نقل قول نوشته اصلی توسط SepehrScience نمایش پست ها
سلام و مرسی از دوستان خوبی که با پستهای خوبشون به این انجمن و افراد علاقه مند به تحصیل در خارج از کشور کمک می کنند. من امروز عضو این انجمن شدم و چندتا تاپیک رو هم جستجو کردم ولی به پاسخ سوالم نرسیدم...
من 20 سالمه (متولد 73) و واقعا به پزشکی و فیزیولوژی علاقه دارم... منتها مشکل من اینه که با وجود تعریف اساتید و معلمها و اینکه همیشه در مدارس جزو شاگردان باهوش بودم، 2 بار کنکور شرکت کردم و هر دوبار هم رتبه ام حدود 10هزار شد که همونطور که خودتون واقفید در ایران باید رتبه منطقه ای زیر 2000 باشی که بتونی به زحمت یه گوشه از کشور شروع به تحصیل پزشکی کنی... من امسال برای سربازی نرفتن به رشته مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد رفتم و خب علاقه ای ندارم... چند ماهی هست که دارم برای کنکور 95 به امید پزشکی می خونم ولی واقعا هیچ چیز معلوم نیست که آیا بشه این رتبه رو به زیر 2000 رسوند یا خیر؟... آنهم با مطالعه چندین و چندباره دروس مزخرفی مثل عربی که به هیچ درد احدی نمی خوره یا زیست شناسی ای که باید خودت رو غرق قیدها و مزخرفات دیگه کنی... الان هم می ترسم که من هم با وجود این همه مطالعه مثل باقی دوستان که رتبشون کمی تا پزشکی فاصله داشت و آخرسر مجبور به تحصیل در یه رشته تحمیلی شدن، بشم آنهم بعد از 3 سال طاقت فرسا... و آینده و جوانی ام تباه بشه... تازه به فرض که قبول هم شدم... امکانات آموزشی دانشگاه های ایران و کیفیت تدریسشون چطور؟!
نمی دونم باید چه راهی رو پیش برم... چون چندان امیدی به کنکور ندارم و واقعا مثل یک قماره!
بودجه کافی رو برای تحصیل در دانشگاه های آمریکا و اروپا رو ندارم... و به مالزی و چین و هند هم اصلا راضی نیستم... نمی دونم کجا می تونم برم؟! ایتالیا هم خوبه... البته اگر گیر مافیا نیفتیم!
اصلا شما چه پیشنهادی دارین؟
زبانم خیلی خوبه و حتی اساتید زبانم هم اقرار کردن که من لازم نیست زبان رو مثل سایر دروس بخونم! چون اون رو درک می کنم و نه حفظ... زبان های دیگه رو هم می تونم سریع یاد بگیرم...
یه آگهی درباره اتریش دیدم که نوشته بود برای تحصیل در دانشگاه های دولتی در اتریش شهریه لازم نیست... درسته؟
در کل شما چه کشوری رو پیشنهاد می دین که هزینه اش برای قشر متوسط جامعه قابل تحمل باشه؟
لطفا راهنمائیم کنید.
با تشکر.
پی نوشت: ممنون میشم اگر دوستان با تجربه ای مثل جناب sss666 عزیز هم من رو راهنمائی کنن.
من فکر میکنم شما اصلا حق خروج از کشورو ندارین الان دیگه !