نقل قول نوشته اصلی توسط ali_hasani نمایش پست ها
سلام

تشکر انجام شد

کاملا درسته
ریسکی نداره
با حفظ کار می خوام کنکور بدم
انشااله دانشگاهی در تهران، باز با حفظ کارم ارشد رو بخونم(قول همکاری از Master سالنی که کار می کنم رو گرفتم، اینکه عملی بشه و یا اینکه بشه با کار دائم خوب درس خوند رو نمی دونم، که با گذشت زمان مشخص میشه، اگر نشه درس خوند، اونوقته که با اولین ریسک روبرو می شم، که کارم رو تغییر بدم و به کار پاره وقت، تدریس و ... مشغول بشم یا نه؟؟)

نکته ی بجایی رو اشاره کردین
اول بابت تذکر این نکته تشکر می کنم
دوم تا امروز آرزوهای بزرگ داشتم و تلاشی اندک --> جایی هستم که با آرزوهام فاصله ی زیادی داره
سوم چه کار باید کرد؟ بخاطر سن به شرایطی که دارم رضایت بدم؟ یا تلاشم رو بیشتر کنم؟ (آخه یه بار هم که شده باید در این زندگی به خودم این فرصت رو بدم و همه ی تلاشم رو بکنم یا نه؟ وگرنه مثل امروز تا آخر زندگیم افسوس و تاسف دست از سرم بر نمی داره، که ای کاش و می شد اگر تلاش می کردم و ...، اون زندگی دیگه زندگی نمی شه.)
پیشنهاد شما دوستان چی هست؟ مسیری رو معرفی کنید که بدون ریسک یا با ریسک کم بتونم رشد و پیشرفت داشته باشم؟
نقل قول نوشته اصلی توسط ali_hasani نمایش پست ها
سلام

تشکر انجام شد

کاملا درسته
ریسکی نداره
با حفظ کار می خوام کنکور بدم
انشااله دانشگاهی در تهران، باز با حفظ کارم ارشد رو بخونم(قول همکاری از Master سالنی که کار می کنم رو گرفتم، اینکه عملی بشه و یا اینکه بشه با کار دائم خوب درس خوند رو نمی دونم، که با گذشت زمان مشخص میشه، اگر نشه درس خوند، اونوقته که با اولین ریسک روبرو می شم، که کارم رو تغییر بدم و به کار پاره وقت، تدریس و ... مشغول بشم یا نه؟؟)

نکته ی بجایی رو اشاره کردین
اول بابت تذکر این نکته تشکر می کنم
دوم تا امروز آرزوهای بزرگ داشتم و تلاشی اندک --> جایی هستم که با آرزوهام فاصله ی زیادی داره
سوم چه کار باید کرد؟ بخاطر سن به شرایطی که دارم رضایت بدم؟ یا تلاشم رو بیشتر کنم؟ (آخه یه بار هم که شده باید در این زندگی به خودم این فرصت رو بدم و همه ی تلاشم رو بکنم یا نه؟ وگرنه مثل امروز تا آخر زندگیم افسوس و تاسف دست از سرم بر نمی داره، که ای کاش و می شد اگر تلاش می کردم و ...، اون زندگی دیگه زندگی نمی شه.)
پیشنهاد شما دوستان چی هست؟ مسیری رو معرفی کنید که بدون ریسک یا با ریسک کم بتونم رشد و پیشرفت داشته باشم؟
خواهش میکنم. احساس کردم که تصمیم را دارید اما اراده لازم نیست. یک لینک در پیام خصوصی براتون میفرستم به نظرم اومد مفید باشد.

توضیح این که: این دوست عزیز بنده؛ در رشته ی شیمی محض در دانشگاهی درجه ۳-۴ لیسانس میگیرند-و تغییرات شگرفت میدهند. در زمینه ای که دوست دارند در

ارشد یعنی کلا تمام دروس ارشد یک رشته را از ۰ صفر محض؛ شروع میکنند و سراغ خواسته و دل شان میروند البته با چاشنی منطق و ریسک کم و مناسب.

و رتبه ی نزدیک به تک رقمی می اورند ان هم در رشته مهندسی و گرایشی با رقابت سخت و پر متقاضی و کم ظرفیت در کل کشور.

------------------------------

خلاصه: اوردن رتبه کنکور دال بر برتری نیست و قبولی ارشد با این ظرفیت ها و سیاست های غلط وزارت کاری ساده است؛ اما این دوست عزیزم از رشته ای با ۱۸۰

درجه تفاوت با رشته ای دیگر میروند و از صفر محض شروع
به فراگیری چیزی میروند که دوستش دارند و براش تلاش میکنند. و یه این رسید واقعا که یا" به

اندازه آرزوهایتان تلاش کنید ...."

موفق باشید