لطفا برای اطلاعات بیشتر بقیه تاپیک های قبلی را مطالع بفرمایید چون سوالات شبیه شما قبلا بارها پاسخ داده شده
موفق باشید