نقل قول نوشته اصلی توسط Ilaria نمایش پست ها
خودم جواب یکی از سوالاتم رو گرفتم و اون اینکه نیاز به مدرک زبان فعلا نیست .... اما دو تا سوال دیگه با خوندن پستهای قدیمی تر برام پیش اومد ... خواهشا کمک کنید چون جوابش خیلی حیاتی هست برام و اگه نشه نمیتونم اقدام کنم چون امتیاز از دست میدم ...
سوالم اینه که من هم لیسانس (از ایران) و هم فوق لیسانسم (از اروپا) معماری هست. من میخام فوق لیسانس اسس بشم و حدود 3-4 سال سابقه کار بعد از اتمام لیسانسم دارم و 1 سال هم بعد از اتمام فوق.
حالا سوال اینه که آیا سابقه کاری قبل از فوقم برام محاسبه میشه یا نمیشه؟؟!!
سوال دوم اینکه باید هر دو تا مدرک رو برای اسس شدن بفرستم یا فقط آخرین مدرک تحصیلیم رو باید بفرستم؟
سپاسگزارم از کمکهای احتمالی دوستان
موفق باشید
من در مورد رشته شما و سازمان اسس کننده چیزی نمی دونم. اما برای اداره مهاجرت فرقی نمی کنه لیسانس اسس بشید یا فوق. هر دوتاش یه امتیاز داره. برای اسس شدن هم هر دو تا مدرکو بفرستید. سوابق کاریتون از بعد از لیسانس حساب میشه. فقط زمانیکه دانشجوی فوق بودید دیگه قاعدتا نمیتونید ادعای کار تمام وقت بکنید و باید پاره وقت در نظر بگیرید. در مورد سوابق کار اگر مدارک معتبر مثل سابقه بیمه و ... دارید مشکل خاصی پیش نمیاد. فقط خیلی مهمه که سوابق کاریتون و شرح وظایفتونو طبق فرمت مورد قبول سازمان اسس کننده بنویسید. در این مورد سایتشو حتما با دقت مطالعه کنید و شرح وظایف مربوط به رشته مورد تقضاتونو به دقت بخونید و مدارک سابقه کاریتونو بر اساس اون تهیه کنید.
یک نکته رو هم برای شما و سایر دوستان اضافه کنم که: تقریبا تمام سوالاتی که براتون پیش میاد تو سایت سازمان اسس کننده می تونید پیدا کنید. معتبرترین و موثق ترین اخبار رو از همون جا بگیرید. فقط کافیه کمی وقت بذارید و مطالعه کنید. همین. موفق باشید