نقل قول نوشته اصلی توسط nadia65 نمایش پست ها
ممنونم بابت اطلاعات خوبت
فقط یک سوال من که تا حالا نرفتم اونجا چجوری باید قبل پرواز خونه اجاره کنم (ایا امکان اجاره اینترنتی وجود داره؟) و پول فاند اول ماه یا اخر ماه برات واریز میشه؟سیستم پرداختشونو نمیدونم چجوریه
با فرض اینکه امروز نامه ی I-20 رو گرفتید ، از همین الان باید برید توی گوگل و با توجه به شهری که دانشگاهتون در اون قرار داره ، بگردید دنبال مکان مناسب جهت استقرارتون . البته بعضی از دانشگاه ها با دریافت هزینه بهتون خوابگاه جهت ترم اول میدن و شاید انتخاب مناسبی باشه برای افرادی که بخوان کمتر ریسک بکنن و خیال خودشون رو راحت بکنن و بگن یه راست میرم خوابگاه دانشگاه .
سایت های زیادی هستن که میتونید خونه اجاره کنید به صورت اینترنتی و از خونه های موجود عکس گذاشتن و قیمت اجاره بهای ماهانه و امکاناتش رو نوشتن . ماشالله دیگه کسی که میخواد بره و اقداماتش رو انجام داده اونقدر زبان انگلیسی بلد هست که بتونه با خوندن توضیحات و جستجوی اینترنتی در سایت های اجاره مسکن اقدام به اجاره مکان زندگی بکنه . البته بعضی سایتها و دانشگاه ها هستن که یه دیتا بیس دارن که میتونید با وارد شدن به حساب کاربریتون در دانشگاه ، اقدام به جستجو برای انواع آپارتمان/خوابگاه بکنید که باید سرعت عمل داشته باشید . در اینباره جستجو کنید به نتیجه های خوبی میرسید .
واریز فاند هم بستگی به سیاست دانشگاه مقصدتون داره که میتونید از تجربه ی دیگر دوستانی که اطلاعات دقیقی درباره ی دانشگاهتون دارن سوال کنید . البته به نظر شخصی خودم بهتره با مسئول دانشگاهتون مکاتبه ( ایمیل ) نماید تا بهتون درباره ی چگونه واریز فاند اطلاعات بده .
شاد و موفق و سلامت باشید .